Author Topic: Natalne karte članov foruma--drugi del  (Read 121045 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline klarus

• Mojster
Re: Natalne karte članov foruma--drugi del
« Reply #255 on: July 05, 2008, 02:24:13 PM »
Klarus, moja ura je 22.30, tako da mi ASC pade na 21.st. kozoroga - strelčeva stopinja. A lahko tudi meni preveriš :)
ti si tri minute prej :)
There is
One Mind,
One Truth,
One Source in the Universe,
and I AM ONE with ALL there is."

moja karta

9ZK 822

Offline Princes

• Mojster
« Reply #256 on: July 05, 2008, 04:59:56 PM »
Klarus, moja ura je 22.30, tako da mi ASC pade na 21.st. kozoroga - strelčeva stopinja. A lahko tudi meni preveriš :)

Draga Klarus, najlepša hvala. Potrdila si tisto, kar se mi je zdelo že dolgo. Mislila sem, da je 28 minut. No prišla sem na škorpjonsko stopinjo  :-*
"Prava modrost pride, ko spoznamo, kako malo razumemo o življenju, o sebi in svetu okoli nas" - SOKRAT

Usui reiki mojster-učitelj; Theta Practitioner™; astrologija;

DZK 151

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #257 on: July 25, 2008, 09:00:55 AM »

Draga Klarus, najlepša hvala. Potrdila si tisto, kar se mi je zdelo že dolgo. Mislila sem, da je 28 minut. No prišla sem na škorpjonsko stopinjo  :-*

Meni deluješ bolj iz stopinje Tehtnice Princes ;)
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Princes

• Mojster
« Reply #258 on: July 25, 2008, 09:08:30 AM »

Me veseli Tea :) Kaj te je napeljalo na to, me daje radovednost :)
"Prava modrost pride, ko spoznamo, kako malo razumemo o življenju, o sebi in svetu okoli nas" - SOKRAT

DZK 151

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #259 on: July 25, 2008, 10:38:47 AM »

Ko zasledimo Venero/Tehtnico na As vedno naletimo na izredno simpatične, lepe in skladne osebe, ki s svojim načinom nastopanja odsevajo diplomatičnost in prijetnost za okolje in ljudi.

Poleg tega se odevaš v svetle barve /tipične za tehtnice/, pastelne barve, ker ne bi bilo tipično niti za škorpijonsko stopinjo niti za znamenje Kozoroga, ki bi oba govorila o temnejših oddenkih.

Sicer sem pozabila kje imaš Venero, ampak vseeno As nekaj šteje.

www.Astro-Star.net

Offline Princes

• Mojster
« Reply #260 on: July 25, 2008, 10:53:17 AM »

Ko zasledimo Venero/Tehtnico na As vedno naletimo na izredno simpatične, lepe in skladne osebe, ki s svojim načinom nastopanja odsevajo diplomatičnost in prijetnost za okolje in ljudi.

Poleg tega se odevaš v svetle barve /tipične za tehtnice/, pastelne barve, ker ne bi bilo tipično niti za škorpijonsko stopinjo niti za znamenje Kozoroga, ki bi oba govorila o temnejših oddenkih.

Sicer sem pozabila kje imaš Venero, ampak vseeno As nekaj šteje.

Tako lepo me še ni opisal nihče, hvala Tea. Pravi balzam za dušo :-*

Moja Venerica se nahaja v Biku v konjunkciji z Merkurjem vladarjem mojega Sonca. Vse skupaj pa na IC.

Še enkrat hvala za poklon moji duši :-* Prav danes rabim to, po dveh psihično težkih dnevih.

Zdraj bom pa jaz tebi od srca namenila poklon, kot ti ga je dala že Nensi "CARICA SI, TEA"

DZK 151

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #261 on: July 25, 2008, 11:53:19 AM »
Oh, Princeska, spravljaš me v zadrego  ;D

Sem pa srečna, če sem ti lahko polepšala trenutek, ki ga podaljšujem ... hvala in tako bodi  ;D
www.Astro-Star.net

Offline mavrica

• Uporabnik
  • **
« Reply #262 on: July 28, 2008, 11:00:15 AM »
Hoj, Tea!

Zanimivo tudi meni pade ASC na stopnjo tehtnice če upoštevam tole spremembo...in res je da se oblačim v svetle barve...

Kaj pa nasploh misliš o tem, da se ASC da določiti z nihalom...to bi marsi komu, ki ve samo okviren čas rojstva lahko pomagalo do točnega podatka, sploh pa ker v porodnišnicah zokrožajo čas na pet minut.

Zadnje čase sem kar nekaj rektifikacij gledala tam na astro srbija...zanimivo... je pa s tem res veliko dela, da vse dogodke zajameš.

Bi te pa rada vprašala še eno zadevo...kaj pomeni če sta sonce in luna v inkonjukciji? Ali lahko to pomeni, da se sterša ne razumeta dobro, oziroma da v času rojstva nista bila "na isti valovni dolžini", če temu lahko rečem tako. Vem, da je treba gledat celo karto, me pa zanima ta aspekt sam po sebi.
...človek ni le skupek celic svojega telesa, ampak odsev svojih misli...      M. Kojc

DZK število - 656

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #263 on: July 28, 2008, 11:14:20 AM »
Hoj, Tea!

Zanimivo tudi meni pade ASC na stopnjo tehtnice če upoštevam tole spremembo...in res je da se oblačim v svetle barve...

Kaj pa nasploh misliš o tem, da se ASC da določiti z nihalom...to bi marsi komu, ki ve samo okviren čas rojstva lahko pomagalo do točnega podatka, sploh pa ker v porodnišnicah zokrožajo čas na pet minut.

Zadnje čase sem kar nekaj rektifikacij gledala tam na astro srbija...zanimivo... je pa s tem res veliko dela, da vse dogodke zajameš.

Bi te pa rada vprašala še eno zadevo...kaj pomeni če sta sonce in luna v inkonjukciji? Ali lahko to pomeni, da se sterša ne razumeta dobro, oziroma da v času rojstva nista bila "na isti valovni dolžini", če temu lahko rečem tako. Vem, da je treba gledat celo karto, me pa zanima ta aspekt sam po sebi.

Nihalo vsekakor pripomore. Tudi sama ga včasih uporabim, da mi malo pomaga, npr. takrat, ko sploh niti približno ne vemo kdaj se je človek rodil.

Sicer pa jaz raje uporabljam metodo rektifikacije po hišah. Res da je včasih zamudna in dolgo traja, ampak točen rezultat pa je le. Včasih pomaga, če je še kakšna oseba blizu osebi za katero delaš popravek, ta bi bila ob določenih vprašanjih še bolj objektivna.

Pri Soncu in Luni je tako, da tudi če je trigon še ne moremo reči, da bi se starša dobro razumela. Sem videla tudi kar nekaj ločitev, ki pa so na otroka /tisti ki ima tak trigon med soncem in luno/ očitno delovali tako, da sta starša vseeno dojeta skladno. Torej previdnost.
Petšestin je bolj naporen aspekt, ker se planeta ne vidita in se med seboj ovirata nevede.
www.Astro-Star.net

Offline mavrica

• Uporabnik
  • **
« Reply #264 on: July 28, 2008, 11:42:50 AM »
malo gledam karte svojih otrok...kčera ima konjunkcijo med soncem in luno, pa se z njenim očetom nisva niti poročila...je pa res da se tudi kregala nisva... pri sinu pa je ta inkonjunkcija zelo eksaktna (sonce na 17 vodnarja, luna pa na 18 raka) in sem z njegovim očetom bila poročena čez dvajset let, v času rojstva sva bila, vsaj tako sva takrat verjela, skladen par, se je pa pozneje izkazalo, da sva zadeve doživljala vsak po svoje...bo nekaj na tem kar si rekla, nisva se videla v pravi luči in sva se nehote ovirala....

zanimivo pa da z bratom imava oba sonce in luno v opoziciji pa sta oče in mati imela zelo skladen zakon...vsaj otroka sva ga tako doživljala.

Ma spet sem čisto padla v astrologijo  ;)
...človek ni le skupek celic svojega telesa, ampak odsev svojih misli...      M. Kojc

DZK število - 656

Offline megica

• Novinec
  • *
« Reply #265 on: July 30, 2008, 08:23:51 PM »
a tukaj odgovoritena vprašanja   nekoga,ki se ne spozna na astrologijo?ali je treba imeti vsaj malo pojma in da se potem med sabo pogovarjate kaj pa to pa ono?

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #266 on: July 31, 2008, 06:09:43 AM »
a tukaj odgovoritena vprašanja   nekoga,ki se ne spozna na astrologijo?ali je treba imeti vsaj malo pojma in da se potem med sabo pogovarjate kaj pa to pa ono?

Pozdravljena megica in dobrodošla

V temah o astrologiji gre za učenje in širjenje znanja. Tistemu, ki se želi poučiti o svoji karti in jo začeti sam brati in razumevati mu pri tem z veseljem pomagamo.

Razlagamo pa kart ne, ker je to na forumu nemogoče. Že itak so pisne interpretacije nekoliko okrnjene, če se pa človek ne spozna na zadevo, pa sploh.

Lep dan ti želim
www.Astro-Star.net

Offline Akaša

• Novinec
  • *
« Reply #267 on: August 04, 2008, 12:07:22 PM »
Pozdravcek se z moje strani... zdejle ze kak teden prebiram vsebine na forumu - madonca je materiala za nekoga, ki se sele sedaj prikljuci  :D

Sposodla sem si nekaj knjig o astrologiji, ampak se mi je ustavlo ze na zacetku - moja ura rojstva. Mami pravi, da sem rojena 10min do 21ih al pa 10min cez 21. Ati pravi, da sem rojena ob 21ih, ker potem naj bi me ze drzal v rokah. V rojstnem listu ni ure, zapestnica, ki jo dobi dojencek, mi tudi ne pomaga... A me slucajno lahko vi resite iz zagate (sem prebrala, da se lahko uporablja nihalo? al pa ce mate kak nasvet, kje bi lahko izbrskala svojo uro)

Hvala vam, soncki ste  :)

Offline Princes

• Mojster
« Reply #268 on: August 04, 2008, 05:20:27 PM »
Pozdravcek se z moje strani... zdejle ze kak teden prebiram vsebine na forumu - madonca je materiala za nekoga, ki se sele sedaj prikljuci  :D

Sposodla sem si nekaj knjig o astrologiji, ampak se mi je ustavlo ze na zacetku - moja ura rojstva. Mami pravi, da sem rojena 10min do 21ih al pa 10min cez 21. Ati pravi, da sem rojena ob 21ih, ker potem naj bi me ze drzal v rokah. V rojstnem listu ni ure, zapestnica, ki jo dobi dojencek, mi tudi ne pomaga... A me slucajno lahko vi resite iz zagate (sem prebrala, da se lahko uporablja nihalo? al pa ce mate kak nasvet, kje bi lahko izbrskala svojo uro)

Hvala vam, soncki ste  :)

Katerega leta si pa rojena? 

DZK 151

Offline Akaša

• Novinec
  • *
« Reply #269 on: August 04, 2008, 05:34:18 PM »
1983