Na katerih podrocjih bodo najvecje spremembe? Kdaj se bodo te spremembe, ki me cakajo, koncale?
Progresirano Sonce tudi menja znamenje, kar govori o tem, da se bo tvoje življenje začelo temeljito spreminjat ... postala boš ponosnejša, dosti samostojnejša in manj vezana na družino in dom ali pomembne druge. Ko se ti dotakne Vx točke - torej točke usode čez 3 leta pa se boš nekako ponovno srečavala s svojo usodo in svojimi novimi cilji, ki bodo takrat dokaj jasnejši in preciznejši.
Zdaj točno ne moreš vedeti kaj bi ..... T Neptun v pešestinu na Marsa ti pravzaprav jemlje potrebno moč, da bi bistveno kaj spreminjala, planeti pa te bodo v te spremembe silili. Torej če že, bodo tvoje usmeritve, odločitve precej nejasne v tem času, pa tudi rezultatov ne bo za pokazat, čeprav boš delala /znotaj in zunaj/ intenzivno.
V nov. 2008 Neptun spusti tvojega Marsa ... takrat boš vedela kaj storiti in kako se potegovati za tisto, kar si v življenju želiš.
......
Torej vse kar se dogaja je sedaj karmično in ima veliko globji smisel kot se mogoče tega zavedaš. Začetek marca pa bo zelo pestro.
No ščiti te jupiter v 1 hiši .... torej ne more biti nič narobe. Kar je je prav .... čas bo pokazal tudi tebi zakaj.
Torej tvoje vprašanje ......... na vseh področjih .... se ne moreš izognit.
Če pa želiš konkreten odgovor, moraš bolj konkretno tudi vprašat.
Držim pesti 
Draga Tea!
Vem, da je absolutno prezgodaj, da dam kaksen komentar na to, kar si napisala zame pred casom.
Marec je pester v smislu, da sem zacela intenzivno iskat sluzbo, ker mi je prekipelo biti vedno rezervno kolo. Zaenkart so odgovori negativni, kar razumem kot, da to delo ni zame in me angeli vodijo k sluzbi, ki mi bo bolj odgovarjala. Zanimivo, da mi vedno skoci ven angelska karta (imena se ne spomnim), ki govori, da sem nadarjena za delo z otroci, ljudmi, predvsem poucevanje in komunikacija z njimi. In to je to, kar sedaj delam in me veseli, vendar imam obcutek, da je nekaj primernejsega zame tam zunaj. Pa se ugotovila sem priblizno kaksno "ceno imam na trgu dela"

- in sem pozitivno presenecena.
Ponedeljek in torek sta bila dneva za negativne odgovore- ne samo sluzbeno, tudi izobrazevalno, kar je malce zamajalo moje upanje.

Kar hocem vprasat je to: sigurno se vidi, katero podrocje mi bolje ustreza in v katerem bom uzivala v sluzbi, ne pa da jo bom smatrala kot nujno zlo. Mi lahko, prosim, das kratek komentar, kdaj se bodo planeti postavili v pravi polozaj in bom nasla pravo sluzbo.
Hvala!