Author Topic: Ciganske karte III. del  (Read 89960 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
Re: Ciganske karte III. del
« Reply #210 on: September 01, 2008, 11:16:16 AM »
Pozdravljeni!

tudi jaz imam ciganke,ki jih rada uporabljam...rada pa bi natančnejšo razložitev pri vprašanju,ali se mi javi ljubljena oseba iz preteklosti..

-smrt
-sreča
-poroka

Hvala in lep dan!

Natančnejše razložitve bi bila vesela, da bi jo podala ti, oz. da bi podala tvoje razmišljanje ob tem. Tukaj se namreč učimo vedeževati.

Sicer pa bi bil odgovor DA
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #211 on: September 01, 2008, 11:22:17 AM »
Moj šef mi dela preglavice:) Štekava se in bi bilo lahko kar kul med nama, samo je vezan :(

No, ker ne morem stran pobegnit (rabim službo), se mi vseeno mota po glavi.

In sem vprašala kartice, kaj on čuti glede mene.
Potegnila sem karto OTROK.

Res je, da sva zdaj na novo zastavila vse skupaj...prej je bilo veliko kreganj in trenj, zdaj sem pa jaz ful sproščena z njim in je med nama lepa energija.

Torej on tudi tako občuti?
Ni me zadovoljilo in sem potegnila še dve karti, da dobim večji vpogled.
NENADNA SREČA
MALO DENARJA

Hm, ja, kot da bi ga kaj zadelo, jaz ne vem, kako naj si to razlagam...Malo denarja je tudi seksualnost - morda se malo strast v njemu prebuja, a je to zgolj nekaj mimobežnega, ker pač za naju ni prihodnosti (je res resno vezan).

Samo vsaj zanimiva sem mu pa, ha? (moja ženska nečimrnost to rabi:)) Oz.imam občutek, kot da je nek nov element tu zanj, nekaj, čemur se ni nadejal...otrok in nenadna sreča, oboje je nekaj novega...tako imam občutek, kot da ga je nekaj pretreslo Nismo se videli cel dopust in je vmes malo pozabil na vse skupaj:) morda je zdaj spet malo šokiran...kaj pa vem. Zoprna situacija, ker se ne morem umaknit, pač delava skupaj.

Potem sem pa vprašala, kako kaže za naju naprej:

NESREČA
LJUBEZEN
HIŠA

Nesreča so vsi prepiri, ki so bili med nama in trenja...zdaj pa prihaja lepše obodbje, bolj prijazno in tudi trdno.

Kaj mislite? Tea? Hvala za uvid! Ker jaz po mojem tu not vidim, glih kar hočem videt ;D

Hahaha Taruna, sem se morala prav nasmejati. si pa faca veš.

No pojdiva po vrsti:

- kaj čuti do mene - karta OTROK

govori o otročarijah

Ta karta govori tudi o otročarijah, ki jih delaš sama s sabo. Če ne pade prava ven, pa še malo vlečemo, dokler pač ne bo odgovor tak, kot ga pričakujemo.  ;) Seveda če se prej karte ne začno delati norca iz nas.

Karta malo denarja - ni šans da bi kaj bilo

Nič ne bo Taruna.... pojdi naprej in izogni se bolečini. Čaka te nova ljubezen. Resno ti pravim

ang:
www.Astro-Star.net

Offline taruna

• Novinec
  • *
« Reply #212 on: September 01, 2008, 03:06:10 PM »
Moj šef mi dela preglavice:) Štekava se in bi bilo lahko kar kul med nama, samo je vezan :(

No, ker ne morem stran pobegnit (rabim službo), se mi vseeno mota po glavi.

In sem vprašala kartice, kaj on čuti glede mene.
Potegnila sem karto OTROK.

Res je, da sva zdaj na novo zastavila vse skupaj...prej je bilo veliko kreganj in trenj, zdaj sem pa jaz ful sproščena z njim in je med nama lepa energija.

Torej on tudi tako občuti?
Ni me zadovoljilo in sem potegnila še dve karti, da dobim večji vpogled.
NENADNA SREČA
MALO DENARJA

Hm, ja, kot da bi ga kaj zadelo, jaz ne vem, kako naj si to razlagam...Malo denarja je tudi seksualnost - morda se malo strast v njemu prebuja, a je to zgolj nekaj mimobežnega, ker pač za naju ni prihodnosti (je res resno vezan).

Samo vsaj zanimiva sem mu pa, ha? (moja ženska nečimrnost to rabi:)) Oz.imam občutek, kot da je nek nov element tu zanj, nekaj, čemur se ni nadejal...otrok in nenadna sreča, oboje je nekaj novega...tako imam občutek, kot da ga je nekaj pretreslo Nismo se videli cel dopust in je vmes malo pozabil na vse skupaj:) morda je zdaj spet malo šokiran...kaj pa vem. Zoprna situacija, ker se ne morem umaknit, pač delava skupaj.

Potem sem pa vprašala, kako kaže za naju naprej:

NESREČA
LJUBEZEN
HIŠA

Nesreča so vsi prepiri, ki so bili med nama in trenja...zdaj pa prihaja lepše obodbje, bolj prijazno in tudi trdno.

Kaj mislite? Tea? Hvala za uvid! Ker jaz po mojem tu not vidim, glih kar hočem videt ;D

Hahaha Taruna, sem se morala prav nasmejati. si pa faca veš.

No pojdiva po vrsti:

- kaj čuti do mene - karta OTROK

govori o otročarijah

Ta karta govori tudi o otročarijah, ki jih delaš sama s sabo. Če ne pade prava ven, pa še malo vlečemo, dokler pač ne bo odgovor tak, kot ga pričakujemo.  ;) Seveda če se prej karte ne začno delati norca iz nas.

Karta malo denarja - ni šans da bi kaj bilo

Nič ne bo Taruna.... pojdi naprej in izogni se bolečini. Čaka te nova ljubezen. Resno ti pravim

ang:

Ha, ha, pa še prav imaš, ko bi me videla, kako se afnam v službi, vsak dan imam druge čevlje obute! :)

Ne saj, nima kaj biti, ko je pa vezan pa vse...samo kaj, ko mi maha pred učkami!

V bistvu se malo zabavam...drugega samca ni na spregledu, nekje se pač moram afnat:)

A res, a bo nova ljubezen?? Joj, kako bi bilo fajn, pogrešam romantiko!

Hvala! :D

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #213 on: September 02, 2008, 06:34:14 AM »
No, kakorkoli imej vse pod kontrolo in uživaj.

Ob tem pa ne pozabi pripraviti teren za novo ljubezen.  :D, da bo imela kam sesti

Lep dan ti želim
 ang:
www.Astro-Star.net

Offline maria

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #214 on: September 02, 2008, 08:08:38 AM »
Pozdravljeni, zopet se obračam na vas, zaradi službe! A bom imela srečo, ali ne, namreč poslala cca 50-70 prošenj, za delo, za svojo stroko in nič, vedno nič, niti na razgovor me ne pokličejo, enostavno dobim vedno negativen odgovor, vzroka pa ne vem, sem tudi prošnjo spremenila pa vseeno nič.
Zanima me, ali bom dobila kmalu službo, redno službo, ki bom z njo zadovoljna, ali bom dobila službo za kar sem izobražena in kdaj naj bo to bilo, ali bom mogla, kot do danes sprejeti vsa najslabša dela, ki so zelo slabo plačana? Hvala

Offline dina

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #215 on: September 02, 2008, 09:22:43 AM »
tea, hvala ti za odgovor o karti pisma, zdaj pa bi te prosila če bi mi lahko pokomentirala karto POTOVANJE.
Kaj bi pa ta karta pomenila ob vprašanju, kaj nekdo čuti do mene?

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #216 on: September 02, 2008, 09:26:06 AM »
Ali gre za isto osebo?
www.Astro-Star.net

Offline dina

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #217 on: September 02, 2008, 09:48:36 AM »
gre, ja

Offline taruna

• Novinec
  • *
« Reply #218 on: September 04, 2008, 10:51:18 AM »
Živjo, Tea,

vprašala sem: je določena oseba dobila moje pismo?

Uradnik

Bi rekla, da ja.

Mi bo pomagala?

Potovanje

Kaže na moč, odločnost, da se držijo vajeti v rokah...neke odločitve bo sprejela?

Nisem vedela, kako naj si to razlagam in sem vprašala še enkrat:

Mi bo ta človek pomagal?

Potegnila sem Dar.

Menda bo?

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #219 on: September 04, 2008, 11:23:06 AM »
definitivno
www.Astro-Star.net

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #220 on: September 05, 2008, 05:44:37 AM »
tea, hvala ti za odgovor o karti pisma, zdaj pa bi te prosila če bi mi lahko pokomentirala karto POTOVANJE.
Kaj bi pa ta karta pomenila ob vprašanju, kaj nekdo čuti do mene?

Imaš občutek, da ga k nečemu priganjaš. Ali da priganjaš samo sebe?

Sicer pa si isto vprašanje že zastavila. Sem že velikokrat povedala, da se karte lahko začnejo delati "norca" če kar naprej sprašujemo.
To je tako, kot da bi izražali nezaupnico vesolju, v tistem kar nam je namenjeno in potem ne samo s kartami, tudi dejansko si mešamo sami sebi štrene pri manifestiranju in stvari se kar nočejo zasukati tako kot bi si želeli.

Draga Dina.... ni tako zelo važno kaj on čuti. Usmeri se v to kaj ti čutiš, kaj potrebuješ, zakaj te privlači ta situacija, čemu ti služi ....

Pa saj karta pisma je bila čisto v redu. Umiri se in počakaj, da se stvari dogodijo.

lep dan ti želim
tea
 ang:
www.Astro-Star.net

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #221 on: September 05, 2008, 05:51:24 AM »
Pozdravljeni, zopet se obračam na vas, zaradi službe! A bom imela srečo, ali ne, namreč poslala cca 50-70 prošenj, za delo, za svojo stroko in nič, vedno nič, niti na razgovor me ne pokličejo, enostavno dobim vedno negativen odgovor, vzroka pa ne vem, sem tudi prošnjo spremenila pa vseeno nič.
Zanima me, ali bom dobila kmalu službo, redno službo, ki bom z njo zadovoljna, ali bom dobila službo za kar sem izobražena in kdaj naj bo to bilo, ali bom mogla, kot do danes sprejeti vsa najslabša dela, ki so zelo slabo plačana? Hvala

Na tole se bo treba dobro pripraviti.
V svoji glavi najprej ugotovit kaj naj bi bilo tisto delo, kakšno delo, koliko plačano, kakšen delovni čas itd....
Kaj pa bi sploh rada delala? Si predstavljaš sebe kako si že dobila delo, kako delaš, kako si zadovoljna in srečna v kolektivu?

Potem je treba izbrati podjetje, napisati prošnjo, se pripraviti na pogovor, se nanj dogovoriti z odogovorno osebo in se odpraviti na pot.

Samo s pošiljanjem copy paste prošenj žal ne bo šlo.

Lepo se imej
tea
 ang:
www.Astro-Star.net

Offline maria

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #222 on: September 05, 2008, 08:43:33 AM »
Pozdravljeni!
Tea, jaz vem kakšno delo si želim in to delo je, za kar sem se izobraževala, glede prošenj pa ne pošiljam copy, jih spreminjam. Problem je v tem, da ko se prijavim na razpis za svojo stroko, sploh me ne povabijo na razgovor, ampak odgovor dobim negativen, zakaj: Ker je oseba za delovno mesto že določena. Mislim, da v 3letih, cca 50-70prošenj, bi pa lahko dobila, kdaj vabilo na razgovor, ker prošnje moje niso toliko slabe.
Zanima pa me kaj me čaka na podlagi zaposlovanja, se bom zaposlila, kar si želim delat oz. za kar sem izobražena?

Hvala

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #223 on: September 05, 2008, 08:53:00 AM »
Pozdravljeni!
Tea, jaz vem kakšno delo si želim in to delo je, za kar sem se izobraževala, glede prošenj pa ne pošiljam copy, jih spreminjam. Problem je v tem, da ko se prijavim na razpis za svojo stroko, sploh me ne povabijo na razgovor, ampak odgovor dobim negativen, zakaj: Ker je oseba za delovno mesto že določena. Mislim, da v 3letih, cca 50-70prošenj, bi pa lahko dobila, kdaj vabilo na razgovor, ker prošnje moje niso toliko slabe.
Zanima pa me kaj me čaka na podlagi zaposlovanja, se bom zaposlila, kar si želim delat oz. za kar sem izobražena?

Hvala

Glej Maria

ko sem vlekla karte, sem otegnila karto NEISKRENOST

kar pomeni, da v osnovi z tvojimi prepričanji glede službe ni vse v redu. Torej, ali se ne vidiš, ali ne veš kaj in kaj podobnega.

Drugače ti ne morem odgovorit. Dokler pač ne spremeniš način razmišljanja in posledično delovanja, ne vem ...

žal

www.Astro-Star.net

Offline maria

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #224 on: September 05, 2008, 01:49:57 PM »
Mogoče neiskrenost, ker sem se udala v usodo oz. sem prepričana v to, da nikoli ne bom dobila službe, za kar sem se šolala, ampak delo bi zelo rada dobila