Author Topic: Natalne karte članov foruma--drugi del  (Read 121089 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Patrik

• Guest
Re: Natalne karte članov foruma--drugi del
« Reply #150 on: March 11, 2008, 04:46:24 PM »
Neodgovorna sem. Zivali predstavljajo obveznost, kakor tudi otroci. Zato je pot do tja se dolga.  :)

Tebe bi zivalil morale paziti, ne ti njih! :D :D :D :D Ala ti vera, da priznas!!! ::) :D ;D

Uf, bogi tvoji froci :( ;D

Offline Azra

• Spl. simbol
  • "The devil made me do it ..."
« Reply #151 on: March 11, 2008, 05:10:35 PM »
Je 12 stopinja res stopinja strasti in trpljenja?
http://img687.imageshack.us/img687/1953/mojakarta.gif
V pravljici junak ubije zmaja in se poroci s princeso. V realnosti ne ubije nikogar in se poroci z zmajem.

Offline Mystica

• Uporabnik
  • **
« Reply #152 on: March 11, 2008, 05:42:12 PM »
Mystica, to pa sem celo jaz neki objavil. Malo pobrskaj med astro strani pa bos nasla! - eno stran idi nazaj ;) ;D Tudi moj vodilni planet je Luna v lokomotivi! ;) ;D
Zelo si notranje custvena ... ;)
Hvala. Sem šla pogledat. Malo se še lovim po tem forumu, brez zamere, prosim ... :)
Čustvena, definitivno. Je pa moja Luna postavljena v 11. hišo, in sicer v znamenje Ovna .. oh ja. In je res, da hočem imeti stvari narejene ŽE VČERAJ. :)

Ocitno si zelo intelektualna in prevec razmisljas. Hja, to so pa Merkurke! ;) :D
Haha, to moram pa prav mami pokazat. Pa še komu drugemu ... preveč razmišljam ;)

Patrik

• Guest
« Reply #153 on: March 11, 2008, 07:17:55 PM »

Precej se ti spreminja pogled na druzbo in prijatelje. Luna je vedno spremenljiva, tukaj so lahko sibkosti in hitri konci! :-\ Dokler pa obvladas vajeti, pa je super! ;) ;D

Lep, lep pozdrav! :)

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #154 on: March 12, 2008, 05:40:43 AM »
Mystica, to pa sem celo jaz neki objavil. Malo pobrskaj med astro strani pa bos nasla! - eno stran idi nazaj ;) ;D Tudi moj vodilni planet je Luna v lokomotivi! ;) ;D
Zelo si notranje custvena ... ;)
Hvala. Sem šla pogledat. Malo se še lovim po tem forumu, brez zamere, prosim ... :)
Čustvena, definitivno. Je pa moja Luna postavljena v 11. hišo, in sicer v znamenje Ovna .. oh ja. In je res, da hočem imeti stvari narejene ŽE VČERAJ. :)

Ocitno si zelo intelektualna in prevec razmisljas. Hja, to so pa Merkurke! ;) :D
Haha, to moram pa prav mami pokazat. Pa še komu drugemu ... preveč razmišljam ;)

V ženskih kartah ima luna poseben pomen, ker smo "lune". Torej v ovnu = ženska amazonka.
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Mystica

• Uporabnik
  • **
« Reply #155 on: March 13, 2008, 10:20:46 PM »
[Torej v ovnu = ženska amazonka.
Mah ... :( Ne. Edino, s čimer se resnično bojujem, je bolezen. Drugače sem pa en velik strahopetec.

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #156 on: March 14, 2008, 05:56:21 AM »
Mah ... :( Ne. Edino, s čimer se resnično bojujem, je bolezen. Drugače sem pa en velik strahopetec.

Jaz pa pravim, da si na pravi poti, da ozavestiš tvojo močno luno.
www.Astro-Star.net

Offline klarus

• Mojster
« Reply #157 on: March 14, 2008, 07:22:04 AM »
kokr te js poznam, si taka fajterka...da je ni daleč na okoli :-* sicer pa kje piše, da morš bit to na vseh področij..vsak ima svoje ;)
There is
One Mind,
One Truth,
One Source in the Universe,
and I AM ONE with ALL there is."

moja karta

9ZK 822

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #158 on: March 19, 2008, 10:36:36 AM »

Na katerih podrocjih bodo najvecje spremembe? Kdaj se bodo te spremembe, ki me cakajo, koncale?

Progresirano Sonce tudi menja znamenje, kar govori o tem, da se bo tvoje življenje začelo temeljito spreminjat ... postala boš ponosnejša, dosti samostojnejša  in manj vezana na družino in dom ali pomembne druge. Ko se ti dotakne Vx točke - torej točke usode čez 3 leta pa se boš nekako ponovno srečavala s svojo usodo in svojimi novimi cilji, ki bodo takrat dokaj jasnejši in preciznejši.

Zdaj točno ne moreš vedeti kaj bi ..... T Neptun v pešestinu na Marsa ti pravzaprav jemlje potrebno moč, da bi bistveno kaj spreminjala, planeti pa te bodo v te spremembe silili. Torej če že, bodo tvoje usmeritve, odločitve precej nejasne v tem času, pa tudi rezultatov ne bo za pokazat, čeprav boš delala /znotaj in zunaj/ intenzivno.
V nov. 2008 Neptun spusti tvojega Marsa ... takrat boš vedela kaj storiti in kako se potegovati za tisto, kar si v življenju želiš.

......

Torej vse kar se dogaja je sedaj karmično in ima veliko globji smisel kot se mogoče tega zavedaš. Začetek marca pa bo zelo pestro.

No ščiti te jupiter v 1 hiši .... torej ne more biti nič narobe. Kar je je prav .... čas bo pokazal tudi tebi zakaj.

Torej tvoje vprašanje ......... na vseh področjih .... se ne moreš izognit.  ;) Če pa želiš konkreten odgovor, moraš bolj konkretno tudi vprašat. 

Držim pesti  :D

Draga Tea!

Vem, da je absolutno prezgodaj, da dam kaksen komentar na to, kar si napisala zame pred casom.

Marec je pester v smislu, da sem zacela intenzivno iskat sluzbo, ker mi je prekipelo biti vedno rezervno kolo. Zaenkart so odgovori negativni, kar razumem kot, da to delo ni zame in me angeli vodijo k sluzbi, ki mi bo bolj odgovarjala. Zanimivo, da mi vedno skoci ven angelska karta (imena se ne spomnim), ki govori, da sem nadarjena za delo z otroci, ljudmi, predvsem poucevanje in komunikacija z njimi. In to je to, kar sedaj delam in me veseli, vendar imam obcutek, da je nekaj primernejsega zame tam zunaj. Pa se ugotovila sem priblizno kaksno "ceno imam na trgu dela" :D- in sem pozitivno presenecena.

Ponedeljek in torek sta bila dneva za negativne odgovore- ne samo sluzbeno, tudi izobrazevalno, kar je malce zamajalo moje upanje. :(

Kar hocem vprasat je to: sigurno se vidi, katero podrocje mi bolje ustreza in v katerem bom uzivala v sluzbi, ne pa da jo bom smatrala kot nujno zlo. Mi lahko, prosim, das kratek komentar, kdaj se bodo planeti postavili v pravi polozaj in bom nasla pravo sluzbo.

Hvala! :-*

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #159 on: March 19, 2008, 03:03:29 PM »
Apemaya težko da bi v letošnjem letu dobila tisto, kar ti je res namenjeno v življenju. Seveda ne pravim, da službe ne bo. v tvojem življenju se vse spreminja in ko boš opravili z notranjimi spremembami, boš točno tudi vedela kaj bi počela v življenju in tista stvar, glej bo v tistem trenu pred tabo.
Ampak planetki in seveda ti, morate najprej opraviti določeno pot.
www.Astro-Star.net

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #160 on: March 19, 2008, 10:17:31 PM »
Apemaya težko da bi v letošnjem letu dobila tisto, kar ti je res namenjeno v življenju. Seveda ne pravim, da službe ne bo. v tvojem življenju se vse spreminja in ko boš opravili z notranjimi spremembami, boš točno tudi vedela kaj bi počela v življenju in tista stvar, glej bo v tistem trenu pred tabo.
Ampak planetki in seveda ti, morate najprej opraviti določeno pot.

uffa :-\

Jih bom malo brcnila, da malo pospesijo. :D  Mah saj vem, vse ob svojem casu- samo jaz sem ze nestrpna 8)

hvala ;)

Offline Princes

• Mojster
« Reply #161 on: March 20, 2008, 07:12:16 AM »
Imam eno specifično vprašanje in sicer kateri aspekti oz. pokazatelji v natalnem horoskopu nakazujejo, da nekdo dela samostojno - da je sam sebi delodajalec.
"Prava modrost pride, ko spoznamo, kako malo razumemo o življenju, o sebi in svetu okoli nas" - SOKRAT

Usui reiki mojster-učitelj; Theta Practitioner™; astrologija;

DZK 151

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #162 on: March 20, 2008, 07:16:39 AM »
Uh, težko vprašanje, ker je toliko možnosti.

V glavnem celotna karta mora bit v znamenju človeka, ki je samosvoj, samostojen, težko prenaša nad seboj avtoriteto, ker je v nekem smislu sam avtoriteta itd.......
Saj veš, gre pa potem seveda tudi zato ali je firma velika, majhna, za dejavnost itd....

Ponavadi to ocenjujemo, ko imamo karto pred seboj, ko nekako že vemo za smer interesov itd.... 
www.Astro-Star.net

Offline Princes

• Mojster
« Reply #163 on: March 20, 2008, 08:06:02 AM »
Tea, lep prosim, poglej mojo karto.
Ne vem, nekaj se mi mota po glavi glede samostojne poti en dan. Glede na to, da imam ASC kozorog in MC škorpjon, vladar 6. hiše v 4. hiši, mi nekaj pravi, da se lahko moje vsakdanje delo izvaja od doma.
"Prava modrost pride, ko spoznamo, kako malo razumemo o življenju, o sebi in svetu okoli nas" - SOKRAT

Usui reiki mojster-učitelj; Theta Practitioner™; astrologija;

DZK 151

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #164 on: March 20, 2008, 08:40:10 AM »
Seveda lahko. Mogoče boš zbrala več poguma, ko bo P Merkur prilezel v Leva in T Jupiter na AS.  :)
www.Astro-Star.net