Author Topic: Tarot  (Read 77024 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Darja

• Uporabnik
  • **
  • Bodi to kar si
Re: Tarot
« Reply #195 on: March 25, 2007, 04:36:13 PM »

Zdravo!

Veš mašina se mi sesula v nulo. Glede na mojo pedantnost sam moral urediti soft ware vse kot je bilo in to pri meni traja, ker imam tega kar precej v mašini.

Torej naprej

Tar_Mar

Tar_Mar...ti je retrogradni merkur ponagajal?

Lp,D :)

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi
« Reply #196 on: March 25, 2007, 06:26:47 PM »
Tar_Mar,

me veseli, da si spet z nami :D Glede te tvoje " negativne" računalniške izkušnje lahko samo sočustvujem s tabo ( znana izkušnja ), a verjetno sedaj že veš, čemu je bilo to dobro  ::)...mogoče si si zdaj po dolgem času malce pospravil in poštimal po disku ;)

Bi te prosila, če mi malce pokukaš v karte in sicer ponavljam vprašanje...kaj se skriva izza telefonskega klica bivšega fanta in njegovega povabila na pijačo? Kakšen je njegov namen/ morebitne želje v zvezi z menoj in tvoj nasvet meni?

Tar_Mar, lepo te pozdravljam, se ti zahvaljujem za odgovor in ti iz srca želm, da se ti tovrstna izkušnja z rač. nikdar več ne ponovi,

Taja :D

Offline tia

• Uporabnik
  • **
« Reply #197 on: March 26, 2007, 06:31:37 PM »

Zdravo Tar_mar
  S prvim aprilom se  mi obeta ena novost, poteče mi status študenta. kako kažejo karte, se bo prek zavoda hitro kaka službica pokazala?hvala

Offline Remeny

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #198 on: March 26, 2007, 06:50:24 PM »
tar_mar, glede na to da na moje vprašanje nisi odgovoril, bi vzela priliko in ga preoblikovala ter raje vprašala, ali me moj bivši fant res ne mara (iz vidika prijateljice) ali pač samo igra "tough guy-a"; kakšna so njegova čustva do mene? Zanima me še, zakaj se z menoj noče dobiti, česa ga je strah, prosila sem ga za razčiščenje parih stvari in to vsekakor ne moreš narediti preko interneta, on pa tu vztraja, je to njegova odločitev ali odločitev njegove punce?

Kaj mi kaže sicer kaže v ljubezni na kratki rok, bom kmalu spet v kaki lepi vezi?

Kako kaže s službo, ki jo trenutno intenzivno iščem; bo hitro kaj padlo in ali bom z novo službo zadovoljna?

Offline tia

• Uporabnik
  • **
« Reply #199 on: March 26, 2007, 06:53:22 PM »

hvala, v bistvu sigloboko v srcu niti ne želim biti to, kar študiram (profesorca), ampak nekaj drugega, pa še sama čist en evm kaj. zanima me samo približen čas, kdaj bi naj kaj začela delat.hvala

Offline taja6

• Splet. Simbol
« Reply #200 on: March 26, 2007, 07:07:06 PM »
Tar_Mar,

me veseli, da si spet z nami :D Glede te tvoje " negativne" računalniške izkušnje lahko samo sočustvujem s tabo ( znana izkušnja ), a verjetno sedaj že veš, čemu je bilo to dobro  ::)...mogoče si si zdaj po dolgem času malce pospravil in poštimal po disku ;)

Bi te prosila, če mi malce pokukaš v karte in sicer ponavljam vprašanje...kaj se skriva izza telefonskega klica bivšega fanta in njegovega povabila na pijačo? Kakšen je njegov namen/ morebitne želje v zvezi z menoj in tvoj nasvet meni?

Tar_Mar, lepo te pozdravljam, se ti zahvaljujem za odgovor in ti iz srca želm, da se ti tovrstna izkušnja z rač. nikdar več ne ponovi,

Zdravo!

Glede bivšega fanta, si po kartah ti tista, ki si potegnila kratko. Res se je čisto raznežil in ODIGRAL v pogovoru dobrega moškega, vendar ti je pripravljen zopet nekaj vzeti!

Če se prepustiš boš čez čas v podrejenem položaju.

(na vsakih nekaj let se mi sesuje mašina, ja)

Tar_Mar

Tar_Mar,

če sem te prav razumela, me je poklical, ker želi ponovno" vezo" z mano ( je to bil njegov namen, da me čustveno zopet pridobi na svojo stran ?)...seveda v njegovem stilu...to kako je pogovor ODIGRAL mi je jasno, saj sem ga navsezadnje imela čas/t spoznati in vem kako drugače deluje in govori..

Na vse, kar bi bila z njim pripravljena imeti,  je, da  razčistiva najin odnos za nazaj in dorečeva odnos za vnaprej( postaviva meje ) in v kolikor bi bilo možno, zgradiva prijateljstvo...kot par...z moje strani NIKOLI VEČ! Sem se prav nasmejala, ko si napisal, da bi bila hitro spet v podrejenem položaju...točno to!!! in ravno to je mene pri tej vezi motilo, da je bilo vse podrejeno njemu in samo njemu...zato so se tudi začele težave, ker sem pričela zahtevati drugače.. Ga pa ne dojemam kot slabega, le malce nezrelega in labilnega v čustvenih odnosih in premalo fleksibilnega pri kompromisih in prilagajanju...menim, da bi si kot prijatelja imela kot osebnosti dosti še za dati...če bi bilo to možno, seveda?

Hvala, Tar_Mar :D

Offline Remeny

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #201 on: March 26, 2007, 07:09:28 PM »
Vedno preveč povem :) osebnostna deformacija! Z odgovorom sem zadovoljna, vedno sem vlagala in še vedno vlagam vendar nič ne dobim nazaj; nehala bom vlagati, prav imaš glede dialoga!

Vesela sem da iščem novo službo :) mudi se mi jo dobit čeprav me je malo skrbelo, bom razmišljala bolj optimistično!

Sem skoraj prepričana da vem, kaj si mislil z zadnjim vprašanjem ;) predvsem se je to dogajalo v "osami" zato zdaj bežim od nje, to se ne sme ponoviti, preveč sem pozitivna oseba da bi se predala negativnim vplivom okolice!

Iskrena hvala :-*

Offline taja6

• Splet. Simbol
« Reply #202 on: March 27, 2007, 11:21:26 AM »
Tar_Mar,

Zdravo!

Glede bivšega fanta, si po kartah ti tista, ki si potegnila kratko. Res se je čisto raznežil in ODIGRAL v pogovoru dobrega moškega, vendar ti je pripravljen zopet nekaj vzeti!

Če se prepustiš boš čez čas v podrejenem položaju.

(na vsakih nekaj let se mi sesuje mašina, ja)

Tar_Mar

Tar_Mar,

če sem te prav razumela, me je poklical, ker želi ponovno" vezo" z mano ( je to bil njegov namen, da me čustveno zopet pridobi na svojo stran ?)- Ali imam prav? ...seveda vezo v njegovem stilu...to kako je pogovor ODIGRAL mi je jasno, saj sem ga navsezadnje imela čas/t spoznati in vem kako drugače deluje in govori..

Na vse, kar bi bila z njim pripravljena imeti,  je, da  razčistiva najin odnos za nazaj in dorečeva odnos za vnaprej( postaviva meje ) in v kolikor bi bilo možno, zgradiva prijateljstvo...kot par...z moje strani NIKOLI VEČ!

Sem se prav nasmejala, ko si napisal, da bi bila hitro spet v podrejenem položaju...točno to!!! in ravno to je mene pri tej vezi motilo, da je bilo vse podrejeno njemu in samo njemu...zato so se tudi začele težave, ker sem pričela zahtevati drugače.. Ga pa ne dojemam kot slabega, le malce nezrelega in labilnega v čustvenih odnosih in premalo fleksibilnega pri kompromisih in prilagajanju...menim, da bi si kot prijatelja imela kot osebnosti dosti še za dati...če bi bilo to možno, seveda..Kako ti vidiš?

Hvala, Tar_Mar :D

Tar_Mar, sem včeraj s tem postom vmes skočila ;D

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #203 on: March 28, 2007, 06:45:07 AM »
No, Tar_ Mar,

smo te tako zelo pogresali, da smo te kar zasuli z vprasanji.
Jaz bi tudi prisatvila svoj loncek ;)

Obeta se mi neka sluzbena pot v tujino. Pa me zanima, ce bo slo vse kot je treba- o tipu s katerim grem, ne vem nic. Pa tudi ali bom delo dobro opravila?

Hvala, hvala!

Lp Apemaya

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #204 on: March 28, 2007, 06:28:39 PM »
tar_ mar,
cisto sem osupla!!

danes bi morala zvedeti ali grem ali ne. Ce mi sporocijo jutri, bo res vse na hitro dogovorjeno.Pa se to bosta dva posrednika vmes. Sla naj bi v petek.

Moja naloga bo tocno taka kot si rekel, zelo pomembna- grem kot prevajalka.

Najbolj me je skrbelo, da moski s katerim grem, nima vse pospravljeno pod streho. Saj razumes, v koncni fazi grem s popolnim tujcem. :-\

Obvezno ti sporocim, kako je slo!

Hvala!

Offline taja6

• Splet. Simbol
« Reply #205 on: March 30, 2007, 08:46:10 PM »
Tar_Mar,

mi poveš prosim, kakšne želje ima on v povezavi z mano ( gre za sveže poznanstvo ) oz. s kakšnim namenom sva se srečala? :D

Lepo se ti zahvaljujem za odgovor, namig ;) :D

Taja

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #206 on: March 31, 2007, 12:48:01 PM »
zivijo,

sluzbena pot naj bi bila prestavljena, ali pa je to samo diplomatski izgovor in si je ze nasel nekoga drugega. Ne vem :-\

Vseeno pa imam obcutek in ti si to tudi potrdil, da na eno pot bom pa se sigurno sla. ;)

Zaenkrat hvala, Tar_Mar!! :)

Offline taja6

• Splet. Simbol
« Reply #207 on: March 31, 2007, 03:57:33 PM »
Hvala, Tar_Mar,

pozitivni in dobronamerni ljudje so vedno dobrodošli v naših življenjih ;) ;D

Vse dobro, Taja :D

Offline tia

• Uporabnik
  • **
« Reply #208 on: March 31, 2007, 07:21:13 PM »

zdravo!
zanima me torek,3.4. se bo odvilo pozitivno zame ali negativno,in ali se naj zanesem na intuicijo do takrat...hvala

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #209 on: April 03, 2007, 11:34:29 PM »
Nadaljujemo torej v naslednjem delu te zanimive teme.

http://www.nenavadno.com/forum/index.php/topic,206.0.html
Moja astro karta

9ZK število 858