Author Topic: moški/ženska  (Read 121643 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
Re: moški/ženska
« Reply #60 on: February 02, 2009, 10:41:18 PM »
Všeč mi je brat Andresa, ker je živi dokaz, da THE SECRET deluje.... predvsem v negativnih vizualizacijah ;)

Saj pogosteje predstavim negativno partnerstvo kot pozitivno, drži Lord.  Bom moral še enkrat skozi saj čez dan ko me ni bilo doma se je kar nekaj postov nabralo.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline lordwolf

• Uporabnik
  • **
    • homepage
« Reply #61 on: February 02, 2009, 10:49:07 PM »

Saj pogosteje predstavim negativno partnerstvo kot pozitivno, drži Lord.  Bom moral še enkrat skozi saj čez dan ko me ni bilo doma se je kar nekaj postov nabralo.

Andres

Saj sva si že marsikaj povedala, a dejansko vedno govoriš o partnerstvu, kot o zaporu. Torej v tvojem življenju obstaja možnost sreče z žensko? A lahko opišeš, kako ti pojmujep odnos? Ali sploh lahko partnerstvo obstaja in kako?
spremeni sebe in boš druga oseba. Očisti svoje smeti in boš to kar si.

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #62 on: February 03, 2009, 02:09:17 AM »
Lord. Seveda obstaja v mojem življenju možnost sreče s partnerko.  Zakaj pa ne?  So pa možnosti gledano v odstotkih male ali ničlne, zato nadaljujem s postom.  Recimo, da povprečen državljan v budnem stanju prebije od 15-30% svojega časa z družino, oz. v družinskem in partnerskem okolju. Vse ostalo je delo, obveznosti, ali pohajkovanje zunaj doma. 

Če se sprehodiš skozi tvoje mesto ter naletiš na 10 neznanih žensk od teh ne boš mogel dobiti 3 ki bi bile ustrezne za skupno življenje. Pač bo nekaj manjkalo na njih, kar vaju ne bo privlačilo.  Od desetih tako nobena nebi bila prava in moral bi iti na ogled dvajsetih. Kaj to pomeni??    To pomeni, da v mnogih primerih sploh ni mogoče najti uspešne partnerke merjeno v odstotkih. Vse to se meri v promilih. Ker se mnogi nepremišljeno zaletijo in merijo v odstotkih, kot tudi nadaljnje bivanje s partnerko, vse to pomeni, da se vsak drugi v neki fazi zakonskega razvoja tudi loči.

In dokler ženska več časa nameni za britje, pudranje, lakiranje, nabavo razne konkfekcije, tudi za brisanje prahu, kot pa za lastnega otroka, o partnerstvu ne moremo govoriti.  To ni več odvisnost od partnerstva o čemer si včeraj pisal. To je odvisnost od prestiža do ostalih žensk.  Vse to kajpak pomeni, da se je ženska sama od sebe oddaljila, saj če jo desc ne more več nategnit, jo je trikrat bolj nategnila farmacevtsko, kozmetična in konfekcijska industrija. Očitno ji tak nateg bolj paše, saj ženski se vidi kakšna je kot  takšna na ven, vsaka sleherna posameznica pa notranjost hudo skriva. Veliko bolje kot moški, ki ne buzerira z zadnjim modelom Bossovega oblačila, temveč pride na dejt v starih kavbojkah. Pogosto taki babnici desc  kuha, desc ji pere, desc hodi v vrtec po otroke in jih nadalje tudi vzgaja. Vloge so torej zamenjane in midva govoriva o uspešnem partnerstvu?  Ma ja, Kot sem napisal, o vsem tem lahko govorijo promili ne pa procenti.  Za uspešno partnerstvo bi bilo verjetno bolje oba partnerja za pet let na kmete poslat.  Po petih letih bi ona zanosila, nakar bi se oba odločila kje bosta nadalje živela.  Če se odločita za kmetijo imata več možnosti ostati dostojna človeka, ki ju mestni vplih ni umazal "spolne karme".   Če se preselita v mesto bi utegnila ostati do smrti srečna, saj tistih pet let dela na farmi bi se kasneje rada spomnila, zato pomislekov o nezadovoljstvih nebi bilo.   

Kaj sem hotel povedati s farmo in mestnim življenjem? Da v primeru drugačnega pristopa skupnega partnerstva promilov uspešnega partnertstva nebi več bilo. Merilo bi se nadalje v odstotkih. 

Seveda pa je vse drugače, če je vsaj eden od obeh partnerjev v zgodnjem otroštvu odraščal na kmetiji, ali vsaj na podeželju, če že kolin niso imeli. 

Upam, da sem bil dovolj razločen kot tudi upam, da sem ti odgovoril na zastavljeno vprašanje Lord.

Andres

Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #63 on: February 03, 2009, 04:33:58 AM »

Saj sva si že marsikaj povedala, a dejansko vedno govoriš o partnerstvu, kot o zaporu. Torej v tvojem življenju obstaja možnost sreče z žensko? A lahko opišeš, kako ti pojmujep odnos? Ali sploh lahko partnerstvo obstaja in kako?

Tole o partnerstvu kot zaporu bi se tudi dalo pisati. Je človek ne glede na spol resnično rojen da bo živel v partnerstvu?  Poglej Lord. Če bi zarodke trgali iz dreves se ljudje med sabo nebi tako  masovno ženili. Status bi si uredili rajši v družinskih hordah, ki bi temeljil na drugih osnovah kot družina, kakršno jo poznamo danes.   Bi pa ob tem nastala odvisnost od družine v podobnem pogledu kot ga ti opisuješ od  partnerja. Troej ljujde bi verjetno nebi bili sposobni živeti samostojno saj bi jim vedno hrbtenico držal vsaj eden član družine.   

In kam smo prišli? Ponovno do manipulacije močnejšega v družini, ki bi enemu večkrat kot drugemu hrbtenico gor držal. Ni res?   

Še za angele pravijo da so brezspolni, ampak se kar med sabo dol dajejo, nas pa bi kar tako na procente ženili. Ko doumeš, da so v igri možnosti dobiti pravega partnerja, pravzaprav promili, je še najbolje da živiš kot angel. :D :D :D

Nenazadnje se tudi sam leta in leta nisem premaknil iz enega podjetja, v kar lahko štejem nekatere druge pri nas na forumu.  Torej na vseh segmentih življenja se najde nekakšna odvisnost za katero sem rekel, da jo ni. Je občutje  relativne varnosti, vse to pa se pogojuje tudi z obiljem.  S tem sem zaključil krog in prišel do zapora. Kljub slabem vzdušju v podjetju mnogi na traku prečepijo tudi 25 let.  Gre torej za neke vrste zapor. Takšni delavci na delavnem mestu postanejo stari, posledično nezanimiv za novega delodajalca, le to pa lahko enačimo z nekakšnim zaporom na delovnem mestu. Ko se delodajalec poslužuje še ekonomsko plačlilnih trikov v svojo korist in škod delavca je slednji brez dvoma v zaporu.  In kako je v partnerstvu?  Pogosto se eden od obeh, ali oba partnerja poslužujeta trikov v svojo koirst in posledično škodo partnerja, pa naj bo ta škoda vidna na fizičnem, psihičnem, materialnem ali finančnem nivoju.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline lordwolf

• Uporabnik
  • **
    • homepage
« Reply #64 on: February 03, 2009, 11:24:26 AM »
Andres,
Ne oporekam temu kar praviš. Če si prebral Oshotovo knjigo, otroci nove ere, dejansko govori o tem. Da bi živeli v komunah in otroke bi vzgajala komuna. Torej otrok, bi si lahko sam zbiral zgled, ki mu najbolj odgovarja. Po eni strani sem se od volkov naučil ogromno. Ok, pustimo ureditev alfa samca in samice. Poglejmo vzgojo. Cela čreda pazi na mladiče. Vsi jih imajo za svoje. Gene imajo od najboljših. Ljudje smo vseeno bolj razviti in vsak ima svoj doprinos.
Vseeno ne gledam tako črnogledo na partnerstvo, še posebej, ker vem, tako kot si sam napisal, da je zgrajeno na napačnih temeljih. Strinjam se, da veza nebi smela biti zapor in predstavljena kot tako obvezujoča. Vendar izhajam iz lastne izkušnje, da si lahko monogam z enim partnerjem, če najdeš tapravega. Veš, ljudje tudi zadenejo na loto. To pomeni, da dejansko lahko privabiš osebo, ki ti rabi. Ena znanka ima napis v studiju:
BOG NAM POŠLJE OSEBE,
KI JIH RABIMO.
NE PA TISTE,
KI SI JIH ŽELIMO.

To mi je dalo mislit. In če rabimo idealno osebo, potem smo lahko rečni. Če ne pa je naša učna pot pač taka. Vsekakor ne želim štartat iz izhodišča, da so vse ženske pokvarjene. Ker bom take samo privlačil. Jaz si mislim, da so vse prekrasne. In dejansko srečam take afne, vendar zelo malo in v bistvu nimam stikov. Ti povem, pa da sem pod lupinami našel tudi kakega angela.
Tako da partnerstvo, tako kot ga poznamo, res ne more delovat. Torej, ga je treba spremenit. Kako? To pa sedaj raziskujem. In ti povem, da imam srečo, ker me angeli vodijo in srečujem samo osebe, ki me nečesa naučijo. Mogoče je res, da doživljenske veze ne obstajajo, verjamem pa da ne za vse. Vsi smo različni in temu primerno karmo imamo. Poznam pare, ki so fantastično skupaj. Je res kot praviš ti, da je to res majhen promil, a vendar obstajajo!
Tako da osebno sem vizualiziral drugačen odnos. Samo čakam mojo vilinko, ki bo to izživela z mano. Vem, da obstaja nekje. Ker če sem sam prišel do določenih spoznanj, verjamem da je lahko tudi nekje ena ženska, ki se je temu sistemu uprla kot sem se sam. In vem, da bom pametno zasnoval odnos, ker izkušenj imam dovolj.

Glede služb, se popolnoma strinjam s teboj. Sej vse kar napišeš zelo cenim in imaš vse prav. Samo to kar me pri tebi moti in sem ti več krat povedal, je ta tvoj pesimizem. Po moje, če bi to preobrazil, bi bil bog. Ker si izjemno inteligenten, sam priklicuješ samo negativnosti in posledično znižuješ raven vibracije. Zdaj se lahko "indigo dame" tega foruma oglasijo, ker sem povedal svoje pod to temo... ;)
Kot sem sam ugotovil, ljudje rabijo pozitiven pogled. Vem, da ne morem spremenit sveta, vendar lahko pomagam ljudem, da sami spremenijo svojega. Več kkot enkrat sem v tem uspel, da sem "afna-dame" storil mislit in nekaj naredit na sebi. Tako da jaz imam vedno upanje.
In veš, kako sem trmast....

Offline Gaia

• Splet. Simbol
  • Bodi sprememba, ki jo želiš videti v svetu.
    • www.theta.si
« Reply #65 on: February 03, 2009, 11:41:08 AM »
Tako da osebno sem vizualiziral drugačen odnos. Samo čakam mojo vilinko, ki bo to izživela z mano. Vem, da obstaja nekje. Ker če sem sam prišel do določenih spoznanj, verjamem da je lahko tudi nekje ena ženska, ki se je temu sistemu uprla kot sem se sam. In vem, da bom pametno zasnoval odnos, ker izkušenj imam dovolj.

Dragi Lordwolf,

Verjamem, da boš resnično našel svojo vilinko v angelski podobi in z njo ostal toliko časa, kolikor vama ga bo namenjeno preživeti skupaj. Všeč mi je tvoja pozitivna naravnanost in zaupanje, ki te bo še daleč pripeljalo. Sama imam svojega angelskega škrata ob sebi že 13 let in ga ne bi zamenjala za nikogar drugega. Jaz ti vsekakor držim pesti.

Glede oznak indigo, kristalni, mavrični sem tudi sama mnenja, da se ni dobro ukalupljat in predalčkat, vendar je marsikomu lažje živeti, če razume, zakaj deluje na tak in tak način. To se mi zdi pozitivno, ampak vsak ve najbolje sam zase. ;)

Goga
Praktik Reconnective Healinga® in Reconnectiona®
Mojstrica ThetaHealinga® s Certifikatom Znanosti
Angelska terapevtka®, Medij
www.theta.si
DZK 519
http://www.shrani.si/f/1S/bz/4g4xuymc/karta-gaia.gif
http://www.shrani.si/f/1g/TD/3qcGvQgv/karta-vlado.gif

Offline lordwolf

• Uporabnik
  • **
    • homepage
« Reply #66 on: February 03, 2009, 11:46:28 AM »
Glede oznak indigo, kristalni, mavrični sem tudi sama mnenja, da se ni dobro ukalupljat in predalčkat, vendar je marsikomu lažje živeti, če razume, zakaj deluje na tak in tak način. To se mi zdi pozitivno, ampak vsak ve najbolje sam zase. ;)

Goga

Delno se strinjam s tem, po drugi strani se ljudje prej ali slej začnejo obešat na etikete in ego si jih prilasti.
Kot bi rekla Anastazija: "Sem samo človek"

Offline Gaia

• Splet. Simbol
  • Bodi sprememba, ki jo želiš videti v svetu.
    • www.theta.si
« Reply #67 on: February 03, 2009, 11:50:26 AM »
Delno se strinjam s tem, po drugi strani se ljudje prej ali slej začnejo obešat na etikete in ego si jih prilasti.
Kot bi rekla Anastazija: "Sem samo človek"

Ja, egič zna pri marsikomu povzročit veliko gorja. Treba se je znat sprejemat brezpogojno z vsemi dobrimi in slabimi lastnostmi in vedeti, da smo si vse to itak sami izbrali.
Praktik Reconnective Healinga® in Reconnectiona®
Mojstrica ThetaHealinga® s Certifikatom Znanosti
Angelska terapevtka®, Medij
www.theta.si
DZK 519
http://www.shrani.si/f/1S/bz/4g4xuymc/karta-gaia.gif
http://www.shrani.si/f/1g/TD/3qcGvQgv/karta-vlado.gif

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #68 on: February 03, 2009, 01:11:54 PM »
Lord.  Grem zdaj na govorilne ure.  Se še kasneje oglasim.   Do takrat le predlog, da si nabaviš Afrodito, če si že tako blizu angelov.   Če ti prinese poleg vilinčice še psa, je to vse pač toliko bolje. :D :D

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #69 on: February 03, 2009, 07:46:19 PM »
Lord.  Sem še enkrat prebral tvoj tekst in kot že prej sva si enakega mnenja, vendar se vsak na svoj način izražava.  Konkretno te občudujem, ko pišeš čustveno  z besednimi okraski "moja vilinčica" in podobno. No, jaz take stvari ne  napišem, ker pač nekako ni to v dosegu mojega uma, ali kaj vem kaj.  Torej loči naju slog pisanje, tudi miselnost, vendar končni cilj je zelo podoben. 

Glede služb, se popolnoma strinjam s teboj. Sej vse kar napišeš zelo cenim in imaš vse prav. Samo to kar me pri tebi moti in sem ti več krat povedal, je ta tvoj pesimizem. Po moje, če bi to preobrazil, bi bil bog. Ker si izjemno inteligenten, sam priklicuješ samo negativnosti in posledično znižuješ raven vibracije. Zdaj se lahko "indigo dame" tega foruma oglasijo, ker sem povedal svoje pod to temo...
Kot sem sam ugotovil, ljudje rabijo pozitiven pogled. Vem, da ne morem spremenit sveta, vendar lahko pomagam ljudem, da sami spremenijo svojega. Več kkot enkrat sem v tem uspel, da sem "afna-dame" storil mislit in nekaj naredit na sebi. Tako da jaz imam vedno upanje.
In veš, kako sem trmast....

Pesimizem.  Sploh nisem nek pesimist, vendar priznam, tako se tako prebere za mano.  Seveda pa rajši zapišem tudi nevarnosti partnerstva in s tem posledično partnerski odnos z neko brezvezno babo ali brezveznim descem, kot pa partnerski odnos predane matere, dobre žene, ki ji je naziv ženska še uspelo obdržati.
Ne vem če ravno priklicujem samo take čorave babe. Verjetno gre za predobro mero strpnosti in še večjo mero previdnosti.  Kocine itak zrastejo, samo ženska stopnja lisičjost se po dlaki ne prepozna. In zato spet vprašanje, čemu se skoraj vse brijejo?  :D Lisičjo naravo se s tem ne da skriti.

In ti praviš da ljudje rabijo pozitiven pogled. Tudi sem že imel pozitvne poglede, vse prepogosto, toda še preden mi je cekin padel v žep, sem videl obe plati le tega.   Je pa res,, da sem katero tudi že poslal nekam v tri krasne še preden sem jo sploh spoznal.  Torej samo s pozitivizmom se ženske duše ne da spremeniti.  Lahko pa se spremeni privlačnost do kakšne kuharice. :D :D

Andres
« Last Edit: February 03, 2009, 08:22:59 PM by Andres »
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline lordwolf

• Uporabnik
  • **
    • homepage
« Reply #70 on: February 07, 2009, 11:36:43 AM »
Sej verjamem, da imaš tudi sam normalne poglede na odnose. A strah je tisti, ki uniči še tako dober odnos. Strah pred tem, da bo kaj narobe. In na koncu res prikličemo negativne plati. Zdej, če človek verjame, da so ljudje popolni, je zame bedak. Jaz rad lepo pišem o ženskah, sami superlativi, a še zdaleč nisem tako neumen. Še sam nisem popoln! Tudi jaz znam bit težek moški. In ravno tako ima lahko tudi partnerka slab dan. Idealen odnos pa je ravno v sprejemanju tudi teh plati. Človeka moramo sprejet v vseh lastnostih in idealno partnerstvo je tisto, ki te malenkosti zna odpravit! To pa ne pomeni, da se podrejaš, ker to ni to. Stvar je v spoštovanju obeh. Torej, ko najdeš osebo, ki jo spoštuješ in te stvari definiraš prej, da ko do konfliktov pride ker smo samo ljudje, jih znaš pozitivno rešit.
Recimo moja težava je potlačena jeza. Tea mi je razlagala iz karte nekaj na hitro, ma to moram še obdelat. Ko je polna luna, mi seka ven (zato wolf-volkodlak) in znam bit res težek. Sam vem, da se moram obvladovat in če imam pravo osebo ob meni, pač ve da sem tak in me v tistih trenutkih pusti na miru. Jaz se trudim, da nebi težil, ona pa ve, da sem pač v spremenjenem stanju. Če bi me hotela spremenit, bi se stanje poslabšalo. Lepota pravega odnosa je ravno v sprejemanju napak drugega. To pa je vsekakor obojestransko delo in tu se strinjam s tabo, da morata dva delat na tem. Če en noče, ali hoče prilagajat, ali podrejat drugega, je definitivno konec.
Obstaja pa možnost, da mi partnerka pomaga v teh trenutkih. Najbolj pomaga, da me pusti na miru, če jo ne vprašam za nasvet! Dejansko je svoboda točno to! Ne da luftaš okoli in uživaš z drugimi ko je partner tečen, ampak da mu daš svobodo, da je to kar je in tak kot je! Največji problem pri ljudeh in je bil tudi pri meni, je da hočemo ljudi spremenit v nekaj, kar mislimo da je dobro. To je lahko za nas a ni nujno za partnerja. Tudi to kar mislimo da je dobro, je relativen pojem. Zato so idealni partnerski odnosi med dvema osebama, ki nočeta vplivat en na drugega! Všeč sta si taka kot sta! V dobrem in v slabem. Ta fraza iz poroke, je še premalo razumljena. Zato pravim, da bi se ljudje prvo morali spoznat. Vse plati osebnosti.
Primer: »ko sem slabe volje, sem tečen«
 »ok, tak pač si in to sprejmem, a ko boš slabe volje, pojdi na pivo in se ne kregaj z mano«
»uredu, ne bom te moril, ko sem tak.«
Simple! Samo definirat je treba vse plati osebnosti. Pač ko se osvajamo itak samici/samcu pokažemo samo svoje najboljše plati. A to ni naša celota. Če bi partner vedel tudi naše slabosti, bi se bolje odločil, ali bo z nami ali ne. Zdaj pa pride do težave, da dobesedno HOČEMO eno osebo, ki nam mogoče ni niti namenjena. In tu pride do težav, ki jih ti naštevaš. Ali ni ena, ali druga oseba dovolj zrela. Zdaj, lahko se lotiš čiščenja in terapij, pa partnerki pomagaš, da dojame, samo tu je past, da potem si ti nek guru in ona tvoj adept in spet to ni to. Ali pa je. Ravno v tem je lepota življenja, da vsak od nas ima svojo zgodbo. Pa naj si je še tako podobna, nikoli ni popolnoma enaka.

Zato sem se zavestno odločil, da bom v ljudeh iskal samo pozitivne plati. Sej dobro vem, da vsak od nas ima svojo temno plat, vendar če najdeš osebo, ki te ima rada v vseh aspektih, boš sam se potrudil izboljšat in odpravit svoje napake. Pa ne zato, ker ti je ona/on rekla tako, ampak ker te je sprejela tudi z napakami in ti se potrudiš jih odpravit, ker je tako življenje lahko samo lepše in bolj popolno! Zato te tudi cenim in vem, da si izjemna oseba, samo nehaj gledat samo negativne plati tega. Vemo vsi da so, večina pa ne ve, da se jih da z lahkoto odpravit. In to odpravljanje je lahko zabavno in zbliža partnerje! Samo to mora vsak naredit zaradi sebe, ne ker ti je nekdo tako ukazal. In tu je poanta odnosa. Sprejemanje vsega in delo na samemu sebi. Ne da delaš na sebi, da bi ustregel nekomu, ampak da si srečen sam s seboj. Temu primerno bo tudi oseba ob tebi srečna s teboj. Posledično se bo potrudila tudi ta oseba bit boljša zaradi sebe, ne zaradi tebe! Če pa tega ne naredi, potem pa nima smisla. Dejansko konec najtežje sprejemamo, a kot sem sam videl, je to bila nuja. In spustit stvari, je bila moja življenjska lekcija. Preveč sem vezal ljudi. Preveč sem hotel vplivat. Nisem ji dovolil, da se razvija po svoji poti na način, ki ji je namenjen. Zato vse to kar pišem, pišem iz lastnih napak, ki sem jih moral narediti, da bi vse to dojel. Zdaj vem, da teh napak ne bom več storil in vem, VEM, da bom srečen z osebo, ki mi jo bo vesolje postavilo na pot. In vem, da ne bo »moja« ampak svoja, taka kot hoče bit. In vem, da ne bom od nikogar razen MOJ. Ker je edino tako prav. Spoštovanje in sprejemanje drugega je pogoj. Ampak ne prisvajanje! To so majhne nijanse, ki delajo veliko razliko. To je stvar, ki jo začutiš, težko pa opišeš.
Upam, da sem bil jasen. ;)
« Last Edit: February 07, 2009, 11:38:30 AM by lordwolf »

Offline samotar

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #71 on: February 07, 2009, 01:35:10 PM »
No do sedaj, si lepo opisal vse kar misliš da je bilo treba storiti, si storil praktično in teoretično.
Torej popolnost je pri tebi popolna. Super.
Joj, še nekaj. Kdaj se bosta pričela kurbat? ;) Oziroma kateri se bo pričel prej od vaju, ti ali partnerica?

Samotar

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #72 on: February 07, 2009, 03:00:57 PM »
Lord. Na posameznih delih tvojega posta sem videl dele ki bi jih lahko citiral in odgovoril, vendar načeloma velja, da vsakdo od nas piše iz sebe in svojih izkušenj, le te pa so zelo različne od človeka do človeka. Glede  na te izkušnje se oblikujejo tudi teksti tule. 
V tvojih odgovorih ne manjka navodil, manjka pa poudarek na pasti, kamor se lahko ujame eden od dveh ali kar oba partnerja.

Bom kakšen del tvojega teksta še citiral.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline samotar

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #73 on: February 07, 2009, 03:16:09 PM »
No do sedaj, si lepo opisal vse kar misliš da je bilo treba storiti, si storil praktično in teoretično.
Joj, še nekaj. Kdaj se bosta pričela kurbat? ;) Oziroma kateri se bo pričel prej od vaju, ti ali partnerica?

Samotar

Popravek, za kurbarijo nimaš pogojev ker si preveč dober moški. "Ženske ljubijo barabe" in moške, ki jih "lahko obvadujejo". Če tega ni lahko samo lepo opisuješ svoje razmerje. To o čemur pišeš,  tekšne "pametne" razumevajoče" štose ženske težko  prenašajo. Šasoma se jim "obrne".
Daj ukreni nekaj čim prej, za tvoje dobro.

Samotar

Offline lordwolf

• Uporabnik
  • **
    • homepage
« Reply #74 on: February 07, 2009, 08:39:28 PM »

Samotar

Popravek, za kurbarijo nimaš pogojev ker si preveč dober moški. "Ženske ljubijo barabe" in moške, ki jih "lahko obvadujejo". Če tega ni lahko samo lepo opisuješ svoje razmerje. To o čemur pišeš,  tekšne "pametne" razumevajoče" štose ženske težko  prenašajo. Šasoma se jim "obrne".
Daj ukreni nekaj čim prej, za tvoje dobro.

Samotar

Ko bi ti vedel, koliko sem se kurbal....