Author Topic: Olajšaj se malo  (Read 349831 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Anonymous

• Guest
Re: Olajšaj se malo
« Reply #2160 on: February 07, 2011, 09:00:26 PM »
Ne bodi žalostna, včasih kar čakamo, čakamo, čakamo in še vedno čakamo, pa še čakamo in...
zelooooooooooooooooooooo dolgo nazaj sem čakala in čakala, lahko da še čakam, vem pa ne kaj :-\
prepričana, nikoli ne bom dočakala :'(

želim ti vse najboljše in da ga dočakaš  :-*

Verjamem da ni lahko, bodi močna

ang:

Anonymous

• Guest
« Reply #2161 on: February 07, 2011, 10:10:58 PM »
hvala, ne veš kako pomagajo te besede :-*

Anonymous

• Guest
« Reply #2162 on: February 08, 2011, 12:27:25 AM »
Kje pa vas čevelj žuli?  :Ma

Anonymous

• Guest
« Reply #2163 on: February 08, 2011, 07:04:44 AM »
Kje pa vas čevelj žuli?  :Ma

:Ma  :kv  :So mogče?

Offline Jernej

• Mojster
« Reply #2164 on: February 08, 2011, 09:09:18 AM »
:Ma  :kv  :So mogče?
Ne, ta je moj! Še danes in jutri :P

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #2165 on: February 08, 2011, 10:27:11 AM »
Pa se sploh ne opazi.   >:D

:P :P :P
9ZK 656

Anonymous

• Guest
« Reply #2166 on: February 08, 2011, 11:37:05 PM »
Ne vem kako bom to povedala in zmogla... Popolnoma nobenega opravičila nimam. Za vse sem kriva sama, pa čeprav sem vedela, da tega ne bi smela narediti. neumna, neumna jaz. zakaj zmeraj rinem tja kamor ni treba?:( :(

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #2167 on: February 09, 2011, 12:06:13 PM »
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #2168 on: February 09, 2011, 12:24:23 PM »
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

?
9ZK 656

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #2169 on: February 09, 2011, 12:25:00 PM »
Jane, kaj te muči?
9ZK 674

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #2170 on: February 09, 2011, 12:35:39 PM »
Ma nič teli ljudje v šolstvu, moji takoimenovani sodelavci, pa jaz res ne vem kje živijo, sto let odzadaj. Tudi ene stvari ne bi naredili, če jim dodatno ne plačaš, modernizacija, kaj je že to...ne tega pa ne bomo, že 30 let tako delamo  >:D sem jim hotela plače po mailu pošiljat so naredili prav vstajo, da kaj se grem, da nisem normalna, da oni sploh mailov nimajo ( v katerem stoletju smo že  ???). No sej bi se lahko že navadila na tole svojo dvanajsto in šesto hišo  ???
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #2171 on: February 09, 2011, 12:44:01 PM »
Jaz imam dovolj ...  :'( :'( :'(
9ZK 656

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #2172 on: February 09, 2011, 12:44:53 PM »

Moja astro karta

Anonymous

• Guest
« Reply #2173 on: February 09, 2011, 12:46:12 PM »
Ma nič teli ljudje v šolstvu, moji takoimenovani sodelavci, pa jaz res ne vem kje živijo, sto let odzadaj. Tudi ene stvari ne bi naredili, če jim dodatno ne plačaš, modernizacija, kaj je že to...ne tega pa ne bomo, že 30 let tako delamo  >:D sem jim hotela plače po mailu pošiljat so naredili prav vstajo, da kaj se grem, da nisem normalna, da oni sploh mailov nimajo ( v katerem stoletju smo že  ???). No sej bi se lahko že navadila na tole svojo dvanajsto in šesto hišo  ???

klasika  ;D

pri nas pred parimi leti še PC jev niso imeli in ko so jih dobile najprej stare delavke (referentke ) niso hotele pisat nanje in so še leta nosile tipkat eni ženski, ki so jo imeli samo za to zaposleno še iz starih časov...če bi bila jaz šefica, bi tako tipkale v službi ali na Zavodu za zaposlovanje  8) ne pa, da se jim še " dovoli ", oni ne bi to delale, pa bi to itd...sam tisti ta lahko, enostavno in kar je najbolje plačano  ???

ža mi je, ampak za vse se čas spreminja; jaz nisem stara, pa tudi še nismo delali na računalnike, ko sem se zaposlila po študiju in sem se morala naučiti..

tudi pri nas sedaj, ko imamo vsi emaile in dali skoz vsa izobraževanja, nekatere v fizični obliki pošiljajo po pošti podatke, tako da čakaš par dni na podatke, katere bi imela drugače v treh sekundah ..

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #2174 on: February 09, 2011, 12:53:53 PM »

klasika  ;D

pri nas pred parimi leti še PC jev niso imeli in ko so jih dobile najprej stare delavke (referentke ) niso hotele pisat nanje in so še leta nosile tipkat eni ženski, ki so jo imeli samo za to zaposleno še iz starih časov...če bi bila jaz šefica, bi tako tipkale v službi ali na Zavodu za zaposlovanje  8) ne pa, da se jim še " dovoli ", oni ne bi to delale, pa bi to itd...sam tisti ta lahko, enostavno in kar je najbolje plačano  ???

ža mi je, ampak za vse se čas spreminja; jaz nisem stara, pa tudi še nismo delali na računalnike, ko sem se zaposlila po študiju in sem se morala naučiti..

tudi pri nas sedaj, ko imamo vsi emaile in dali skoz vsa izobraževanja, nekatere v fizični obliki pošiljajo po pošti podatke, tako da čakaš par dni na podatke, katere bi imela drugače v treh sekundah ..

Točno to ja, če bi bila jaz šef se greš lahko samo še kurčit na zavod za zaposlovanje. Mislim ne bi nadomeščala, ne bi tega ne bi onega, a mi boste plačali, poleti pa 2 meseca frej. Ja pa sej nimaš toliko dopusta, me ne zanima, mam doma delo. WTF???

Moja astro karta