Author Topic: Natalne karte članov foruma--drugi del  (Read 121074 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Princes

• Mojster
Re: Natalne karte članov foruma--drugi del
« Reply #270 on: August 04, 2008, 05:36:37 PM »
1983

Po tem si pa rojena verjetno doma, če nimaš ure?
"Prava modrost pride, ko spoznamo, kako malo razumemo o življenju, o sebi in svetu okoli nas" - SOKRAT

Usui reiki mojster-učitelj; Theta Practitioner™; astrologija;

DZK 151

Offline Akaša

• Novinec
  • *
« Reply #271 on: August 04, 2008, 07:08:58 PM »
Zal ne...sem ze razmisljala, da bi pisala v bolnico, sam nisem zihr, da shranjujejo podatke tolk casa. Princes, sej vem, da je to skor neverjetno, sam res sem vse pregledala, se tisto knjigco Moji prvi koraki  :) - ce ma kdo se kak predlog, bom zelo hvalezna

Offline Princes

• Mojster
« Reply #272 on: August 04, 2008, 08:46:39 PM »
Zal ne...sem ze razmisljala, da bi pisala v bolnico, sam nisem zihr, da shranjujejo podatke tolk casa. Princes, sej vem, da je to skor neverjetno, sam res sem vse pregledala, se tisto knjigco Moji prvi koraki  :) - ce ma kdo se kak predlog, bom zelo hvalezna

Če si rojena v bolnici, potem ura rojstva obstaja. Moja hči je rojena tega leta in so uro točno napisali. Ura je zavedena na matičnem uradu na Upravni enoti, kjer je bolnišnica. Samo pokliči na UE, matični urad ali se osebno zglasi in referentka ti bo povedala uro. Mogoče je tudi dovolj, v kolikor jim pošlješ mail, iz katerega je razvidno tvoje ime in priimek. Poskusi. Seveda vse to drži, v kolikor si rojena v Sloveniji. :)
"Prava modrost pride, ko spoznamo, kako malo razumemo o življenju, o sebi in svetu okoli nas" - SOKRAT

Usui reiki mojster-učitelj; Theta Practitioner™; astrologija;

DZK 151

Offline klarus

• Mojster
« Reply #273 on: August 05, 2008, 03:43:09 PM »
Pozdravcek se z moje strani... zdejle ze kak teden prebiram vsebine na forumu - madonca je materiala za nekoga, ki se sele sedaj prikljuci  :D

Sposodla sem si nekaj knjig o astrologiji, ampak se mi je ustavlo ze na zacetku - moja ura rojstva. Mami pravi, da sem rojena 10min do 21ih al pa 10min cez 21. Ati pravi, da sem rojena ob 21ih, ker potem naj bi me ze drzal v rokah. V rojstnem listu ni ure, zapestnica, ki jo dobi dojencek, mi tudi ne pomaga... A me slucajno lahko vi resite iz zagate (sem prebrala, da se lahko uporablja nihalo? al pa ce mate kak nasvet, kje bi lahko izbrskala svojo uro)

Hvala vam, soncki ste  :)

dobrodošla :-*

ura je pa 20 54 ;)
There is
One Mind,
One Truth,
One Source in the Universe,
and I AM ONE with ALL there is."

moja karta

9ZK 822

Offline Akaša

• Novinec
  • *
« Reply #274 on: August 05, 2008, 06:07:04 PM »
Ooooooooooooo Klarus, zlata si!  :-*

Js sm pa lih dans cel dopoldan klicarla na maticni urad, tko kot mi je to zlo dobr svetovala Princes, sam sm sele potem pogledala uradne ure in vidla, da dans sploh ne delajo  :P
Joj sm vesela  :D zdej grem pa veselo na delo,

objemcek vsem

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #275 on: August 29, 2008, 08:36:17 AM »
Ooooooooooooo Klarus, zlata si!  :-*

Js sm pa lih dans cel dopoldan klicarla na maticni urad, tko kot mi je to zlo dobr svetovala Princes, sam sm sele potem pogledala uradne ure in vidla, da dans sploh ne delajo  :P
Joj sm vesela  :D zdej grem pa veselo na delo,

objemcek vsem

kako je zdaj z tvojimi podatki?  :D

tvojega podpisa pa se ne da odpret  ;)

ang:
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #276 on: September 07, 2008, 04:40:15 PM »
Včeraj zvečer sem delal Theto z otrokoma nato pa se je v moji hčerki nekaj sprožilo in začela je kot pravi zdraviti. Sprva sem mislil, da igra kaj otroškega, potem pa sem vidil, da misli čisto zares.  To je izgledalo nekako tako kot će bi imela v roki ščepec soli in solila juho, le da je šla nad sinovim telesom.  Obenem je tudi mižala in slišalo se je kot rahel žvižg ali dolgotrajno ponavljanje črke S. SSS SSSSSSSSS sSSSSSSSSS :)

Tule je karta moje Karen in bi bil hvaležen, če kdo  lahko pogleda, če vendarle ima kakšne zdraviteljske sposobnosti.

http://www.nenavadno.com/karen.gif

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #277 on: September 08, 2008, 07:14:18 AM »
Vsekakor je odgovor JA, Andres.

Malo zapleteno bi bilo zdaj tukaj pisati, ker ni nič tako enoznačno, je pa res, da bo morala Neptuna na nek način izživeti, saj je vključen v njen veliki križ. Poleg tega Sonce v Raku, Luna na vrhu karte in Uran v 6 hiši govorijo tudi o zdraviteljskem poklicu. Pa še bi se našlo.

Zdaj je otrok sicer še premajhen, da bi o tem govoril z njo. Pusti, da se igra po svoje in tako kot čuti.
www.Astro-Star.net

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #278 on: September 08, 2008, 10:49:04 AM »
Karen sploh nisem vzpodbujal k temu, da bi zdravila ali kaj podobnega. Preprosto je to prišlo spontano, ker predsinočnjem je kar sama začela  "zdraviti" ali zdraviti.   Obenem je tudi res, da precej vidi tule okrog mene, nihkoli jo nisem posiljeval, obenem pa ji tudi nisem tajil kaj delam, oziroma kaj za kakšno stvar pomaga. Pač, če je vprašala je vedela. 
Puščam jo torej naprej, da sama zraste, četudi v zdraviteljico.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #279 on: September 08, 2008, 11:16:46 AM »
Saj vem Andres.

Ponavadi "težka karta" in posledično težke otroške izkušnje vlečejo potem v smer, da imamo potrebo zdraviti. Ker je najosnovnejša naša potreba pozdraviti sebe. Čeprav se tega pravzaprav niti ne zavedamo.

To bi bilo pravzaprav za Karen izjemno dobro. Samo hotela sem reči, da bo sama čutila kdaj bo njen čas.

Starši včasih dobronamerno lahko rečemo kaj, kar se vtisne otroku v podzavest in ga spremlja kot vzorec še dolgo v življenje.
www.Astro-Star.net

Offline Akaša

• Novinec
  • *
« Reply #280 on: September 08, 2008, 02:59:11 PM »
Oh Tea, sem šele sedaj videla tvoj post - menda se zdej da videt? Drugače pa...tko na površno gledamo mam precej "zanimive" aspekte, mi vsaj ni več čudno, zakaj sem tak razštelana  :D
Je pa to taka znanost zadej...huh, sem ostala odprtih ust! In z željo, da se pridružim enkrat na tvoj tečaj. MOgoče se pa prej še na kakšno individualno uro oglasim, se mi zdi, da bi mi prav prišlo, da me nekdo mal usmeri, kaj je zdej s tem za nardit  ;)

A tele tranzite lahk gledam na astro.com, recmo Venus Sextile Jupiter, exact at 05:37 (L)
Moon Conjunction Neptune, exact at 19:57
Moon in the 3rd House, from 05:37 
Moon Sextile Ascendant, exact at 06:45  - to so sicer bolj kratkotrajni...

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #281 on: September 08, 2008, 08:22:36 PM »
Draga Tea,

v zacetku leta, ko so se mi dogajale velike stvari, si mi napisala:

citiram:
Vsekakor so se ti temeljne spremembe šele začele dogajat, kajti T Plutona, ti bo zaključil pot opozicije na tvoje Sonce šele nov. 2010 .......... v 7 hišo, kar govori o odnosu Ti - s tvojim partnerjem. Da gre za partnersko temo, nakazuje tudi T Urana, ki bo konec februarja kvadriral tvojo Venero .... pa P Venero ....
prav v tistem času pa tudi oponiral Saturna in Marsa .....

kar govori, da v tem času ni še čas za met otroke, za to, da se poročimo, kajti vse skupaj bo Uranski epilog dobilo šele marca 2009

Sedaj se mi dogaja se vec kot januarja in februarja, pa me zanima, zakaj ni dobro imet otrok oz. se porocit? Kaj pa ce se kaj takega zgodi? Sem nekaj tega prebrala tudi na strani astro.com, pa tam morda malce prevec dramaticno opisuje vse skupaj (ali pa ne?). Mi lahko, prosim, se kaj v tej smeri poves?

Hvala

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #282 on: September 09, 2008, 07:33:11 AM »
Draga Apemaya

Kar delamo v disonantnih Uranskih tranzitih /pa v času mrkov, pa lune v PT, pa retrogradnosti planetov/ enostavno nima možnosti, da bi živelo na dolgi rok.

Uran je planet, ki prinaša spremembe. torej moramo računati na to, da se spremembe bodo dogajale. Ponavadi se dogajajo v periodičnih uranovih ciklih ca 14 let, po 35 letu pa itak vsake 7 let.

Ko se pa poročamo si želimo, da bi bilo to za celo življenje. Zato je treba izbrat ustrezen datum, ko imata oba partnerja ugodne vplive, potem pa določimo še elekcijski datum.
Kar se otrok tiče ni nobene ovire, le da se mi zdi, da vsi težimo k temu, da bi otrok le rasel v družini, ki bo ostala tudi skupaj.

Kaj če se kaj takega zgodi?
Moj primer /pa bi jih naštela lahko tud kakšnega več, pa niso tako očitni, ker ljudje tudi na silo ostajajo skupaj, oz. si lahko omislijo svobodne zakone, če se razumeva/
Še posebno sem občutljiva na Urana, ker je tudi vladar moje karte. Zato se mi ob njegovih prehodih marsikaj dogaja.
Prva poroka je bila ob njegovi opoziciji na mojo luno /obenem je tudi kvadrat na njegov natalni položaj/ - takrat seveda astrološko še nisem bila podkovana ... zakon je trajal točno dva uranska cikla /ker je bil vmesni uranski cikel le trigon je šlo naprej/
Drugi zakon je bil sklenjen v kvadratu na sonce in petšestinu na natalni uran - zavestno - sem si rekla da lahko sama sebi krojim svojo usodo - pa mi je usoda pokazala zobe /kar človek obrača, bog obrne/, mož je umrl po 8 letih zakona /nekaj več kot en uranski cikel/.

Torej nič ni hudega če se vseeno poročiš. Meni je bilo življenje pestro in dinamično in iz tega sem se ogromno naučila. Malo manj je bilo seveda prijetno tole za mojega sina. Ampak kakorkoli, si je tudi on izbral uransko mamo.  :D

Pa pri tebi me uran niti ne skrbi toliko, kot bo najbrž da naporen T Plutona v opoziciji na Sonce.
www.Astro-Star.net

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #283 on: September 09, 2008, 07:35:27 AM »
Še nekaj bi rada napisala.

Vabim te na mojo delavnico ali tečaj astro, čeprav bo v Mariboru. Je tako praktične narave, da si boš sama znala uravnavat pomembne cikle in prelomnice.

Še vedno namreč trdim, da bi morali astrologijo poučevat v šolah, da bi se ljudje znali pripravi na določene situacije. Ko pa bi jih doživljali, bi se znali z njimi spoprijateljit in sprejet.
www.Astro-Star.net

Offline sonck

• Uporabnik
  • **
« Reply #284 on: September 09, 2008, 08:41:39 AM »
Tea,

boš kdaj kaj takega imela tudi v LJ ali celo v Kr ;)? To bi pa prišla tudi jaz  ;)