Author Topic: Naj ... dogodek dneva, 9. del  (Read 87970 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
Re: Naj ... dogodek dneva, 9. del
« Reply #240 on: October 17, 2013, 10:57:42 PM »
Te res zanima ali samo promoviraš oddajo kombiniranega vozila?  :laugh:

Mimogrede, koliko pa stane na dan? Se gorivo extra doplača?
9ZK 656

Offline Jernej

• Mojster
« Reply #241 on: October 18, 2013, 01:14:32 AM »
Te res zanima ali samo promoviraš oddajo kombiniranega vozila?  :laugh:

Mimogrede, koliko pa stane na dan? Se gorivo extra doplača?

Maja, resno sem začel to opažat. Promoviranja je zaenkrat zadosti. Ja, gorivo je dodatno. Bi bilo težko oddat ga za 50€ dnevno in vštet nafto zraven :P

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #242 on: October 18, 2013, 09:55:44 AM »
Oba sva nagnjena k realizmu in ironiji, zato sem sklepala, očitno, narobe.  ;D

Takole opažam ... V prvi vrsti za vse poskušam najti stvarno razlago, ampak se pa zgodijo/dogajajo stvari, za katere pa res lahko rečeš, da so posledica, hm, česa višjega. Nekaj takih zadev je, zaradi katerih nisem nikoli postala 100% skeptik in realist (ampak samo 99%  ;D) ... In prav je tako. Človek je veliko bolj sproščen, vesel in priljuden, če v sebi nosi vero in (za)upanje v karkoli.
9ZK 656

Offline Jernej

• Mojster
« Reply #243 on: October 18, 2013, 10:27:31 AM »

Takole opažam ... V prvi vrsti za vse poskušam najti stvarno razlago, ampak se pa zgodijo/dogajajo stvari, za katere pa res lahko rečeš, da so posledica, hm, česa višjega. Nekaj takih zadev je, zaradi katerih nisem nikoli postala 100% skeptik in realist (ampak samo 99%  ;D) ... In prav je tako. Človek je veliko bolj sproščen, vesel in priljuden, če v sebi nosi vero in (za)upanje v karkoli.

Načeloma res raje pogledam realne razloge, bom pa opisal, kaj se dogaja.
Kliče tip, ki bi ga hotel za 5 dni. Ni problema. 4 dni ni bilo niti enega klica. Potem ga vzame drugi za 3 dni. Zatem smo planirali še veliki servis. Dokler ni bil avto na dvorišču doma, je bil telefon tiho. Včeraj sta se pa dva zglasila. Eden za danes. Drugi za jutri.
Lepo se razporedijo stranke, ki se sploh ne poznajo in tak pojav me malenkost fascinira.

Seveda. So bili že nasprotni primeri, ko so se nagnetli vsi na kup. Eden ga rezervira za dan, par ur kasneje pa kliče drugi, ki bi ga imel več dni, vključno z onim zasedenim vmes  ???

Svoje zaupanje moram pa še najt :) Če se malo izgovorim na Janino temo karmične astrologije : Saturna imam v 1. hiši, ravno je šel čez natalnega Urana in vsi vemo, kakšna "dobra" kolega sta :P

Toliko o "nadnaravnem", zdaj grem pa naprej tesarit ... :D

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #244 on: October 18, 2013, 10:34:34 AM »
Haha Jernej me vedno spraviš v smeh  ;D
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Jernej

• Mojster
« Reply #245 on: October 18, 2013, 10:36:07 AM »

Kar pridruži se Sašinemu klubu  ;D

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #246 on: October 18, 2013, 11:06:47 AM »

Tole mi bo vedno zanimivo ...  ;D

9ZK 656

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #247 on: October 18, 2013, 11:08:50 AM »

Načeloma res raje pogledam realne razloge, bom pa opisal, kaj se dogaja.
Kliče tip, ki bi ga hotel za 5 dni. Ni problema. 4 dni ni bilo niti enega klica. Potem ga vzame drugi za 3 dni. Zatem smo planirali še veliki servis. Dokler ni bil avto na dvorišču doma, je bil telefon tiho. Včeraj sta se pa dva zglasila. Eden za danes. Drugi za jutri.
Lepo se razporedijo stranke, ki se sploh ne poznajo in tak pojav me malenkost fascinira.

Seveda. So bili že nasprotni primeri, ko so se nagnetli vsi na kup. Eden ga rezervira za dan, par ur kasneje pa kliče drugi, ki bi ga imel več dni, vključno z onim zasedenim vmes  ???

Svoje zaupanje moram pa še najt :) Če se malo izgovorim na Janino temo karmične astrologije : Saturna imam v 1. hiši, ravno je šel čez natalnega Urana in vsi vemo, kakšna "dobra" kolega sta :P

Toliko o "nadnaravnem", zdaj grem pa naprej tesarit ... :D

Če je bilo tudi kontra že, pa reciva, da je raznolikost dogodkov velika.  ;D

Ja, je treba delat ... Lahko rečem, da veliko več DELAM, odkar nisem več v tisti službi. Delo definiram kot aktivnost, ki prinaša določene opazne rezultate.  ;D
9ZK 656

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #248 on: October 18, 2013, 11:29:49 AM »

Tole mi bo vedno zanimivo ...  ;D

Kakšnemu klubu in kaj je zanimivo  ;D
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #249 on: October 18, 2013, 11:35:09 AM »
Jane tistemu klubu, da me Jernej vedno nasmeji  ;)
9ZK 674

Offline Jernej

• Mojster
« Reply #250 on: October 18, 2013, 08:00:30 PM »
Maji je verjetno zanimivo to, da sploh nisem smešen, pa narod cepa  ??? ... razumi človek, ako moreš  ;D

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #251 on: October 19, 2013, 10:06:07 AM »
 ;D

Moja astro karta

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #252 on: October 19, 2013, 02:07:28 PM »
Pred dnevi gledala film Inception.
Meni je bil neznansko všeč, vmes imela kar nekaj "klikov" v glavi, tako da res priporočam.
Sama sem ga gledala in doživljala predvsem iz psihološkega vidika.
Je pa vsebina seveda tudi tema mojega trenutnega življenja.
Priporočam v gledanje.

Danes sem nekaj Googlala in sem po naključju našla ta film. Iskala sem namreč filme, v katerih igra Leonardo DiCaprio, ki mi je TOP igralec. No, in ker igra v tem, in ker sem se spomnila, da ste ga omenjali pred kratkim, sem si ga pogledala.

Za moj okus bi bil lahko malenkost bolj psihološki in manj akcijski - manj ameriški ...

Kar sem potegnila iz vsebine pa je ...
Drži se svojega razuma in ne pusti, da te pri odločitvah "zdrkajo" čustva in nerazrešeni, preživeti vzorci.
Globlje kot koplješ, več sranja boš našel, bolj bo vse zakomplicirano, vse bolj se boš ubadal s stvarmi, ki so postranskega pomena, in tako ne boš znal rešit tistega problema, ki je res potreben ustrezne obravnave.
Treba je živeti tu in zdaj, uživati v lepih trenutkih takrat, ko se dogajajo. V realnosti, ne v sanjah. Biti pošten v odnosih, izkoristiti priložnost, da si lahko ZDAJ s svojimi ljubljenimi in jim dati najboljše od sebe.
Pričakovala sem tak konec, kot je bil - sem že rekla, da bi bil lahko film malenkost manj ameriški? Mora držati človeka do konca v napetosti in ko si že skoraj oddahne, ga je treba zadeti ... Govorim o vrtavki, ki kaže, da tudi končna realnost ni resnična. Gledalca tak konec lahko pusti z napačnim vtisom, da nič ni resnično in da se lahko na čudne načine rešuje - spet napačno - namesto, da bi vzel vajeti v svoje roke.
9ZK 656

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #253 on: October 19, 2013, 04:15:37 PM »
Svašta.
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Maja

• Lipicanec