Da se malo opišem, že 2 dni kriza

ne vem kaj bi sama s seboj in svojo višino?
Vsa bližnja okolica že čuti spremembe, moje srce je še vedno na križiču, ljubim ga še vedno, vse kartice napovedujejo odmik, da se odločam, kaj za hudirja se pa odločam.......ko pa še vedno za njim točim

Vem v vsaki slabi stvari je potrebno izbrskat ta dobro plat medalje, kje je tu to?
Nekdo pravi vsedita se dol pa pogovor, kaki pogovor, gluh, ni niti črke od njega ža 5 mesecev.
Duša in telo trpi že leto dni, kdaj se izvijem iz tega, nobena terapija ne odreže preteklosti.
Kaj za vraga je v njemu, kake energije, da me tako držijo?
Da to toliko časa traje, ne izpusti iz primeža, ne gre... pa sem kar korajžna in močna a tu.... me je pa dobilo

Kar odletela bi, nekaj .......pa ne vem kaj bi.......samo da to se konča.......to obdobje bede, žalosti, hrepenenja.....in na koncu...kaj mi bode tale izkušnja, kakor v pravljici o Sneguljčici........ko jo princ poljubi in se zbudi iz 100-letnega spanca.....ko bi vsaj tako bilo.
Če bi lahko odvrtela film nazaj, bi ne bila tako naivna, nič mu razodela svoje ljubezni........naj bo samo za mene, tako imam figo v žepu in solze na učkah, srce na pol in nič od življenja, nikjer utehe, samo vegetiranje, pa še na ž. mi občasno gredo stvari za katere sem se zaobljubila..............