Bravo Jane. Zelo lepo napisano. Prav nasmejal sem se

Zakaj? Ker tako bi napisal pravi moški. Zdaj pa vsi vse vemo in vsem je vse jasno, sam vsi so nezadovoljni...
Dejstvo je, da prvotna ureditev je bila popačena verzija zaradi določenih dogem, ki so žensko spravljale v podrejen položaj. Kaj je bil vzrok, ni več niti pomembno. Dejstvo je, da so zaradi tega, ženske zgubile svojo ženstvenost. In ne vedo točno, kaj bi počele s tem vodilnim položajem, ker ženska v moški vlogi slabše zgleda kot moška gospodinja. Pa nočem nikoga žalit s tem. En klinc me briga, če žena nosi več denarja domov. Problem je v zahtevkih, ki jih v sedanjih časih imajo ženske do moških.
Moški bi moral bit "pravi mačo", ampak ob enem nežen in prinest rožico, ne samo za valentinovo. moral bi bit sočuten, sam znat tudi udarit po mizi. Moral bi bit razumevajoč in nežen, a močen............ blablabla......... Sem bedak, ma to je še meni jasno, da so vse kontradiktorne zadeve. Moški, po ženskem razmišljanju bi moral bit vse drugo kot pravi moški. Ker ne moreš imet štalo in kravco not, da štalca ni pokakana od kravce.
Opažam, da vse te težave niso vezane samo na ženske, ampak tudi na moške. Sej nobenemu ni več jasno, kaj naj bi bil pravi odnos in pravilno razmerje med partnerji. Vsi bi "nekaj" in nihče ti ne zna pojasnit "kaj".
Jebala vas teorija.
Potem se moški odloči, da pač bo to kar je in če ga sprejme, fajn, če ne ve kje so vrata. Pa seveda, dokler so metuljčki vse štima, potem pa se začenjajo zahtevki po spremembah. "pa lahko bi naredil to ali ono, lahko bi se tako obnašal" itd itd.
Kje je tisto "sprejemanje takega kot si"?
V prdenju se ne morete dajat z nami, pa čeprav ima kakšna večjo rit in po neki mehanični logiki, bi morala prdnit močneje

Sam menim, da je to bedasto celo za moške. to je očitno žensko dojemanje moškega, da je dober samo za prdet in konec.
Preveč se zahteva in premalo se dopušča. Časi so taki, da če imaš imbecila za tipa, se lahko komot spaakiraš. Hvala bogu, lahko ženska dobi boljšo službo od moškega in lahko preživi tudi brez njega. Če smo tako zarukani, potem zakaj se sploh ukvarjat z nami? Zakaj si grenit življenje po nepotrebnem?
Vse iščejo moškega in nobena ga ne najde. Mogoče pa je stereotip zgrešen? mogoče takih tipov NI?!? A je to kateri mogoče padlo na pamet, da mi moški NISMO princi na belem konju in da nas to mogoče sploh ne briga? sprejmite dejstva.
Nehajte živet v preteklosti in v starih zarukanih vzorcih, kdo naj bi kaj bil. Dejstvo je, da je bilo prej zgrešeno in da je zdaj samo druga amplituda nihala. Od potlačenih žensk smo šli v vladajoče ženske in to je samo druga skrajnost. Daleč od tega, kaj naj bi bilo v harmoniji.
Enakopravnosti NI. Resistance is futile.
Sicer pa me v zadnjem času presenečaš Lord. Bržkone se ti je kaj babješkega pripetilo v življenju in si tako spoznal, da je najbolje še porivanje brez obveznosti. Če je tako, boš čez nekaj let poročal koliko se jih je ponujalo za poroko.
Andres
Itak, da se mi je zgodilo. Daš vse od sebe in nikoli ni zadosti dobro... Sam ni poanta v tem. Hvaležen za učenje. Porival se ne bom brez obveznosti, pa ne zaradi neke morale, boli me za moralo. Sam meni je sex nekaj fenomenalnega in spraznit si jajca iskreno ne rabim. Hočem maximalno uživat. in to fast-fuk ne ponuja. Je pa res, da ko si ciničen in sarkastičen, imajo ženske do tebe drugačen odnos. Seveda, če bi s tem stopil v vezo, bi se v enem mesecu pojavili prvi zahtevki, naj to ali ono spremenim

Zato sem to pisal. Kot je krožil en mail:" če ne sprejmeš vse moje slabosti, si ne zaslužiš mojih vrlin"

Ja, Andres. Tudi mene so ženske uničile....