9 zvezdni ki 9 zvezdni ki nas uči o energetskih menjav v posameznem času. Za vas se trudi Vojko Kalan.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
QuoteRjuho.[/quoteVem kako to deluje, rjuha he premalo, ko te notraj para, ne veš razloga, nič ni utemeljil, saj ni bitno, duša je na pol, a ne smeš in me noreš jokat, nihče ne sme vedet zato Ni tolažbe, pa tudi kaj bi s njo?Niti čas ne napravi preveč, pri meni se je dostikrat porodila želja, odhod..........Lahko da bi rešila sebe in bližnjo okolico.......pravijo da kar ne ve, ne boli srca......ni nujno......Hvala za te besede. Ja, si me opisal-a. Res se počutim, kot da sem na pol. Izbruhne kar naenkrat, nenadzorovano. In trga dušo. Jaz sem izjemno čustveno bitje. preveč. Mi je zadnjič nekdo rekel, da sem naivna. Pa sem za sebe vedno mislila, kako se meni to ne more pripetiti. Tega še nisem vzela. In veš tudi v mojo glavo so se take misli priteple. Oditi nekam... A jih odženem, ker to nisem jaz. Sem bojevnica, a v tem trenutku močno ranjena. Moram pa reči, da ne držim za sebe. Kar bruha ven in ko sem prej tu pisala, sem se počutila mnogo bolje.Tudi Rena tebi, hvala. Si me nasmejala. In to je dobro. Ne dam se, Rena!
Rjuho.[/quoteVem kako to deluje, rjuha he premalo, ko te notraj para, ne veš razloga, nič ni utemeljil, saj ni bitno, duša je na pol, a ne smeš in me noreš jokat, nihče ne sme vedet zato Ni tolažbe, pa tudi kaj bi s njo?Niti čas ne napravi preveč, pri meni se je dostikrat porodila želja, odhod..........Lahko da bi rešila sebe in bližnjo okolico.......pravijo da kar ne ve, ne boli srca......ni nujno......
Velja, le če se pripelješ k meni pa greva nekaj za telo in dušo počet.
Bemo, to sem bila spet jaz
Mačica, če želiš pridi k meni na terapijo. Ti jo podarim, ker vem, da te lahko poštimam v eni uri, da boš kot rožca in ti naložim občutke, ki jih nimaš. Potem pa lahko gremo vse tri v savno na našem koncu in še kakšno rečemo. He, he.
Mačica, vse bo še v redu. Mogoče ti to zdaj ne pomeni nič, ampak verjemi. Radi te imamo.ženska
Quote from: Anonymous on September 02, 2009, 06:00:38 PMMačica, vse bo še v redu. Mogoče ti to zdaj ne pomeni nič, ampak verjemi. Radi te imamo.ženskaJoj, hvala Ženska. Jaz pa v jok!
No končnoooooo. Prav da začasno uporabljaš te rezervne dele namesto tvojih pokvarjenih solzilcev (pa še podpisat se nisem pozabila, hehe)
Em...knjiga je pred mano, čeprav v moji glavci danes vrvijo neke lunine energije, pa nagajivost, bom močnejša in se grem učit. Papa. (Mačica, pridna bodi tačas )