Ah kaj naj bi rekel, če si je mož od tvoje prijateljice našel mlajšo in lepšo. Nič ne bom rekel, ker primera ne poznam. Lahko si pa mislim, da je tvoja prijateljica zarjavela, da doma kriči non stop na njega, da je histerična in še kaj bi lahko naštel kar njenega moža odbija od nje.
Nenazadnje sem o obratnem primeru pisal pred kratkim.
Ravno tako si moški ženske ne izbere, ampak je ženska tista, ki privoli. Seveda pa je hudo, če žensko moški zavrne. Sam sem bil priča mentalnega vretja ženske duše, ko sem jo zavrnil.
Konkurenca glede na spol, ker je žensk več je hudo neprimerljiva. Zakaj torej v raznih uradih ne dela toliko več žensk, kolikor je državna populacija le teh višja? Seveda potem enako drži za delo v raznih ladjedelnicah ali železarnah.
Zanimivo. Ženske avto bi vozile. Celo ženski avti z ženskimi barvami se delajo. Ko je treba vozit kamion in ga raztovarjat, ni nobene od nikoder.
In to je kajpak tudi razlog zakaj se ženske štimate. Same pravite da za sebe. Normalno da za sebe. In to vam uspeva, zato pa so delovna mesta razdeljena, kot to vidimo danes.
Tistih, ki se posvečajo družini in otrokom žal ni več, ali jih je še zelo malo. Le to pove sleherna veleblagovnica kjer je robe za ženske 65%, za moške 15% in špecerija pod kar se razumeva družinska nabava znaša 20% prostora. Kdo se potem posveča družini? Še jaz se ne, a se hudo trudim.
Andres