Quote from: tar_mar on November 11, 2007, 12:46:03 PM
Quote from: tia on November 09, 2007, 02:03:25 PM
Neki tipi so začeli skakat okrog mene, en črni bik pa en rjav ribak, kaj je zdaj to?
Zdravo!
Črni bik, te je nagovoril kar na čuden način in ti kar ne da miru ter vstrajno osvaja tvoje srce, kar na "osvajaki" način - v stilu vojaka. In ti bo izlil svoja čutva, da ga ne bo "spoznala" oziroma volk se prelevi v jagnje (ampak samo, da osvoji plen) oziroma pride do "elenega". dobi tisto kar bi rad.
Rjavi pa neno, neno, neno pristopa in bo zavit v skrivnost in ne bo vedala e naprej pri čem si.
Res me zanima tvoja situacija. Poročaj. e nekaj vidim, če ti to napiem ne bo zanimivo.
Tar_Mar
REZULTATI-delam analize za nazaj, pa ugotovljam, da Tar_mar nisi nič kaj zgreil, črni bik je odletel čim je dobil to, kar je hotel, in sicer sem mu zrihtala en posel. Rajvi pa je tak počasen, da je nič od nič, skratka prekinila stike, zdaj sem mu en sms poslala za novo leto, da sem mal ga spomnila, da e obstajam, je sicer odgovorl na sms, to pa je tudi vse, nekak ne kae zanimanja, ta kad bom kar črto potegnila, čeravno je res dober az pogledat:), Se pa je zdaj pokazal en mlaji tri leta od mene, tudi ribica, zanimivo, prej nikoli ni bilo rib okrog mene,pa se mi zdi, da je tu kaj mono, razen če bi on rad, da ga kakna streja kaj nauči al pa on njo, ne vem???