Author Topic: moški/ženska  (Read 121673 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Gaia

• Splet. Simbol
  • Bodi sprememba, ki jo želiš videti v svetu.
    • www.theta.si
Re: moški/ženska
« Reply #45 on: February 02, 2009, 12:50:34 AM »
Mislim, da si z izkušnjami prišel čisto do pravih zaključkov, za kar ti čestitam in potrjujem iz lastne prakse. Kaj več pa kdaj drugič.

Goga
Praktik Reconnective Healinga® in Reconnectiona®
Mojstrica ThetaHealinga® s Certifikatom Znanosti
Angelska terapevtka®, Medij
www.theta.si
DZK 519
http://www.shrani.si/f/1S/bz/4g4xuymc/karta-gaia.gif
http://www.shrani.si/f/1g/TD/3qcGvQgv/karta-vlado.gif

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #46 on: February 02, 2009, 02:49:39 AM »
Dejansko imamo partnerstvo zastavljeno narobe. Preveč si prilaščamo ljudi in preveč se vežemo. Vez mora bit globoka vsekakor, a problem sem ugotovil je bolj v tem, da štartamo slabo, kar mislim, da sem že pisal.
Torej, kako bi se morali spoznat, kako bi morali začet odnos, kaj bi morali narediti, da nekaj traja? Ali res ni vsojeno, da smo z eno osebo lahko izpopolnjeni? En kup vprašanj se mi je motalo po glavi. Odgovore pričakujem tudi od vas.

Lord. Besede odvisnost od partnerja je slišati precej pogosto. Nikje nisem videl, da bi kdorkoli omenim, da gre pravzaprav za človeško privzgojeno ne-vrednoto, saj odvisnost od partnerja kot to lahko pojmujemo je zelo široka stvar.
Ženske so včasih odvisne od partnerja zaradi obilja, tudi zaradi tega, ker on je alkoholik, le tak pa je bil oče. Lahko so odvisne od partnerja, ker se bojijo ločiti, ker se bojijo same vzgajati otroke, ker nekatere potem na sebe gledajo kot tretje razredno žensko, saj za njo je že en zakon.   No, če nadaljujem z ženskami so one odvisne od partnerstva tudi zato, ker jo desc prebije na čase, ona pa to tolerira, saj ve da domačega brloga, kot ga je imela v otroštvu ne bo zlahka našla. Nenazadnje jo je prebijal v otroštvu njen oče, pa še pijanec je bil po vrhu, tako da to je stil njenega življenja. V tem primeru vidimo, da je bila ženska odvisna od galame in tepeža že v otroštvu. Ker jo morebiti nek bolj normalen desc ne prebije, avtomatsko ni več dober, pa četudi ima zlata jajca.
Vemo tudi da se ženska pogosto nasloni na dober avto ali hišo. Če taka zveza uspe je torej veliko možnosti, da je taka ženska odvisna od obilja, ne pa od partnerstva.  Le oboje je zmešala babnica, da je dobila novi make up.

Povrečni desci smo  kajpak  manj čustveni kot babnice in tako nas priveže kakšna zelo hitro na sebe. To se pravzaprav dogaja nevidno. Oziroma kot je rekel moj pokojni prijatelj.  "Ženska te nevidno vklešči v njo." Gre torej za manipulacijo in ne odvisnost od partnerstva, čeravno je z drugega zornega kota tako ceo videti.
Pišem kajpak že o descih, ki brez ženske težje shajajo le, ker je treba med drugim kuhati, prati, prah brisati in žarnice menjati. :D Desc, ki opisanega ne zmore je itak jebi veter in naj nosi svoje gate v čistilno, hrani naj se v menzah, za žarnice naj električarja kliče, za prah pa naj si čistilko najame.  Torej slab desc je odvisen od partnerstva zaradi ugodja, ki mu ga nosi domači kotiček. 

So pa tudi tisti bolj čustveni desci, ki gredo bolj resno, torej s srcem v zvezo dobijo pa klofuto, v obliki reka mojega pokojnega prijatelja, ali drugače. Mimogrede se jim skurba in na šverc odpira denarnico.  Tak desc, zaslepljen je še vedno odvisen od partnerstva, ker pa očitno hudo ljubi, niti ne opazi, da ima v denarnici vedno manj, ter seveda da je babnica vedno manj doma. 

Ko je eden od obeh partnerjev nekako brez nekih zanimanj, hobijev, potem tudi vsak trenutek v gospodinjstvu prebije za tisto kar mu gre na živce ali kar nekako prenaša.  Moški bi v tem primeru privijal neka vrata, ki so bila privita že petič v tem tednu, ženska briše prah, kar kaže tudi na depresijo.  Potem se oba ali eden od njiju raztegne na kavč, prime pilota in čaka na film, z drugo roko pač gladi svoje dlake, oziroma tipa kdaj se bo treba briti. 

Ne Lord. Odvisnosti od partnerstva ni tako veliko, ali skoraj nič. Je pa odvisnost od lagodnega ali lagodnješega življenja, ki si ga posameznik brez partnerja pogosto ne zna oz. ne more urediti.

Andres

Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Azra

• Spl. simbol
  • "The devil made me do it ..."
« Reply #47 on: February 02, 2009, 03:48:00 AM »
Tipicni moski svoji zenski z dejanji, vcasih tudi z besedami pove, da mu vec ni ne pomeni.
Tipicna zenska pa vseeno misli, da je to le prehodno obdobje.

Tipicni moski ze dolgo casa ve, da nista za skupaj pa nic ne naredi.
Tipicna zenska zacne izsiljevati za otroke ali skupno zivljenje.

Tipicni moski govori o otrocih ali skupnem zivljenju, ker mu je pretezko prekiniti odnos.
Tipicna zenska razume to kot odlocitev zanjo in pricakuje spremembo dosedanjega "neprimernega" vedenja.

Tipicni moski koncno nekaj naredi narobe, da ga zenska postavi v kot in mu da ultimat.
Tipicna zenska pa se vedno upa, upa, upa ... preden dokoncno zakljucti bi z njim obiskala še 1000 psihologov, da bo v to 100 % prepricana.

Tipicni moski: vesel, da je koncal z zensko; ze precej casa v mislih sexa z drugo, obicajno tudi ze ima ljubico.
Tipicna zenska: joka in isce dobre strani propadlega odnosa, najbolj trapaste pa se vedno upajo, da se bo spremenil in vrnil.

...
http://img687.imageshack.us/img687/1953/mojakarta.gif
V pravljici junak ubije zmaja in se poroci s princeso. V realnosti ne ubije nikogar in se poroci z zmajem.

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #48 on: February 02, 2009, 06:16:47 AM »
Lord, tebe sem pa vedno še posebno vesela, ko se oglasiš.  :D

Me veseli, da si načel to temo, kajti o odvisnosti od odnosov, se pri nas zelo malo govori. Veliko govorimo o odvisnostih od psihofizičnih zasvojenostih /tobak, droga, alkohol/ in vemo, da smo Slovenci že genetsko nekoliko bolj podvrženi prav tem.

O odvisnosti od drugih drog pa je besede le malo, čeprav Dr. Sanja Rozman aktivno deluje na tem področju tudi s svojo skupino Sprememba v srcu.

Ukvarja se z odvisnostjo od odnosov, hazarda, interneta, hrane, seksa  itd......

Danes vemo, da je vsaka odvisnost, ki nastane pri nekom vpletena v širši kontekst in za sabo potegne krog soodvisnih od tega pojava.

Na zadnjem njenem predavanju sem poslušala zanimive stvari, bi pa tukaj izpostavila eno, ki mi je dala mislit, kljub temu, da se preko mojega poklica dnevno srečujem z takimi ali podobnimi stvarmi.

Kako se odvisnosti in soodvisnosti ustvarjajo v družini. V skupini nas je bilo preko 5o ljudi, ki nobeden od nas ni imel kakršnekoli vidne oblike zasvojenosti.

Ko smo na vprašanje, koliko staršev ali starih staršev od prisotnih je prekomerno uživalo alkohol, so na moje presenečenje roke švigale navzgor.

Kaj hočem povedati. Če smo kot otroci rasli v starševskem odnosu ali družinskem odnosu in bili na nek način soočeni z odvisnostjo enega od staršev in soodvisnostjo drugega od staršev od psihofizične droge, potem smo odivsni od odonosov in ponavadi se ob tem pojavi še neka oblika odvisnosti /gledanje tv, internet, čokolada, hrana, ekstremni šport, šport/

Tako, da slika je skoraj alarmantna, če se ljudje ne bodo začeli zavedati tega pojava.

Se pravi, bi bilo dobro prebrat nekaj literature iz tozadevnega področja, sicer pa se tudi iz horoskopa posameznika točno vidi, kako ta zadeva deluje in točno v kakšnem segmentu bo prihajala na plano, torej kakšnega partnerja bomo pritegovali v svoje življenje, da bomo lahko ozavestili princip.

Takoj, ko se odmaknemo od odvisniške teme, potem smo lahko popolne osebnosti sami zase. Od partnerja /ali zunanjih dejavnikov, okoliščin in ljudi, tudi stvari/ ne pričakujemo več, da nas bodo izpolnile, osrečile in dale tisto, po čemer hrepenimo.

Zelo lepo je to opisal Ruiz v svoji knjigi, ki sem ti jo omenila.

Srečala sta se dva, ki sta po razočaranjih izgubila vero v ljubezen. Hodila sta po svetu in vsakomur pripovedovala, da ljubezni ni. In ko sta se srečala, sta bila tako fascinirana v svojem ujemanju prepričanja, da ljubezni ni, da sta se začela družiti. In bolj, ko sta se družila, bolj sta ugotavljala, da se razumeta tudi na drugih področjih življenja ..... in tako sta se srečevala vedno pogosteje in začela sta hrepeneti drug po drugem in preživljanju časa vedno bolj v dvojini.

Ko je moški začutil ljubezen /čutila jo je tudi ona/, se je utrnila zvezda ljubezni z neba. Ujel jo je v roke in jo želel podariti njej. Presenečeno je obstala, vendar je tisti trenutek začutila, da je ne more sprejeti. Če bi jo sprejela, bi dovolila, da bi on svojo ljubezen in srečo dal v njene roke. Te odgovornosti pa ni želela sprejeti. Spustila je torej zvezdo in padla je na tla in se razbila.

To se nam dogaja v odvisniških odnosih. Ko želimo svojo ljubezen in svojo srečo dati nekomu ali jo pričakujemo od nekoga. Takrat zvezda ljubezni in sreče obvezno pristane na trdih tleh.

Nikogar izven nas ni, ki bi nas ljubil bolj, kot ljubimo sami sebe, nikogar ni, ki bi nam dal lahko srečo, ki jo damo sami sebi. Nič ni izven nas, kar bi nas lahko osrečilo.

Ko to spoznamo, lahko ljubimo in smo srečni v dvoje. Ko imata partnerja vsak svojo ljubezen, vsak svojo srečo, ko ne prelagata odgovornosti za dobro počutje, ljubezen in srečo na drugega.

Ko to ljubezen ustvarjata vsak zase v odnosu, se pomnoženo širi in živi v tem odnosu. Ko ima nekdo "slab" dan, ima še vedno drugi svojo zvedo in tisti slab "dan" naredi za oba manj slab. In ko začutimo partnerjevo zvezdo ljubezni in sreče, se tudi nam razjasni nebo

www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #49 on: February 02, 2009, 06:47:48 AM »
Dejansko imamo partnerstvo zastavljeno narobe. Preveč si prilaščamo ljudi in preveč se vežemo. Vez mora bit globoka vsekakor, a problem sem ugotovil je bolj v tem, da štartamo slabo, kar mislim, da sem že pisal.
Torej, kako bi se morali spoznat, kako bi morali začet odnos, kaj bi morali narediti, da nekaj traja? Ali res ni vsojeno, da smo z eno osebo lahko izpopolnjeni? En kup vprašanj se mi je motalo po glavi. Odgovore pričakujem tudi od vas.

Lord. Besede odvisnost od partnerja je slišati precej pogosto. Nikje nisem videl, da bi kdorkoli omenim, da gre pravzaprav za človeško privzgojeno ne-vrednoto, saj odvisnost od partnerja kot to lahko pojmujemo je zelo široka stvar.
Ženske so včasih odvisne od partnerja zaradi obilja, tudi zaradi tega, ker on je alkoholik, le tak pa je bil oče. Lahko so odvisne od partnerja, ker se bojijo ločiti, ker se bojijo same vzgajati otroke, ker nekatere potem na sebe gledajo kot tretje razredno žensko, saj za njo je že en zakon.   No, če nadaljujem z ženskami so one odvisne od partnerstva tudi zato, ker jo desc prebije na čase, ona pa to tolerira, saj ve da domačega brloga, kot ga je imela v otroštvu ne bo zlahka našla. Nenazadnje jo je prebijal v otroštvu njen oče, pa še pijanec je bil po vrhu, tako da to je stil njenega življenja. V tem primeru vidimo, da je bila ženska odvisna od galame in tepeža že v otroštvu. Ker jo morebiti nek bolj normalen desc ne prebije, avtomatsko ni več dober, pa četudi ima zlata jajca.
Vemo tudi da se ženska pogosto nasloni na dober avto ali hišo. Če taka zveza uspe je torej veliko možnosti, da je taka ženska odvisna od obilja, ne pa od partnerstva.  Le oboje je zmešala babnica, da je dobila novi make up.

Povrečni desci smo  kajpak  manj čustveni kot babnice in tako nas priveže kakšna zelo hitro na sebe. To se pravzaprav dogaja nevidno. Oziroma kot je rekel moj pokojni prijatelj.  "Ženska te nevidno vklešči v njo." Gre torej za manipulacijo in ne odvisnost od partnerstva, čeravno je z drugega zornega kota tako ceo videti.
Pišem kajpak že o descih, ki brez ženske težje shajajo le, ker je treba med drugim kuhati, prati, prah brisati in žarnice menjati. :D Desc, ki opisanega ne zmore je itak jebi veter in naj nosi svoje gate v čistilno, hrani naj se v menzah, za žarnice naj električarja kliče, za prah pa naj si čistilko najame.  Torej slab desc je odvisen od partnerstva zaradi ugodja, ki mu ga nosi domači kotiček. 

So pa tudi tisti bolj čustveni desci, ki gredo bolj resno, torej s srcem v zvezo dobijo pa klofuto, v obliki reka mojega pokojnega prijatelja, ali drugače. Mimogrede se jim skurba in na šverc odpira denarnico.  Tak desc, zaslepljen je še vedno odvisen od partnerstva, ker pa očitno hudo ljubi, niti ne opazi, da ima v denarnici vedno manj, ter seveda da je babnica vedno manj doma. 

Ko je eden od obeh partnerjev nekako brez nekih zanimanj, hobijev, potem tudi vsak trenutek v gospodinjstvu prebije za tisto kar mu gre na živce ali kar nekako prenaša.  Moški bi v tem primeru privijal neka vrata, ki so bila privita že petič v tem tednu, ženska briše prah, kar kaže tudi na depresijo.  Potem se oba ali eden od njiju raztegne na kavč, prime pilota in čaka na film, z drugo roko pač gladi svoje dlake, oziroma tipa kdaj se bo treba briti. 

Ne Lord. Odvisnosti od partnerstva ni tako veliko, ali skoraj nič. Je pa odvisnost od lagodnega ali lagodnješega življenja, ki si ga posameznik brez partnerja pogosto ne zna oz. ne more urediti.

Andres

Andres, kar ti opisuješ so hujše oblike odvisnosti od odnosov in zahtevajo zdravljenje pod vodstvom ustreznega strokovnjaka.
www.Astro-Star.net

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #50 on: February 02, 2009, 07:55:54 AM »

Sej zgleda da sanjam in sem utopist. A to je samo stvar zornega kota. Ko sami pri sebi počistimo, potem sprejmemo druge take kot so. In če tudi vas nekdo sprejme take kot ste in ste pri tem sproščeni in svobodni, kaj lahko želimo več?

:)

Nič ne sanjaš in nisi utopist dejansko je to mogoče ;)
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #51 on: February 02, 2009, 08:44:52 AM »

Sej zgleda da sanjam in sem utopist. A to je samo stvar zornega kota. Ko sami pri sebi počistimo, potem sprejmemo druge take kot so. In če tudi vas nekdo sprejme take kot ste in ste pri tem sproščeni in svobodni, kaj lahko želimo več?

:)

Nič ne sanjaš in nisi utopist dejansko je to mogoče ;)

Seveda je mogoče.  ;D
www.Astro-Star.net

Offline lordwolf

• Uporabnik
  • **
    • homepage
« Reply #52 on: February 02, 2009, 12:13:20 PM »
Andres je vedno bil direkten in to mi je pri njem vedno bilo všeč. Ja, ti govoriš o posledicah, jaz pa iščem globje vzroke. To kar si napisal SO stvari, ki se dogajajo, ko smo, ali so predani partnerju bom rekel "bolano". To, je pa Tea zelo lepo razložila.

Hvala Jane. Vem, da je to mogoče. Ravno to je omenila Tea, ko je citirala knjigo. Tisto z ljubeznijo je točno to kar sem razlagal, saj mi je s to zgodbo dala zelo mislit in mi marsikaj razjasnila. Hvala Tea. Dejansko je res prava pot ta, da se prvo spoznamo. Sami sebe, potem z osebo, s katero se počutimo prijetno, spontano. Skozi pogovore lahko rešiš marsikatero travmo, tudi take, ki omenja Andres. Vsekakor pod pogojem, da swi to želimo sami pri sebi. To mora bit naša osebna želja po napredku in izboljšanju naših vzorcev. Težiti moramo k rasvetljenju. Ki ni nič drugega, kot človeško naravno stanje. Torej da si SAM srečen. Rodimo se sami in umremo sami. To spoznanje, bi moralo vodit naše življenje, kot je to omenil tale gospod:
http://video.google.com/videoplay?docid=6791277826275399315
Ne govori o odnosih, ampak o temu, kako moramo slediti svoji intuiciji. In ko si želimo bit sami srečni in veseli in uživat življenje v vsem kar nam lahko ponudi, potem srečamo temu primerno osebo. Kadar smo na taki poti, lahko prikličemo (the secret) samo temu primerne osebe. S katerimi bomo lahko odrasli in dokončali svoje učenje. Ker velika napaka, ki jo delajo "guruji" ali "menihi" je ta, da živijo v celibatu. Zdej bo Andres povedal svojo hahahaha a dejansko kako lahko razvijemo svojo popolnost, če ni naravnega ravnovesja JIN in JANG? Samo v zrcalu lahko vidimo, kdo smo. Če je ogledalo popačeno, ne bomo videli pravega odseva. Ko pa srečamo nekoga, ki svoje ogledalo čisti in dela na tem, da bo odseval pravilno, potem se bomo videli in partner v nas.

Opazili ste, da dosti ljudi ne more zazret v ogledalo. TO ni majhna stvar. To o človeku dosti pove. Torej našo popolnost lahko najdemo vsi, če jo le iščemo. Za kaj takega, pa je lepo najdet nekoga, ki tudi to počne. S tem, da se ne vežeš na partnerja, si ga ne prilaščaš, ampak mu pustiš dihat. In potem je odsev najlepši kar je lahko.

To je moje mnenje.
spremeni sebe in boš druga oseba. Očisti svoje smeti in boš to kar si.

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #53 on: February 02, 2009, 01:32:57 PM »
Andres, kar ti opisuješ so hujše oblike odvisnosti od odnosov in zahtevajo zdravljenje pod vodstvom ustreznega strokovnjaka. 

Tea. Kateri od partnerjev pa si želi obiskati strokovnjaka?  Vedno je tako, da tisti, ki ga dejansko rabi, niti slišati noče o podobni potezi. Če ga rabita oba, pa je itak vse v razsulu.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #54 on: February 02, 2009, 01:37:54 PM »
Vedno ga rabita oba.

Dejstvo je, da v življenje ne bi pritegnili partnerja, da bi z njim šli skozi kalvarijo, če ne bi sami imeli energij to doživljat. In to je treba ozavestit. Ker sicer bo vsak naslednji samo kopija z nekaj različnimi nijansami tistega, kar smo v življenju že imeli.

Dobro vemo koliko je primerov, ko se ljudje razidejo, pa je potem v naslednjem partnerstvu podobna slika.

Zato Andres je treba to zdravit pri sebi.
www.Astro-Star.net

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #55 on: February 02, 2009, 01:50:33 PM »
Nauk zgodbe, da bi se morali prvo najdet v duši. SE imet lepo z nekom brez umešavat sex. Da se spoznaš z nekom. Če pomislite itak večji del dneva se družimo s partnerjem, eno uro na dan ali teden ali mesec pa imamo spolne odnose. Sex je seveda izjemno pomemben, kot sem ugotovil. Vendar pomislite, kak je sex z nekom, ki ga poznate v dušo, mu zaupate, se pred to osebo lahko popolnoma odprete in nimate skrivnosti, ker vama je bilo lepo cel dan, sta klepetala, se hecala in na koncu še tisto spogledovanje in intima.
Strast, ki je ponavadi prisotna, ko nekoga spoznaš s časom usahne. Usahne pa, ker se ljudje "kao spremenimo". Mislim, da sem tudi to že pisal, da se ljudje spoznamo z maskami. Da se predstavimo v najboljši možni luči, po možnosti taki, da ugodimo samici/samcu, ki ga osvajamo in storimo vse, da bi jim/ji ugodili. S časom, pa masko Lažne popolnosti snamemo in usahne strast.

Bo treba probat tudi to vrsto spoznavanja. Torej nič seksa, samo rajcanje dokler ne pride ta pravi čas. :d In kdaj je pravi čas? Očitno takrat, ko se oba sporazumeta, da je napopočil trenutek fizične globine. Glede na religijo pa itak nič pred poroko. :) :)  
Vendar ne glede na čas, torej oddaljenost prvega seksa od spoznanja partnerja, pride tudi trenutek ko vse skupaj postane sama rutina. In ko veš, da ima babnica točno tri kocine pod bradavicami, ne pa več štiri je rutina dosegla kritično mejo

Pišeš o maskah Lord..  Kaj vem, a se vsi na na prvem dejtu in še kasneje pretvarjate in  lažete al kaj?

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #56 on: February 02, 2009, 01:59:26 PM »
Vedno ga rabita oba.

Dejstvo je, da v življenje ne bi pritegnili partnerja, da bi z njim šli skozi kalvarijo, če ne bi sami imeli energij to doživljat. In to je treba ozavestit. Ker sicer bo vsak naslednji samo kopija z nekaj različnimi nijansami tistega, kar smo v življenju že imeli.

Dobro vemo koliko je primerov, ko se ljudje razidejo, pa je potem v naslednjem partnerstvu podobna slika.

Zdravit pri sebi Tea. Seveda. Vendar če se ozavesti en segment  partnerskega nesoglasja, ali partnerske retorike ali tistega kar je v partnerstvu narobe, to še vedno ne pomeni, da se bo pri naslednjem partnerstvu pokazalo nekaj čisto tretjega, popolnoma nepričakovanega, nekaj takega na kar nismo bili pripravljeni. 
Bo treba res samo theto delat. :)

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #57 on: February 02, 2009, 02:04:00 PM »
Vedno ga rabita oba.

Zdravit pri sebi Tea. Seveda. Vendar če se ozavesti en segment  partnerskega nesoglasja, ali partnerske retorike ali tistega kar je v partnerstvu narobe, to še vedno ne pomeni, da se bo pri naslednjem partnerstvu pokazalo nekaj čisto tretjega, popolnoma nepričakovanega, nekaj takega na kar nismo bili pripravljeni. 
Bo treba res samo theto delat. :)

Andres

Andres

Partnerja dobiš takega, kot ga imaš zapisanega v rojstnem horoskopu. Zdaj če so v horoskopu zapisi, ki so disonantni, bomo imeli na tem partnerskem področju težave. Dokler ne spoznamo, da je to zapis. Ko bomo prepoznali energijo planetov ... kaj naj bi se dogajalo, pa lahko naredimo konec koncev tudi Theto, da planete začnemo gledati iz pozitivnega zornega kota, da nam bodo dali spodbudo k delovanju in skupnemu razvijanju.

Vsekakor gre za to, da najprej pri sebi ozavestimo kakšne vrste ljudi rabimo, da vidimo svoje delovanje. Ker drugi nam prihajajo samo povedat kdo pravzaprav smo in kateri naši nezavedni vzorci so tisti, ki bi se jih morali zavedat

No, tko nekako ;)
www.Astro-Star.net

Offline lordwolf

• Uporabnik
  • **
    • homepage
« Reply #58 on: February 02, 2009, 05:12:47 PM »
Všeč mi je brat Andresa, ker je živi dokaz, da THE SECRET deluje.... predvsem v negativnih vizualizacijah ;)
spremeni sebe in boš druga oseba. Očisti svoje smeti in boš to kar si.

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
« Reply #59 on: February 02, 2009, 08:40:24 PM »
Veliko razmišljam o odvisnosti od odnosov, že zaradi otroštva... Ko človek že misli, da je pustil preteklost za sabo, še vedno privre na plano...

Kako si sploh zamišljam odnos, ki ne temelji na odvisnosti? Po moje ga lahko živi uravnotežena, samozavestna, umirjena, pozitivna oseba...ipd. Samozavestna, ne v negativnem smislu, ampak tistem zdravem smislu zadovoljstva s samim seboj, vedoč, da živi polno življenje in izpolnjuje svoje poslanstvo. Takšna oseba tudi ve, da je vredna ljubezni, da je ljubljena in zato ne dvomi. Dvom rojeva strah, nezaupanje, ljubosumje... Močna samozavestna oseba zna oditi naprej, kadar je odnos ni vreden... Ve, da si zasluži vso lepoto in polnost odnosa ter ljubezni...In nenazadnje, vedoč, da lahko zaupa, ne "visi" na partnerju, se uresničuje in je srečna, če se uresničuje v svojem poslanstvu tudi partner, drug drugega pa spodbujata in podpirata.

In strinjam se, predpogoj za to je, da se dva čimbolje spoznata....