Author Topic: Olajšaj se malo  (Read 350004 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Anonymous

• Guest
Re: Olajšaj se malo
« Reply #1965 on: September 13, 2010, 10:30:13 AM »
O kolikokrat sem si želela da bi bilo ravno tako kakor si ti predhodnik/ca napisal/a. Da bi se vse poklapalo, da bi bilo, da bi se izšlo. Toliko bojev s seboj sem dala skozi, še vedno se mučim, nič se ni poklapalo, nič ni bilo, le moje srce je še vedno v temu, ne preneha.
Veš koliko sklepov sem sprejela sama s seboj, kolikokrat sem si rekla, naj gre k vragu, tudi danes zjutraj sem bila sigurna, vesela da se mi je odkotalil iz srca, toda figo se je. Še vedno mislim na njega, 24 ur na dan 365 dni v letu, že dolgo časa. Ničkolikokrat se mi je zdelo da je tu, da prihaja, da me bo poklical, pisal, hm kako sem naivna, verjamem da imam intuicijo, da čutim stvari, nič nimam, le moja domišljija je tako bujna. Prej sem ga čutila, sedaj samo zaprem oči in ga vidim, kaj imam od tega, nič. Pa tisto da se zgodi v najvišje dobro, ja saj, če se ne zgodi tisto, itak kar ostane je v tvoje najvišje dobro. Čeprav verjamem v pozitivo in sem pozitivna, tudi zgodijo se mi stvari za katere prosim, ali to se mi ni, tako da lahko mirne duše rečem, vse je dobro, ko se resnično zgodi, če se ti ne si upravičeno skeptičen. Pa si ustvarjam taka in drugačna prepričanja, ali mojega srca ne uspem prepričat, noben ugovor ga ne odvrne od misli na njega. ON je kakor vkovan tam v tistem prostoru, upam da se ga znebil. ko tako upam se mi potem povrne v še večji dozi, bolj močno intenzivno čustvo.
Ni pa rečeno da se drugim zgodi enako in hvala Bogu, če nisem jaz užila te sreče naj jo drugi, vsem na temu svetu jo privoščim  :-* :-* :-*, nikoli ne dvomit v ljubezen  :-*

Offline Bojan The Bojan

• Uporabnik
  • **
  • Tam kjer ni nič je vsega dovolj
« Reply #1966 on: September 13, 2010, 10:36:22 AM »
Mogoče bi morala kaj o tematiki odvisnosti od odnosov prebrati.

Sanja Rozman ima baje dobre knjige.

Anonymous

• Guest
« Reply #1967 on: September 13, 2010, 11:25:41 AM »
Mogoče bi morala kaj o tematiki odvisnosti od odnosov prebrati.

Sanja Rozman ima baje dobre knjige.

;D ;D ;D ;D ;D ;D, četudi spadam pod sočutne, me takele zadeve spravijo v smeh, priznam pa, da so me včasih v jok .... kadar sem morala o tem poslušat ....

Jao, če bi se Prešern zanimal za svojo Katro ...... pol seveda ne bi imeli slovenske himne

Anonymous

• Guest
« Reply #1968 on: September 13, 2010, 01:30:23 PM »
Mogoče da ste oba napak razumela moje pisanje, nisem hotela sočutnosti pa tudi ne solzic ob prebiranju, ker je tema olajšaj se malo sem se razpisala kar mi je danes na duši selo. Niti pod razno si ne želim sočutja, edino sama vem kako in kaj je na stvari. Nihče ni v mojiih oblačilih, torej niti slučajno ne more vedet koga in kaj.
Hvala za nasvet glede literature. Prebrala že na vagone knig, takšnih in drugačnih, verjemi, vsakdo lažje drugim svetuje kakor sebi, sama delam enako. Ja nekoč sem tudi  vedela kako bi napravila v dani situacij, danes po temu kar sem šla skozi ne več, samo dotični ve kako in kaj, pa če si Prešeren ali Onasih...
Tisto o Katri pa nisem najbolje razumela? :-\

:-*

Anonymous

• Guest
« Reply #1969 on: September 14, 2010, 11:25:05 PM »
P*zda, čedelje bolj dolgčas mi je na astrologiji   ::)
Dodaten problem je še, da imam z dolgčasom stroške.

Ampak... bomo šli do konca.

Anonymous

• Guest
« Reply #1970 on: September 15, 2010, 07:01:41 AM »

Ustvarjalna kriza al pa že vse veš ;)

Anonymous

• Guest
« Reply #1971 on: September 15, 2010, 08:52:23 AM »
O kolikokrat sem si želela da bi bilo ravno tako kakor si ti predhodnik/ca napisal/a. Da bi se vse poklapalo, da bi bilo, da bi se izšlo. Toliko bojev s seboj sem dala skozi, še vedno se mučim, nič se ni poklapalo, nič ni bilo, le moje srce je še vedno v temu, ne preneha.
Veš koliko sklepov sem sprejela sama s seboj, kolikokrat sem si rekla, naj gre k vragu, tudi danes zjutraj sem bila sigurna, vesela da se mi je odkotalil iz srca, toda figo se je. Še vedno mislim na njega, 24 ur na dan 365 dni v letu, že dolgo časa. Ničkolikokrat se mi je zdelo da je tu, da prihaja, da me bo poklical, pisal, hm kako sem naivna, verjamem da imam intuicijo, da čutim stvari, nič nimam, le moja domišljija je tako bujna. Prej sem ga čutila, sedaj samo zaprem oči in ga vidim, kaj imam od tega, nič. Pa tisto da se zgodi v najvišje dobro, ja saj, če se ne zgodi tisto, itak kar ostane je v tvoje najvišje dobro. Čeprav verjamem v pozitivo in sem pozitivna, tudi zgodijo se mi stvari za katere prosim, ali to se mi ni, tako da lahko mirne duše rečem, vse je dobro, ko se resnično zgodi, če se ti ne si upravičeno skeptičen. Pa si ustvarjam taka in drugačna prepričanja, ali mojega srca ne uspem prepričat, noben ugovor ga ne odvrne od misli na njega. ON je kakor vkovan tam v tistem prostoru, upam da se ga znebil. ko tako upam se mi potem povrne v še večji dozi, bolj močno intenzivno čustvo.
Ni pa rečeno da se drugim zgodi enako in hvala Bogu, če nisem jaz užila te sreče naj jo drugi, vsem na temu svetu jo privoščim  :-* :-* :-*, nikoli ne dvomit v ljubezen  :-*

Poskusi z rezanjem eteričnih vezi, vračanjem delcev duše, energetsko razvezo..... kar koli, ki ti bo pomagalo da ga spustiš.
saj veš kako je z ljubljenimi, kakor s peskom...če ga tiščiš v pesti, prej al slej spolzi ven... ;)

Zaupam vate, da lahko prebrodiš to z lahkoto :-*

Anonymous

• Guest
« Reply #1972 on: September 15, 2010, 08:57:53 AM »

al pa že vse veš ;)

to, to, ja   ;D

Anonymous

• Guest
« Reply #1973 on: September 15, 2010, 10:57:58 AM »
Poskusi z rezanjem eteričnih vezi, vračanjem delcev duše, energetsko razvezo..... kar koli, ki ti bo pomagalo da ga spustiš.
saj veš kako je z ljubljenimi, kakor s peskom...če ga tiščiš v pesti, prej al slej spolzi ven...
Zaupam vate, da lahko prebrodiš to z lahkoto 

Hvala ti  :-*

Anonymous

• Guest
« Reply #1974 on: September 19, 2010, 01:05:02 PM »
Ženske ste čudna bitja.

Probaš jim ustreči, pa ti pravijo: "Vedno je vse po tvoje!"

Anonymous

• Guest
« Reply #1975 on: September 19, 2010, 01:42:56 PM »
Ženske ste čudna bitja.

:D :D :D

Tole sm se mogla najprej nasmejat!  ;D

Isto lahko rečemo za moške, da ste čudna bitja  :P Samo sprejeti je treba en drugega takega kot je in pika.

Anonymous

• Guest
« Reply #1976 on: September 19, 2010, 01:45:48 PM »
Ženske ste čudna bitja.

:D :D :D

Tole sm se mogla najprej nasmejat!  ;D

Isto lahko rečemo za moške, da ste čudna bitja  :P Samo sprejeti je treba en drugega takega kot je in pika.

Ah, smo že oboji fajn ...  ;D

Anonymous

• Guest
« Reply #1977 on: September 19, 2010, 03:20:31 PM »

In zakaj potem sploh še hodiš  :o

Anonymous

• Guest
« Reply #1978 on: September 19, 2010, 04:45:41 PM »
Ti astrologija ne leži ali že vse znaš?

Anonymous

• Guest
« Reply #1979 on: September 20, 2010, 03:15:25 PM »
Tega si nisem zaslužila! Res ne! Vem, da si zaslužim več, vem, da je vse v najvišje in največje dobro, se zelo učim, rastem, samo tale šmorn...

Pismo no!  :'( :'( :'( :'( :'( :'(