Author Topic: Natalne karte članov foruma--drugi del  (Read 121009 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline nensi

• Sple. Simbol
  • There's no such place as far away.
Re: Natalne karte članov foruma--drugi del
« Reply #315 on: February 11, 2009, 04:08:33 PM »
Hvala za izčrpen in zelo nazoren odgovor Tea  :)

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #316 on: February 11, 2009, 04:09:51 PM »
Prosim  :)
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline neely18

• Uporabnik
  • **
« Reply #317 on: February 17, 2009, 02:56:19 PM »
Tea, malo se še lovim in upam, da postavljam vprašanje pod pravo rubriko.
Vprašanje se nanaša na delo. Glede na novo ustanovljeno podjetje me zanima potek, razvoj dogodkov, če mi lahko prosim svetuješ, pogledaš kakšen razvoj glede dela lahko pričakujem. Tu mislim tudi na materialno plat, finančni prilivi.
Hvala!  :)

Lep dan še!
Neely
V našem življenju kot na slikarjevi paleti je ena sama barva, ki daje smisel življenju in umetnosti. Ta barva je ljubezen. (Marc Chagall)

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #318 on: February 18, 2009, 06:07:39 AM »
aha, zdaj mi je jasno, zakaj sem te v angelski rubriki tako "videla"

Tranzitni pluton ti prihaja v tem letu čez AS kar dejansko pomeni novo rojstvo.

Astrologi označujejo ta aspekt med "najtežje" aspekte, ki se nam dogodijo. Gre za ponovno doživljanje svojega rojstva, ki ga vidimo iz globinskega, absolutnega, fundamentalnega in fantičnega zornega kota .................
Ponavadi nas prepljavljajo črne energije, in v kolikor vidimo v nadaljnem življenju smisel, se ga oprimemeo z obema rokama.
V kolikor pa test pokaže nesmiselnost nadaljnega obstajanja kot bitja, smo si sposobni tudi vzeti svoje lastno življenje.

No, zdaj brez panike ............. sem pač napisala kako se v svoji notranjosti počutimo.

Če ta aspekt "preživimo" smo veliko močnješi, saj znamo vzeti moč v svoje roke in se spopasti z najtemnejšimi silami v sebi in pri drugih ljudeh. to je tudi aspekt ko začnemo dojemati življenje povsem drugače /lahko tudi na račun svojega partnerskega življenja/. V glavnem se mora na novo opredeliti tudi osnos z njim.

Pogled na svet postane intenziven, sposobni pa smo marsikaj tudi obvladati in premagati.

Torej smrt in potem ponovno rojstvo osebe.

Kar se tiče finac imaš prehod Jupirta preko druge hiše, kar bi ti moralo dajati dobro zaščito na finančnem področju.

Kar se pa tiče financ podjetja je Pluton vladar hiše denarja tvojega podjetja, kar pomeni, da bo z denarjem firme nekako tako kot sem opisala zgoraj. Preobrazba .... novo rojstvo, drug način ...

Vsekakor tako kot je bilo ne more več biti. In če boš skladana s temi energijami potem bo vse BP

;)
www.Astro-Star.net

Offline neely18

• Uporabnik
  • **
« Reply #319 on: February 18, 2009, 01:07:42 PM »
Iz srca hvala Tea. :-*
 Res se ne spoznam na aspekte in to, tako da bi te prosila, če mi lahko vsaj malo "nakažeš, koliko časa, kako dolgo se mi še misli ta pluton "sprehajati" po hiši in delati "zmešnjavo? Včasih sem prav utrujena že od teh "borb". In ja, nikoli več ni, kot je bilo.
Hvala še enkrat.
V našem življenju kot na slikarjevi paleti je ena sama barva, ki daje smisel življenju in umetnosti. Ta barva je ljubezen. (Marc Chagall)

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #320 on: February 18, 2009, 01:22:15 PM »
Natančno pa težko povem, ker nisem sigurna v natančnost zapisa glede minute tvojega rojstva.
Letos pač. ;)
www.Astro-Star.net

Offline Princes

• Mojster
« Reply #321 on: February 18, 2009, 01:32:00 PM »
Mene ta prehod še čaka čez približno 10 let (zdaj je veselo na delu v 12.h). Se mi zdi, da sva kar prijatelja....kar si sama ne dovolim, da odide, tu priskoči on na pomoč, pa gre. Že zdaj (cca. 1 leto od kar je v 12.h) občutim ogromen preskok v mislih in dejanjih, občutenjih in dojemanju, kaj more biti šele, ko je na ASC. Ali pač ne...,.če delaš prej, potem verjetno ni hudo.
"Prava modrost pride, ko spoznamo, kako malo razumemo o življenju, o sebi in svetu okoli nas" - SOKRAT

Usui reiki mojster-učitelj; Theta Practitioner™; astrologija;

DZK 151

Offline neely18

• Uporabnik
  • **
« Reply #322 on: February 18, 2009, 02:01:54 PM »
Natančno pa težko povem, ker nisem sigurna v natančnost zapisa glede minute tvojega rojstva.
Letos pač. ;)

A reees??  :o Zanimivo. Meni je mama namreč rekla, da je 12:25h.
jaz za svoja otroka točno vem in sem prepričana, da nikoli v življenju ne bom pozabila. (na ja, razen, če ne postanem dementna  ::)  :P)
In "letos" je lahko dolgo obdobje, glede na vse. hmmm

Hvala Tea, za potrpljenje z mano.

In princeska ... Kaj si hotela s tem povedat, da te čaka prehod šele čez 10 let. Meni se zdi, da že kar celo življenje nekaj odhaja. V rosnih letih oče, mali bratec, po vrsti stari starši, prijateljski krog (tu govorim o fizični smrti), nato partnerstvo, družina, službe, .... lahko skoraj vse vključim ... Kar nekaj odhaja in kljub vsemu, postajam močnejša. Ja ja, saj so nihanja. Včasih prav ekstremna, ampak ok.

In Tea, kako zelo realen je stavek zgoraj. En samcat. Ravno danes, je skoraj, ampak le skoraj (ker pač "skoraj še ni zajca ujel"  ;) :P)
postal kruto realen.

Torej Princeska, da se vrnem na tvoj zadnji stavek ... " ... če delaš prej, potem verjetno ni hudo." ... Sama delam tam nekje od ´95 leta, a očitno ne dosti ali ne prav (?), ali imam pa toliko preteklih grehov, da malo dlje in malo težje "odplačujem".  ;) :P

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #323 on: February 18, 2009, 02:05:50 PM »
Letos pač. ;)

jaz za svoja otroka točno vem in sem prepričana, da nikoli v življenju ne bom pozabila. (na ja, razen, če ne postanem dementna  ::)  :P)

In princeska ... Kaj si hotela s tem povedat, da te čaka prehod šele čez 10 let. Meni se zdi, da že kar celo življenje nekaj odhaja. V rosnih letih oče, mali bratec, po vrsti stari starši, prijateljski krog (tu govorim o fizični smrti), nato partnerstvo, družina, službe, .... lahko skoraj vse vključim ... Kar nekaj odhaja in kljub vsemu, postajam močnejša. Ja ja, saj so nihanja. Včasih prav ekstremna, ampak ok.

In Tea, kako zelo realen je stavek zgoraj. En samcat. Ravno danes, je skoraj, ampak le skoraj (ker pač "skoraj še ni zajca ujel"  ;) :P)
postal kruto realen.

Torej Princeska, da se vrnem na tvoj zadnji stavek ... " ... če delaš prej, potem verjetno ni hudo." ... Sama delam tam nekje od ´95 leta, a očitno ne dosti ali ne prav (?), ali imam pa toliko preteklih grehov, da malo dlje in malo težje "odplačujem".  ;) :P

Če se tvoja mama ni zmotila, potem imaš zadnji prehod 12. oktobra 2010

www.Astro-Star.net

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #324 on: February 18, 2009, 02:10:26 PM »
Letos pač. ;)

postal kruto realen.

Glede spremljave smrti v tvojem življenju je pa to "normalen" spremljevalni pojav, če imaš polno 8 hišo
www.Astro-Star.net

Offline Princes

• Mojster
« Reply #325 on: February 18, 2009, 02:35:41 PM »
Neely, to "čez okroglih 10 let", sem imela v mislih prehod Plutona čez moj ASC.
Pluton simbolizira smrt v prenesenem pomenu....nekaj v tebi odmre in sploh ne jočeš za tistim več (primer: če so ti do včeraj ogromno pomenili banketi, gala večerje, zabave z imenitnimi ljudmi s katerimi si vrednotila tvoj položaj v družbi..recimo, ti to postane nepomembno, smešno, kot lanski sneg - to je samo en banalni pomen). Drugače pa je Tea tudi omenila, da tisti, ki ne prenesejo tega pritiska....in mislim, da ti tu ne spadaš, enostavno vržejo puško v koruzo in se odločijo, da "gredo domov" - naredijo samomor ali pa po zakonu privlačnosti - njihove misli realizira nekdo drug (nesrečo si prikličejo).

To je zdaj pisano malo dramatično. Ampak, ker te to zanima, je prav, da to veš in se zavedaš, da si v bistvu čista energija, ki sama odloča o življenju in v trenutku, ko ti je hudo, si rečeš: nič se mi ne more zgoditi hudega, zaslužim si samo dobro in zgodilo se bo ravno tisto, kar je zame najboljše v tem trenutku. Sicer pa, veš koliko bitij te obdaja in te nežno bodri in te ljubi, da so ti bolečine vsaj malo prizanešene.

Malo sem se razpisala. A ja, "delo na sebi".... to pomeni spoznati, da je to telo samo moja začasna obleka, ki ščiti moje bistvo.....in vsi dogodki so točno tisti,  ki jih rabim pri mojem razvoju in poti k uresničitvi mojega namena tu na planetu Zemlja, da bom, ko bo moja ura prišla, mirne duša rekla...."naredila sem vse, poravnala vse dolgove, naučila lekcij....... s čimer sem se strinjala pred prihodom na ta planet".

:-*
"Prava modrost pride, ko spoznamo, kako malo razumemo o življenju, o sebi in svetu okoli nas" - SOKRAT

Usui reiki mojster-učitelj; Theta Practitioner™; astrologija;

DZK 151

Offline neely18

• Uporabnik
  • **
« Reply #326 on: February 19, 2009, 12:03:59 PM »

Nevem Tea, koliko je to natančen podatek, ker se je takrat tako nejasno izrazila z "nevem, mislim".
Torej, če sem prav razumela zna tole trajati nekje še slabi dve leti.
OK, pustimo to. Saj sem "velika punca"  ;D in mi tako dobro uspeva.  ;)

Hvala Tea.  :-*

Offline tia

• Uporabnik
  • **
« Reply #327 on: March 11, 2009, 04:55:28 PM »

Trenutno sem v tujini, zanima me, kje v natalni karti se vidijo potovanja itd??

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #328 on: March 11, 2009, 05:04:27 PM »
Daljna potovanja in tujina je 9 hiša
www.Astro-Star.net

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #329 on: March 11, 2009, 06:50:39 PM »
Če je v solarni karti MC popolnoma točno med 9. in 10. hišo v strelcu, lahko to pomeni, da greš na lov v tujo državo? :) Morda malo bukovo vprašanje, a vendarle. :)

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858