aha, zdaj mi je jasno, zakaj sem te v angelski rubriki tako "videla"
Tranzitni pluton ti prihaja v tem letu čez AS kar dejansko pomeni novo rojstvo.
Astrologi označujejo ta aspekt med "najtežje" aspekte, ki se nam dogodijo. Gre za ponovno doživljanje svojega rojstva, ki ga vidimo iz globinskega, absolutnega, fundamentalnega in fantičnega zornega kota .................
Ponavadi nas prepljavljajo črne energije, in v kolikor vidimo v nadaljnem življenju smisel, se ga oprimemeo z obema rokama.
V kolikor pa test pokaže nesmiselnost nadaljnega obstajanja kot bitja, smo si sposobni tudi vzeti svoje lastno življenje.
No, zdaj brez panike ............. sem pač napisala kako se v svoji notranjosti počutimo.
Če ta aspekt "preživimo" smo veliko močnješi, saj znamo vzeti moč v svoje roke in se spopasti z najtemnejšimi silami v sebi in pri drugih ljudeh. to je tudi aspekt ko začnemo dojemati življenje povsem drugače /lahko tudi na račun svojega partnerskega življenja/. V glavnem se mora na novo opredeliti tudi osnos z njim.
Pogled na svet postane intenziven, sposobni pa smo marsikaj tudi obvladati in premagati.
Torej smrt in potem ponovno rojstvo osebe.
Kar se tiče finac imaš prehod Jupirta preko druge hiše, kar bi ti moralo dajati dobro zaščito na finančnem področju.
Kar se pa tiče financ podjetja je Pluton vladar hiše denarja tvojega podjetja, kar pomeni, da bo z denarjem firme nekako tako kot sem opisala zgoraj. Preobrazba .... novo rojstvo, drug način ...
Vsekakor tako kot je bilo ne more več biti. In če boš skladana s temi energijami potem bo vse BP