Ma nič teli ljudje v šolstvu, moji takoimenovani sodelavci, pa jaz res ne vem kje živijo, sto let odzadaj. Tudi ene stvari ne bi naredili, če jim dodatno ne plačaš, modernizacija, kaj je že to...ne tega pa ne bomo, že 30 let tako delamo
sem jim hotela plače po mailu pošiljat so naredili prav vstajo, da kaj se grem, da nisem normalna, da oni sploh mailov nimajo ( v katerem stoletju smo že ???). No sej bi se lahko že navadila na tole svojo dvanajsto in šesto hišo ???
klasika

pri nas pred parimi leti še PC jev niso imeli in ko so jih dobile najprej stare delavke (referentke ) niso hotele pisat nanje in so še leta nosile tipkat eni ženski, ki so jo imeli samo za to zaposleno še iz starih časov...če bi bila jaz šefica, bi tako tipkale v službi ali na Zavodu za zaposlovanje

ne pa, da se jim še " dovoli ", oni ne bi to delale, pa bi to itd...sam tisti ta lahko, enostavno in kar je najbolje plačano ???
ža mi je, ampak za vse se čas spreminja; jaz nisem stara, pa tudi še nismo delali na računalnike, ko sem se zaposlila po študiju in sem se morala naučiti..
tudi pri nas sedaj, ko imamo vsi emaile in dali skoz vsa izobraževanja, nekatere v fizični obliki pošiljajo po pošti podatke, tako da čakaš par dni na podatke, katere bi imela drugače v treh sekundah ..