Oh Andres, midva imava kar nekaj povezav
1. AS in DS imava zamenjano /kadar imamo kotne točke v taki poziciji to kaže na dolgoročno druženje z nekom/
- torej se zelo zrcaliva
napišem nekaj aspektov, kar pa še zdaleč ni vse pri neki sinastriji
2. Tvoje Sonce /12 h/ je v kvadratu na tisti moj stelij Neptun,sonce,merkur /to pade v tvojo 4 hišo/,
- no imamo dve karmične hiše
- imamo hišo korenin
- imamo dva sonca /zna bit da po moški strani vlečeva karmo/
Tvoje Sonce je tudi v trigonu na mojo Venero .. hehe v 5 hišo /bi znala bit še kakšna ljubimca

če ne bi tvoj stelij Uran, Pluton, Venera bil s mojo venero v kvadratu, pa če tvoj Mars ne bi kvadriral moje Lilith v raku
/Vsekakor pa je nekaj od tega v preteklem življenju bilo, ker je tvoj stelij uran pluton venera na mojem S vozlu./
ampak po drugi strani tudi v sekstilu z mojim Marsom v tvojo 11 hišo
- ker je Venera v vsakem slučaju benefik in njenih kvadratov ne upoštevamo kot trde kvadrate, pač pa le
kot nekaj elektrike se tole označuje kot pozitivno, poleg tega pa so dispozicije odlične
- torej dispozitor tvoje venere je Merkur /ki je na mojem Uranu/ - energije ki so uranske so nama dobro
znane in lahko se pogovarjava o nenavadnih stvareh in tudi o učenju astrologije
- tvoj merkur je tudi v trigonu na moj jupiter v tvojo 5 hišo /moj jupiter je v moji 11 hiši/ torej je
sodelovanje v skupinah, na forumu, učenje in širjenje znanja nama dobro znano in znava odlično sodelovati
No moj Jupiter je obenem tudi dispozitor moje Venere
3. Tvoja Luna je direkcion na mojem Jupitru, poleg je tudi tvoja točka sreče ........ itd.....
4. Pa tvoj Vx in moj Saturn ... pa opozicija na moj Mars
no pa še kaj
tole samo tako malo za približno pokušino kako se dela sinastrija