Author Topic: Olajšaj se malo  (Read 350465 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Anonymous

• Guest
Re: Olajšaj se malo
« Reply #1500 on: January 26, 2010, 02:15:11 PM »
Meni pa to ni jasno: če manifestiramo in imamo željo, naše želje naj ne bi vplivale na dobrobit drugih, vendar je v današnjem svetu to malo nemogoče. Nikoli ni nič tako, da bi bilo za vse odlično, vedno se najde nekdo, ki mu pa to "nekaj" ni všeč. In če gledamo tako, kaj to ne pomeni, da so poslednično vse naše želje neuresničljive? Kajti ne moremo vplivati na druge osebe...kaj pa če so naše želje in manifestacije odvisne od njih?

Mislim da se tukaj nekaj stvari meša kot hruške in jabolke  ;)

Moja manifestacija je odvisna samo od mene in manifestiram samo zase, torej nikoli nikogar konkretno ne vlečem v nekaj.

Naše želje niso odvisne od drugih in nikoli niso uresničljive ali neuresničljive zaradi nikogar, pač pa le zaradi nas samih.

Vesolje ima obilje vsega in ničesar nikoli ne zmanjka. To povzroča samo naš omejen um, kontrola in ego

Le tako, da sebe postaviš na prvo mesto in sebi daš vse kar potrebuješ, pomeni, da s tem posledično daš vsem mnogo več, kot pa sicer. Odzivne reakcije okolice niso merodajne. Vsak ima svojo pot učenja.

Če bi se vsak brigal samo zase na tem svetu ne bi bilo trpljenja. Tako pa vedno vemo še najbolj kaj je za koga drugega dobro in ponavadi predvsem to in mu to njurimo pod nos....

No tko nekako na kratko

Anonymous

• Guest
« Reply #1501 on: January 26, 2010, 02:17:35 PM »
Aja pa še tole

Svet z vidika Vira ali Kreatorja je vedno enak. Le mi si ga delamo "takega" in nam mnogokrat služi za izvrsten izgovor

Anonymous

• Guest
« Reply #1502 on: January 26, 2010, 05:18:19 PM »
Aja pa še tole

Svet z vidika Vira ali Kreatorja je vedno enak. Le mi si ga delamo "takega" in nam mnogokrat služi za izvrsten izgovor

To, da si svet vsak usvari sam?
Ali dejansko privabljaš v svoje življenje določene stvari ali so nam te namenjene tako ali tako? Pridejo same od sebe?
Je zakon privlačnosti le izgovor, slaba tolažba? S čim so si lačni in zlorabljeni otroci to privlekli v življenje? Sami so si želeli?

Anonymous

• Guest
« Reply #1503 on: January 26, 2010, 07:30:23 PM »
Pa da  se ne preveč v temo brca, bom pristavila še sledeče, mislim da smo zašli z bistva vprašanja, nič zato, vsakdo si stvari po svoje razlaga, tako je tudi pravilno, kakor je nekdo napisal vsak ima svoj prav.......tudi res, na konc koncev....kar sem podala in vprašala je ena sama resnica, eden samcat odgovor.......oseba B bi morala osebi A, konkretno jasno in jedrnato zaupat kaj čuti do nje, ker je oseba B izjavila: vsa čustva sem potlačil/a, se oseba A, sedaj s temi občutki in izjavami po domače povedano, beli glavo........Ali eno je sigurno, če je kaj na temu, bo pokazal zob časa, če in še nx če..........

Če bi čebuna ne imela če, bi bila bula........ življenje je prineslo, življenje bo vse odneslo..........pa naj ostane v srčku:lepo, enkratno, neponovljivo čustvo : LJUBEZEN,  v njenem ali njegovem srčku, ne bo nobenega ranilo, prizadelo, uničilo, le ena oseba bo zaradi tega nesrečna.........ker za drugo se ne ve, je dobro tudi tako..........naj ostane, velika neuslišana ljubezen........blagor tistemu ki ve, kako lepo je ljubiti s vsem bitjem.............

Mir z vami in veliko sreče v srce naj vas angelske energije čuvajo in vlivajo veliko moči in topline, to si zaslužite  :-* :-* :-*

Anonymous

• Guest
« Reply #1504 on: January 27, 2010, 07:45:22 AM »
...in če oseba A pove za svoja čustva osebi B, ta pa z njimi ne ve kam? Sem zagotovo prepričana, da je imela oseba A prepričanja, da ji bo oseba B vrnila čustva, da bo svet zaradi tega lepši. Kako pa se razlaga zavračanje čustev, ki jih hoče oseba A podariti osebi B?

Anonymous

• Guest
« Reply #1505 on: January 27, 2010, 08:48:02 AM »
Oseba B ve za čustva osebe A, že zelooooo dolgo, saj sem navedla, vse je že bilo, čustva velika močna, le splet okoliščin je bil tak....ali pa oseba A se je vsega skupaj mal bala, zato se je oseba B enostavno odmaknila........preveč zakomplicirano........a eno velja, niso bila samo prepričanja, bila je realnost, čustva so bila obojestranska, močna, lahko bi jih opisala kakor: jutranja rosa, najlepši cvet..... za eno od dveh, se je to prvič dogodilo tako močno in intenzivno, ob vsem tem je spoznal/a kaj pomeni resnično ljubiti...si nekoga želeti
Pa še to........da oseba B ni vedela kaj bi s temi čustvi, daleč od tega, ona je vedela, če si pozorno prebirala? sem dodala, vse je le potlačila.............

Zavračanje....hm......obdobje katero je sledilo bom samo s smeškom uprizorila,  :'( brezno, dno, pa sicer ........a je potrebno razlage, ko te doleti in si v situaciji, le takrat veš kako se stvari streže, lahko si še tako pameten, veš vse pravila, nauke, nasvete lahko deliš, a ko si sam nemočen.........šele takrat, si lahko zaupaš: resnično sem mali in nemočen.............vse dokler to ne mine, ali pa napraviš nekaj kar enostavno.........na kratko povedano.........moje prepričanje je tako; nikoli ne obsojam, ravno iz tega razloga, ne vem dokler me ne doleti, zato ne bom toliko pametna, kakor da sem naučila vso pamet tega sveta.
Nauk...........dokler se ladja ne potaplja,  kapetan ne ve kaj pomeni brodolom.........

:-* ang:

Anonymous

• Guest
« Reply #1506 on: January 27, 2010, 09:15:46 AM »
Ni bilo mišljeno kot razprava na prejšnjo temo, pač pa kot dodatno vprašanje. Želje osebe A, potlačena čustva osebe B, poanta Kreatorja je kje? Ker oseba A si je zagotovo želela srečnega konca pravljice z osebo B in si zagotovo ni predstavljala klavrnega konca brez osebe B.
V tem smislu je bilo mišljeno, ampak sem izgleda napisala malo bolj nerazumljivo.

Anonymous

• Guest
« Reply #1507 on: January 27, 2010, 10:32:29 AM »
Nč zato, potem pa si še enkrat odprla temo, pravilno ...........Želje osebe A, potlačena čustva osebe B, poanta Kreatorja je kje?= ne vem, lahko bi pisala samo na pamet........čas ni bil zaveznik........ali, preveč je bilo za podirat mostov...........ali pa oseba A si s potlačenimi čustvi osebe B ni kaj dosti pomagala, le toliko da občasno je ta čustva doživljala skozi sebe, kakor da se nekaj dogaja......a to je bil le trenutek.......v dnevu ko jo je to čustvo spreletelo, ali pa objelo, jo popeljalo v svet zavedanja, da  mogoče, le oseba B misli na njo,a če ne dobi potrditve od osebe B, je vse skupaj kakor kapljica v vodo.........ali pa ji kreator pripravlja nekaj lepšega, boljšega.............a oseba A, drugega ne potrebuje.......žal nikoli se ne da nadomestiti jabolko za hruško.........

Anonymous

• Guest
« Reply #1508 on: January 27, 2010, 10:47:58 AM »
Sedaj se pa razumeva! Tematsko in situacijsko!

Anonymous

• Guest
« Reply #1509 on: January 27, 2010, 03:32:54 PM »
Sedaj se pa razumeva! Tematsko in situacijsko!

;D :P

Anonymous

• Guest
« Reply #1510 on: January 28, 2010, 05:34:35 PM »
Vse je v qrcu ... Ne vem, kako naprej. Na nobenem področju. Ne vem, kje bom npr. čez leto dni, kako bom sploh pregurala do takrat.

Anonymous

• Guest
« Reply #1511 on: January 28, 2010, 07:28:28 PM »
Boš, nikoli ni prepozno, vse je na tvoji strani, samo potrpljenje, vem lahko meni pametovati kakor da sem pojedla  vso pamet tega sveta........ali ni tako...... vedi da vedno se najde rešitev...........vedno se odprejo vrata, tudi če se ena zapro........se že druga na stežaj odprta..............tako je tudi za tebe, nihče ne more vedet kaj prestajaš ali vseeno smo s teboj in ob tebi.......... pošiljamo ti vse tople želje............ sonček tebi..........bodi fajn in dobro   :-* ang: ang:

Offline bik7

• Veteran
  • ljubi in bodš ljubljen
« Reply #1512 on: January 30, 2010, 11:09:37 AM »
Vse je v qrcu ...

Uf sn se namuču da sn to malo prežveču. No mogoče je tu rešitev Neizpolnjena ženskost, ki jo le ta organ lahko izponi. Sicer pa itak nikoli ne more bit človek srečn če od nekoga nekaj pričakuje in potem tega ne dobi. Verjetno bi bla situacija čist druga če bi obe plati zvona dali skupi pa poslušali kaku vse zveni.

Vse si kreiramo sami z našimi vedenjskimi vzorci. hehehehehehehehe
Theta Practitioner™

Anonymous

• Guest
« Reply #1513 on: January 30, 2010, 08:36:13 PM »
Ni vse v seksu in zakompleksanosti puhlih babnic, nekateri se ukvarjajo/ukvarjamo z bolj resnimi težavami.

Anonymous

• Guest
« Reply #1514 on: January 30, 2010, 09:52:08 PM »
Ni vse v seksu in zakompleksanosti puhlih babnic, nekateri se ukvarjajo/ukvarjamo z bolj resnimi težavami.

:D ang: ;) :-*