Author Topic: Olajšaj se malo  (Read 350265 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Anonymous

• Guest
Re: Olajšaj se malo
« Reply #1620 on: April 29, 2010, 11:02:15 AM »
no no pregrešnica  :P

Anonymous

• Guest
« Reply #1621 on: April 30, 2010, 08:18:44 PM »
AJS kok je hud in vroč. Sam za v postlo zbasat  :o ;D
Poznam še enega takega :P

Anonymous

• Guest
« Reply #1622 on: April 30, 2010, 10:19:22 PM »
AJS kok je hud in vroč. Sam za v postlo zbasat  :o ;D
Hmmm le kaj pomeni tale ura ;D :D

Anonymous

• Guest
« Reply #1623 on: May 01, 2010, 09:50:22 AM »
Malo med angelske št. pobrskaj pa je  :-*
saj so vedno z nami le prisluhnit jim je potrebno, pomagajo, varujejo, dajejo oporo le zaupati je potrebno  ang:

Anonymous

• Guest
« Reply #1624 on: May 04, 2010, 06:37:35 PM »
Malo med angelske št. pobrskaj pa je  :-*
saj so vedno z nami le prisluhnit jim je potrebno, pomagajo, varujejo, dajejo oporo le zaupati je potrebno  ang:

Da.  ang:

Anonymous

• Guest
« Reply #1625 on: May 06, 2010, 08:01:31 AM »
hooooočeeeeeeeeem!!!!

Anonymous

• Guest
« Reply #1626 on: May 06, 2010, 09:34:28 AM »
jaz sem tudi hotela, ali nič od tega ni bilo  :-\

Offline sonce

• Uporabnik
  • **
  • Life is a climb but the view is beautiful!
« Reply #1627 on: May 06, 2010, 12:24:59 PM »
jaz pa hočem in bom! pa magari z glavo skozi zid!!! ne bo prvič :P

Anonymous

• Guest
« Reply #1628 on: May 06, 2010, 12:50:32 PM »

Želim ti vso srečo, za to smo pripravljeni na vse, tudi poigrati se  :-* naj ti bo posuto s vsem dobrim........ ang:

Offline sonce

• Uporabnik
  • **
  • Life is a climb but the view is beautiful!
« Reply #1629 on: May 06, 2010, 07:08:30 PM »

Želim ti vso srečo, za to smo pripravljeni na vse, tudi poigrati se  :-* naj ti bo posuto s vsem dobrim........ ang:
Kako lepo! Hvala enako!!!  :-* ang:

Anonymous

• Guest
« Reply #1630 on: May 07, 2010, 06:25:28 PM »
Vsaj kdo naj je srečen, želim ti vse kar si zadala da se ti uresniči, pogumna si in takko tudi funkcioniraj, le tako naprej, če imaš podporo je O.K.

Ali ta moja rana še vedno boli, vsaki dan več.......danes sem zopet nemirna, neka notranja ogresija me daje občasno, ne morem je ukrotit, to se ne poleže, še koliko časa me bodo ti planeti mazohirali, oz. sama se bom?
Rada bi dobila kako zamenjavo za ta križ, kam da osredotočim to, nič ne pomaga, niti delo, niti vse na svetu, ne gre in ne gre.....par dni je vredu, potem smo zopet tam, nato je še nekaj dni dobrih pa spet, to se ponavlja vse kakor koledar :-\. Lepo je povedano, odvrni se od tega, delaj kar te veseli, pojdi v naravo, in še in še, vse se to dogaja, ali ni konca tega, ko je trenutek časa, evo ga v mojih mislih.....
Kaj res moram to lekcijo dat skozi, kaj sem pa za vraga napravila? Če tega več nočem zakaj se mi ponavlja, kaj sem res tako labilna, tako nesposobna si ga izbit iz te neumne glave, kako da drugim uspe, meni ne, kako je lahko on  vse pozabil, kako, je lahko vse potlačil, kdo mi lahko razloži ta pojav, kako lahko on shaja, no predpostavljam, če ne bi se že javil, po tolikem času ziher bi.......zgodovina, že zdavnaj sem na smetišču njegovih misli, a pri meni je ravno nasprotno........Uf kaj da mislim, naj kar odmislim.......no saj bom, bom, bom, se že trudim, uspeva kakoliko uspeva, ali bo, ko si ponavljam: Punca si ga pozabila, to večkrat v mislih, potem se mi pa same solzice ulijejo kakor dež
Enako je bilo neko večer, prosila sem  ang:, naj mi zjutraj ko se zbudim dajo jasen odgovor, to če sem ga pozabila, ja odgovor sem kar takoj dobila, iz očk so pritekle solze, kar same, ne vem če je bil to znak dober ali slab......res pa da tisti trenutek nisem bila pod posebnimi čustvi, nič ni bilo v meni......

Ne vem, tudi sam Bog ne ve.....Vse mi že gre na bruhanje, to je hujše kakor plevel, ni ga strupa za to...........
 :'(

Anonymous

• Guest
« Reply #1631 on: May 07, 2010, 09:18:50 PM »
Vsaj kdo naj je srečen, želim ti vse kar si zadala da se ti uresniči, pogumna si in takko tudi funkcioniraj, le tako naprej, če imaš podporo je O.K.

Ali ta moja rana še vedno boli, vsaki dan več.......danes sem zopet nemirna, neka notranja ogresija me daje občasno, ne morem je ukrotit, to se ne poleže, še koliko časa me bodo ti planeti mazohirali, oz. sama se bom?
Rada bi dobila kako zamenjavo za ta križ, kam da osredotočim to, nič ne pomaga, niti delo, niti vse na svetu, ne gre in ne gre.....par dni je vredu, potem smo zopet tam, nato je še nekaj dni dobrih pa spet, to se ponavlja vse kakor koledar :-\. Lepo je povedano, odvrni se od tega, delaj kar te veseli, pojdi v naravo, in še in še, vse se to dogaja, ali ni konca tega, ko je trenutek časa, evo ga v mojih mislih.....
Kaj res moram to lekcijo dat skozi, kaj sem pa za vraga napravila? Če tega več nočem zakaj se mi ponavlja, kaj sem res tako labilna, tako nesposobna si ga izbit iz te neumne glave, kako da drugim uspe, meni ne, kako je lahko on  vse pozabil, kako, je lahko vse potlačil, kdo mi lahko razloži ta pojav, kako lahko on shaja, no predpostavljam, če ne bi se že javil, po tolikem času ziher bi.......zgodovina, že zdavnaj sem na smetišču njegovih misli, a pri meni je ravno nasprotno........Uf kaj da mislim, naj kar odmislim.......no saj bom, bom, bom, se že trudim, uspeva kakoliko uspeva, ali bo, ko si ponavljam: Punca si ga pozabila, to večkrat v mislih, potem se mi pa same solzice ulijejo kakor dež
Enako je bilo neko večer, prosila sem  ang:, naj mi zjutraj ko se zbudim dajo jasen odgovor, to če sem ga pozabila, ja odgovor sem kar takoj dobila, iz očk so pritekle solze, kar same, ne vem če je bil to znak dober ali slab......res pa da tisti trenutek nisem bila pod posebnimi čustvi, nič ni bilo v meni......

Ne vem, tudi sam Bog ne ve.....Vse mi že gre na bruhanje, to je hujše kakor plevel, ni ga strupa za to...........

Natančno tako situacijo sem jaz imela!

Anonymous

• Guest
« Reply #1632 on: May 10, 2010, 10:02:07 AM »
Natančno tako situacijo sem jaz imela

Če smem vprašat, koliko časa si pa rabila da si se ven dobila?
Saj vem, vse je od primera do primera različno, tudi to je, če nisi notri enostavno ne veš kako se stvari streže, lahko si še tako pameten, ali tu se ne da teh vrlin uporabit...tu igra  vlogo drugo, zato pravim, nikoli ne obsojaj, nisi v situacij, ne veš kako se človek počuti, kaj doživlja. V končni fazi tudi pomembno ni da vemo kaj drugi doživlja, to je njegova skrivnost...pravico ima do nje, če pa nekdo potrebuje nasvet,  ramo, če si dovolj močan mu jo ponudi, če ne tudi dobro, krivic z obsodbami pa res ne dajat..Moje mnenje

:-*

Anonymous

• Guest
« Reply #1633 on: May 10, 2010, 12:37:53 PM »

...bo minilo...verjemi! Vem, se sliši pokroviteljsko, ampak, ko si boš dovolila iti naprej, bo to mogoče! Dovoli si živeti, imej se rada in svet ti bo vračal ljubezen! Tudi mi te imamo radi! S tabo smo in ob tebi! Ampak naprej si pa moraš dovoliti sama!
 :-* ang:

Natančno tako situacijo sem jaz imela!

Anonymous

• Guest
« Reply #1634 on: May 10, 2010, 01:01:25 PM »
Vem da bo minilo, hvala za podporo, ali sedaj sem si pa dobila ponovno pot do njega, ha link in slike  :-\, sedaj pa kar gor visim, ja ni kaj  ::), bo potrebno kavel precvikat ;D in potem ??? , ja bom pa v trg. po  novega  >:D pravijo da ima vse v svoji domeni, a ne?

Ja ja vem da bo, to tudi čutim.....ko mine vse mine tudi življenje in upanje  :P