Oseba B ve za čustva osebe A, že zelooooo dolgo, saj sem navedla, vse je že bilo, čustva velika močna, le splet okoliščin je bil tak....ali pa oseba A se je vsega skupaj mal bala, zato se je oseba B enostavno odmaknila........preveč zakomplicirano........a eno velja, niso bila samo prepričanja, bila je realnost, čustva so bila obojestranska, močna, lahko bi jih opisala kakor: jutranja rosa, najlepši cvet..... za eno od dveh, se je to prvič dogodilo tako močno in intenzivno, ob vsem tem je spoznal/a kaj pomeni resnično ljubiti...si nekoga želeti
Pa še to........da oseba B ni vedela kaj bi s temi čustvi, daleč od tega, ona je vedela, če si pozorno prebirala? sem dodala, vse je le potlačila.............
Zavračanje....hm......obdobje katero je sledilo bom samo s smeškom uprizorila,

brezno, dno, pa sicer ........a je potrebno razlage, ko te doleti in si v situaciji, le takrat veš kako se stvari streže, lahko si še tako pameten, veš vse pravila, nauke, nasvete lahko deliš, a ko si sam nemočen.........šele takrat, si lahko zaupaš: resnično sem mali in nemočen.............vse dokler to ne mine, ali pa napraviš nekaj kar enostavno.........na kratko povedano.........moje prepričanje je tako; nikoli ne obsojam, ravno iz tega razloga, ne vem dokler me ne doleti, zato ne bom toliko pametna, kakor da sem naučila vso pamet tega sveta.
Nauk...........dokler se ladja ne potaplja, kapetan ne ve kaj pomeni brodolom.........