NenavadnoDomena, ki da veliko. Domena, ki ne zahteva veliko. Prva .com domena v Sloveniji.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Ma, tako naredi!
Kako bi odreagiral nekdo, s katerim niti še nisva govorila, če bi mu dala nespodobno povabilo? Bi me osmešil ali privolil?
Quote from: Anonymous on October 07, 2009, 07:13:45 PMKako bi odreagiral nekdo, s katerim niti še nisva govorila, če bi mu dala nespodobno povabilo? Bi me osmešil ali privolil?odvisno od kemije
Quote from: Anonymous on October 07, 2009, 07:19:47 PMQuote from: Anonymous on October 07, 2009, 07:13:45 PMKako bi odreagiral nekdo, s katerim niti še nisva govorila, če bi mu dala nespodobno povabilo? Bi me osmešil ali privolil?odvisno od kemijeKako bi pa odreagiral nekdo, s katerim sem trenutno na prijateljski (z)vezi, če bi mu dala nespodobno povabilo? Fantje, bi rekli da ali ne?
Zakaj rinem z glavo skozi zid? Vedno sem odnehala še preden sem prav začela, nikoli nisem znala vztrajati, tukaj pa že skoraj eno leto rinem z glavo skozi zid in ne znam in ne znam nehati! Niti si ne želim! Je kaj narobe z mano?