Author Topic: Natalne karte članov foruma--drugi del  (Read 121042 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
Re: Natalne karte članov foruma--drugi del
« Reply #240 on: May 27, 2008, 06:34:46 AM »
Sem rahlo nerazumljivo napisala.  ::)
Torej ...
Sem brskala po astro.com.
Torej, ce gremo na:

1. More free Horoscope
2. Extended Chart Selection
3. Methods: Persona chart (cisto odspodaj)

Imamo "persona planets" in so vsi ti na razpolago ... Luna, Sonce, Lilith itd. Potem se nam za vsakega posameznega (ce oznacimo) izrise drugacna karta. In pa tudi dolocen datum (pri vsakem planetu drugacen).

To je tehnika, ko sonce postaviš na stopinjo tistega planeta in pogledaš odnose med planeti v taki situaciji.
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Azra

• Spl. simbol
  • "The devil made me do it ..."
« Reply #241 on: May 27, 2008, 02:53:44 PM »
O.k.
Hvala Tea.
http://img687.imageshack.us/img687/1953/mojakarta.gif
V pravljici junak ubije zmaja in se poroci s princeso. V realnosti ne ubije nikogar in se poroci z zmajem.

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #242 on: May 29, 2008, 04:49:02 PM »
Gledam karte nekaterih od vas in pa tistih, ki jih imam dodane v astro.com. Zadnje čase sem bolj pozoren na tranzitnega Plutona in kot opažam, kar mnogim tačas prečka čez kakšen planet.
Iza pravi, da ga ima ona na Luni kot jaz, našel sem še eno deklico, ki ga ima tudi vendar ne občuti nič takega, razen tega da bo šla njena mama na lažjo operacijo.  Sicer pa tačas ona nima nekih posebnih znakov tega prečkanja na osebnem nivoju. Morda še sledijo saj
Mogoče pa pomaga, ker ima natalni Pluton na R in se tako niti vsega ne zaveda.  Kaj še bo, bom naslednja leta opazoval, saj punca ima v 12. hiši v Kozorogu, Urana, Saturna, Neptuna, Marsa in kot rečeno Luno na katero ji je pred kratkim vstopil tranzitni Pluton.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #243 on: May 30, 2008, 04:49:33 AM »
A bom kaj spal al samo karte obračal??  Nocoj sem našel neko posebno zanimivost, ki ne vem če se odraža pri vseh, ali pa samo pri tistih ki jih imam jaz dodane v astro.  Če recimo dve karti skupaj sestavim vidim, da je vedno kakšen ali več planetov, ki sta v obeh kartah eden na drugem, torej se lepo pokrivata. In me zanima če je to naraven pojav, ali pa imam ravno jaz take ljudi pri meni notri v astro.com. :) Upam, da ni vprašanje preveč bukovo.

Tako je recimo Tein Vertex in moj Uran s Plutonom postavljen skoraj na isto točko. Da je mera še bolj polna je Tejin Jupiter in moj Vertex spet v isti poziciji.  Nič čudnega, če (vsaj meni ustreza) da me tule poučuje o takih uranskih stvareh kot je astrologija.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #244 on: May 30, 2008, 06:55:05 AM »
Oh Andres, midva imava kar nekaj povezav

1. AS in DS imava zamenjano /kadar imamo kotne točke v taki poziciji to kaže na dolgoročno druženje z nekom/
    - torej se zelo zrcaliva

napišem nekaj aspektov, kar pa še zdaleč ni vse pri neki sinastriji

2. Tvoje Sonce /12 h/ je v kvadratu na tisti moj stelij Neptun,sonce,merkur /to pade v tvojo 4 hišo/,
    - no imamo dve karmične hiše
    - imamo hišo korenin
    - imamo dva sonca /zna bit da po moški strani vlečeva karmo/

Tvoje Sonce je tudi v trigonu na mojo Venero .. hehe v 5 hišo /bi znala bit še kakšna ljubimca  ;) :o
    če ne bi tvoj stelij Uran, Pluton, Venera bil s mojo venero v kvadratu, pa če tvoj Mars ne bi kvadriral moje      Lilith v raku
/Vsekakor pa je nekaj od tega v preteklem življenju bilo, ker je tvoj stelij uran pluton venera na mojem S vozlu./

ampak po drugi strani tudi v sekstilu z mojim Marsom v tvojo 11 hišo
    - ker je Venera v vsakem slučaju benefik in njenih kvadratov ne upoštevamo kot trde kvadrate, pač pa le
     kot nekaj elektrike se tole označuje kot pozitivno, poleg tega pa so dispozicije odlične

- torej dispozitor tvoje venere je Merkur /ki je na mojem Uranu/ - energije ki so uranske so nama dobro
    znane in lahko se pogovarjava o nenavadnih stvareh in tudi o učenju astrologije

- tvoj merkur je tudi v trigonu na moj jupiter v tvojo 5 hišo /moj jupiter je v moji 11 hiši/ torej je
     sodelovanje v skupinah, na forumu, učenje in širjenje znanja nama dobro znano in znava odlično sodelovati
     No moj Jupiter je obenem tudi dispozitor moje Venere

3. Tvoja Luna je direkcion na mojem Jupitru, poleg je tudi tvoja točka sreče ........ itd.....

4. Pa tvoj Vx in moj Saturn ... pa opozicija na moj Mars

no pa še kaj

tole samo tako malo za približno pokušino kako se dela sinastrija

www.Astro-Star.net

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #245 on: May 30, 2008, 10:26:02 PM »
244 on: Today at 06:55:05 »

Zanimivo sem tole tu iz tvojega zgornjega posta, Tea.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #246 on: May 30, 2008, 10:36:21 PM »
    Tvoje Sonce je tudi v trigonu na mojo Venero .. hehe v 5 hišo /bi znala bit še kakšna ljubimca   
    če ne bi tvoj stelij Uran, Pluton, Venera bil s mojo venero v kvadratu, pa če tvoj Mars ne bi kvadriral moje      Lilith v raku
/Vsekakor pa je nekaj od tega v preteklem življenju bilo, ker je tvoj stelij uran pluton venera na mojem S vozlu./

Vidim da si precej izčrpno napisala Tea.  Glede na zgornji odstavek sem pripravljen iti s teboj na kakšne hippnotične preteklo življenske akrobacije.  Morda si pa kdaj za to res čas vzameva.

Meni manjka še veliko znanja, da bi vse to našel, saj na kvdrate in trikotnike ter ostalo se nekako ne oziroma. Mogoče kdaj. Ali pač v naslednjem življenju ko bova verjetno spet imela isto postavitev kot v zgornjem citatu.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #247 on: May 30, 2008, 10:40:26 PM »
    - tvoj merkur je tudi v trigonu na moj jupiter v tvojo 5 hišo /moj jupiter je v moji 11 hiši/ torej je
     sodelovanje v skupinah, na forumu, učenje in širjenje znanja nama dobro znano in znava odlično sodelovati
     No moj Jupiter je obenem tudi dispozitor moje Venere

Iz gole radovednosti bi bil pripravljen tudi pogledati tvojo in mojo karto ter s tem v povezavi karto foruma.  Mogoče pride spet kaj podobnega ven. 
In vsi vemo, da nas vsak forum ne potegne, medtem, ko iz tega se izspisati ne mislim, sem pa to po treh postih pred nekaj dnevi storil pri sorodnem kjer opevajo ljubezen.  No, zdaj me pa še pobrisati nočejo kot uporabnika. Humm.  :o

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #248 on: June 01, 2008, 04:45:34 AM »
Imam posebno, verjetno čudno vprašanje.  V nekaj dneh se mi bo Mars premaknil  v natalno sonce in potem 15. junija pride še na ascendent.  Ugibam kaj to lahko pomeni.  Morda večji poslovni uspeh z moško osebo, verjetno pa tudi psihično izmučenost. S tem je celo lahko sklenjen prvi krog. Morda prvi krog dogovorov ali kaj podobnega.
Potem okrog 1. julija pride ta Mars na natalni Merkur, ki je pri meni R.  Morda to pomeni bolj agresivno dogovarjanje, ki bodo zdaj na eni točki meni v prid, drugič spet meni v slabost.  ;D

Opažam tudi, da ima Merkur vedno neko retrogardno pozicijo in se tako sprehaja do mojega natalnega Jupitra, ki je menim dobro položen z Marsom.   Tako se bo Merkur srečal z Jupitrom 6. julija na Bushev rojstni dan in pospešil delo ki sem ga najbolj poglobljeno delal od 6. maja do nekako 22. maja. Lahko pa da take sploh ne bo nič plodno, ker planeti Uran, Neptun, Jupiter in Pluton bodo R, povrhu vsega pa se bo še R Pluton premaknil v zanemenje Strelca, kjer že nekaj mesecev ni bil.

No, glede na to, so našteti planeti v R, bi lahko uresničil mojo željo povezano z aviacijo in turizmom, ki je med drugim tudi nenavaden.

Andres
« Last Edit: June 01, 2008, 05:11:50 AM by Andres »
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #249 on: June 02, 2008, 10:59:48 AM »
Imam posebno, verjetno čudno vprašanje.  V nekaj dneh se mi bo Mars premaknil  v natalno sonce in potem 15. junija pride še na ascendent.  Ugibam kaj to lahko pomeni.  Morda večji poslovni uspeh z moško osebo, verjetno pa tudi psihično izmučenost. S tem je celo lahko sklenjen prvi krog. Morda prvi krog dogovorov ali kaj podobnega.
Potem okrog 1. julija pride ta Mars na natalni Merkur, ki je pri meni R.  Morda to pomeni bolj agresivno dogovarjanje, ki bodo zdaj na eni točki meni v prid, drugič spet meni v slabost.  ;D

Vsekakor je ta Mars pri tebi zelo pomemben. Ponavadi ko preide Sonce ali AS in se premakne v prvo hišo se vsedemo za volan svojega vozila in nas kaj dosti ne briga kakšne so zahteve drugih. Šofiramo v novo smer in v točno določen cilj, ki smo si ga v tistem trenutku postavili.

www.Astro-Star.net

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #250 on: June 02, 2008, 12:58:58 PM »
Hvala za podan odgovor Tea.  Saj nekako tako kot si napisal se počutim. Razlika je mogoče v tem, da se še vedno oziram po zahtevah ali željah drugih. Lahko pa da se v prihodnje tudi to spremeni. 

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline mavrica

• Uporabnik
  • **
« Reply #251 on: July 02, 2008, 09:30:24 AM »
mislim da bo to kar pod to temo šlo...Klarus tam na luni si nekaj z nihalom čarala okoli točne ure rojstva  ;)

A lahko tukaj kaj o tem poveš, pa mojo uro malo preveriš  ???

lepo bodi  :D
...človek ni le skupek celic svojega telesa, ampak odsev svojih misli...      M. Kojc

DZK število - 656

Offline klarus

• Mojster
« Reply #252 on: July 04, 2008, 09:58:27 PM »
;D

2 min prej ;)
There is
One Mind,
One Truth,
One Source in the Universe,
and I AM ONE with ALL there is."

moja karta

9ZK 822

Offline mavrica

• Uporabnik
  • **
« Reply #253 on: July 05, 2008, 09:49:22 AM »
to pa je še ena potrditev, da si je moja mati dobro zapomnila čas mojega rojstva  ;)

moja generacija tega podatka nima v rojstnem listu

torej je moj ASC na stopnji tehtnice in ne na škorpionski stopnji...zanimivo  ;D

ob priliki te vprašam še za eno osebo, za katero ne vem ure, vem pa da je rojena zjutraj  ???

bodi mavrično  ang:
« Last Edit: July 05, 2008, 03:21:12 PM by mavrica »
...človek ni le skupek celic svojega telesa, ampak odsev svojih misli...      M. Kojc

DZK število - 656

Offline Princes

• Mojster
« Reply #254 on: July 05, 2008, 01:38:54 PM »
Klarus, moja ura je 22.30, tako da mi ASC pade na 21.st. kozoroga - strelčeva stopinja. A lahko tudi meni preveriš :)
"Prava modrost pride, ko spoznamo, kako malo razumemo o življenju, o sebi in svetu okoli nas" - SOKRAT

Usui reiki mojster-učitelj; Theta Practitioner™; astrologija;

DZK 151