Draga Apemaya
Kar delamo v disonantnih Uranskih tranzitih /pa v času mrkov, pa lune v PT, pa retrogradnosti planetov/ enostavno nima možnosti, da bi živelo na dolgi rok.
Uran je planet, ki prinaša spremembe. torej moramo računati na to, da se spremembe bodo dogajale. Ponavadi se dogajajo v periodičnih uranovih ciklih ca 14 let, po 35 letu pa itak vsake 7 let.
Ko se pa poročamo si želimo, da bi bilo to za celo življenje. Zato je treba izbrat ustrezen datum, ko imata oba partnerja ugodne vplive, potem pa določimo še elekcijski datum.
Kar se otrok tiče ni nobene ovire, le da se mi zdi, da vsi težimo k temu, da bi otrok le rasel v družini, ki bo ostala tudi skupaj.
Kaj če se kaj takega zgodi?
Moj primer /pa bi jih naštela lahko tud kakšnega več, pa niso tako očitni, ker ljudje tudi na silo ostajajo skupaj, oz. si lahko omislijo svobodne zakone, če se razumeva/
Še posebno sem občutljiva na Urana, ker je tudi vladar moje karte. Zato se mi ob njegovih prehodih marsikaj dogaja.
Prva poroka je bila ob njegovi opoziciji na mojo luno /obenem je tudi kvadrat na njegov natalni položaj/ - takrat seveda astrološko še nisem bila podkovana ... zakon je trajal točno dva uranska cikla /ker je bil vmesni uranski cikel le trigon je šlo naprej/
Drugi zakon je bil sklenjen v kvadratu na sonce in petšestinu na natalni uran - zavestno - sem si rekla da lahko sama sebi krojim svojo usodo - pa mi je usoda pokazala zobe /kar človek obrača, bog obrne/, mož je umrl po 8 letih zakona /nekaj več kot en uranski cikel/.
Torej nič ni hudega če se vseeno poročiš. Meni je bilo življenje pestro in dinamično in iz tega sem se ogromno naučila. Malo manj je bilo seveda prijetno tole za mojega sina. Ampak kakorkoli, si je tudi on izbral uransko mamo.

Pa pri tebi me uran niti ne skrbi toliko, kot bo najbrž da naporen T Plutona v opoziciji na Sonce.