Author Topic: Ciganske karte III. del  (Read 89957 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Azra

• Spl. simbol
  • "The devil made me do it ..."
Re: Ciganske karte III. del
« Reply #135 on: June 17, 2008, 04:52:50 PM »
Ampak potemtakem jaz vedno krsim kodeks; namrec za ljubimce-zdajsnje, bodoce vedno povprasam.  :D Tudi sodelavce in ljudi, ki so mi blizu. Pa jih poleg ni.
Ma, ce bom sam zase sprasevala, mi bo pa res dolgcas.  ;D

http://img687.imageshack.us/img687/1953/mojakarta.gif
V pravljici junak ubije zmaja in se poroci s princeso. V realnosti ne ubije nikogar in se poroci z zmajem.

Offline taruna

• Novinec
  • *
« Reply #136 on: June 18, 2008, 10:22:50 AM »
Živjo,

po dolgem času nazaj...hvala vsem za odgovore o mojem hujšanju pa to...:) Dobre stvari ste povedali.

Imam pa še eno vprašanje: kako se bo razvijal odnos z mojim šefom? Nekaj sva se sprčkala, sicer zdaj sva v redu, samo jaz sem se malo zaprla...

Ko privzdignem karte, sta odspodaj Tat in Potovanje.

Tat mi dela preglavice...morda tukaj nakazuje, da je bilo nekaj odvzeto, morda zaupanje, toplina, ki sva jo prej imela.
Potovanje kaž, da se bom premaknila naprej od tega.

Situacija: Žalost
nasvet: Težave
Izzid: Pismo

Hja, žalostna sem, to je res. Preprosto. Razmišljam o tem, rada bi mu povedala, kar mi leži na dušim, samo je tak močan tip, malo dominanten, sicer zelo prijazen.
Težave kažejo na odnos z nadrejenim...morda moram plesati tako kot on reče?

Pismo - je to skrivnost ali pomeni, da se mu bom zaupala? Imam močno željo, da skomunicirava te stvari...je to pametno?
Hvala pa pozdravček vsem!

Offline taruna

• Novinec
  • *
« Reply #137 on: June 25, 2008, 08:12:35 PM »
Kje pa ste vsi? ;D

jaz se še učim dela s cigankami in bom še malo povprašala, če lahko kdo pomaga z interpretacijo.

Utapljam se v delu, imam en hud projekt za končat do naslednje srede...uf.
Me kar malo panika lovi, ali mi bo uspelo.

Pa sem povprašala kartice, kaj pravijo:

situacija: Sreča
nasvet: Pismo
izzid: Hiša

Sreča pomeni, da sem v bistvu vesela, da imam ta projekt - ga držim v roki, kot ona gospa na sliki svoj rog:)

Pismo - ja, zadeva je precej intelektualne narave, precej študiozna, torej brati, iskati...

Hiša -je to v redu rezultat? Imam probleme s to karto..sem zaprta not, ja, nikamor ne grem, ker samo delam, ampak a mi bo uspelo?

Morda nakazuje trdnost?

Hvala, če ima kdo kako idejo!

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #138 on: June 29, 2008, 04:36:52 PM »
Jaz se opravičujem vsem sem brez povezave in ko takole priskočim sem vedno na sposojenem netu, pripomočkov pa seveda tudi ne nosim s seboj, najbolje za njih je namreč kar domači kot.

;D
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline taruna

• Novinec
  • *
« Reply #139 on: June 30, 2008, 07:31:07 AM »
Jaz se opravičujem vsem sem brez povezave in ko takole priskočim sem vedno na sposojenem netu, pripomočkov pa seveda tudi ne nosim s seboj, najbolje za njih je namreč kar domači kot.

;D

He, he, jaz pa karte kar v torbici nosim, poleg denarnice, vazelinov, kulijev... :D

Seveda pa je najbolje delat doma, vsekakor.

Offline bik7

• Veteran
  • ljubi in bodš ljubljen
« Reply #140 on: July 01, 2008, 01:43:40 PM »

He, he, jaz pa karte kar v torbici nosim, poleg denarnice, vazelinov, kulijev... :D

[/quote]

vazelinov, :P zaki pa to rabš da so karte bulj spuzke.  ;D
Theta Practitioner™

Offline taruna

• Novinec
  • *
« Reply #141 on: July 11, 2008, 09:58:21 PM »

vazelinov, :P zaki pa to rabš da so karte bulj spuzke.  ;D
[/quote]

ha,ha, rabim za svoje ustnice, da so mehke in bleščeče :P

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #142 on: July 24, 2008, 08:10:16 AM »
Kje pa ste vsi? ;D

jaz se še učim dela s cigankami in bom še malo povprašala, če lahko kdo pomaga z interpretacijo.

Utapljam se v delu, imam en hud projekt za končat do naslednje srede...uf.
Me kar malo panika lovi, ali mi bo uspelo.

Pa sem povprašala kartice, kaj pravijo:

situacija: Sreča
nasvet: Pismo
izzid: Hiša

Sreča pomeni, da sem v bistvu vesela, da imam ta projekt - ga držim v roki, kot ona gospa na sliki svoj rog:)

Pismo - ja, zadeva je precej intelektualne narave, precej študiozna, torej brati, iskati...

Hiša -je to v redu rezultat? Imam probleme s to karto..sem zaprta not, ja, nikamor ne grem, ker samo delam, ampak a mi bo uspelo?

Morda nakazuje trdnost?

Hvala, če ima kdo kako idejo!

No, sreda je minila Taruna. Kako je šlo? :D
www.Astro-Star.net

Offline maria

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #143 on: July 24, 2008, 07:27:04 PM »
Ojla

No mene pa še vedno zanima, kaj bo z moškim, ki prijateljujem, to se že vleče veliko časa, tako, da moje upanje, da bo nastalo kaj več od prijateljstva umira.
Sem mu sploh všeč? Kaj čuti do mene, kaj se bo z nama zgodilo?
Kaj pa glede službe, bom dobila za svojo izobrazbo, ali bom opravljala kakšno drugo delo pa kdaj se odpira kakšna službica zame!!!

Lp

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #144 on: July 25, 2008, 05:43:09 AM »
Ojla

No mene pa še vedno zanima, kaj bo z moškim, ki prijateljujem, to se že vleče veliko časa, tako, da moje upanje, da bo nastalo kaj več od prijateljstva umira.
Sem mu sploh všeč? Kaj čuti do mene, kaj se bo z nama zgodilo?
Kaj pa glede službe, bom dobila za svojo izobrazbo, ali bom opravljala kakšno drugo delo pa kdaj se odpira kakšna službica zame!!!

Lp
Mislim, da sta oba vezana še na eni drugi strani, oz. tukaj se v ozadju kažejo nejasnosti.
Lahko je kaj več, ampak čemu bi se človek zapletal?

Za službo imaš pa vse možnosti zelo dobro odprte. Tukaj je treba narediti samo še korak dalje in bo zadeva taka, kot si jo želiš.

www.Astro-Star.net

Offline dina

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #145 on: July 25, 2008, 10:30:56 AM »
pozdravljena Tea. Jaz pa bi te prosila, če bi napisala kaj o pomenu karte "ljubosumje".
Lep pozdrav!
Dina

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #146 on: July 25, 2008, 10:50:34 AM »
Na karti Ljubosumje imamo tri osebe, katere so si karakterno zelo različne.
Spomnimo se na grafično delitev kart. Leva polovica karte je preteklost, je tudi tisti del karte, ki predstavlja nekaj slabega, zlom ali celo nesrečo. V zgornjem /mentalni svet/ kotu karte med dvema drevesoma /nekaj trdnega/ lahko opazimo moškega, temno oblečenega /tema in skrivnost/ z rdečo kravato /poželenje/. Pozicija roke je taka, da nam daje občutek, kot bi hotel žensko opozoriti nase, jo pritegniti k sebi.
V desnem delu karte je drug moški. Nekako po izrazu obraza, po drži telesa, lahko sklepamo, da želi žensko zaščititi, da jo želi imeti v objemu. Siva obleka nakazuje, da tega ne bo želel na silo, pač pa z premišljenim ravnanjem, z analiziranjem situacije in nevmešavanjem v trenutno stanje. Njegova modra pentlja okrog vratu nam daje vedeti, da je človek, ki ima notranjo moč, da se je pripravljen spopasti z situacijo in je dovolj samozavesten, da bo to tudi naredil.

Sredinski del karte je namenjen ženski. Oranžna obleka nam nakazuje, da ženska nima slabih misli ali namenov, pač pa da se je znašla v situaciji, ki ji ni kos.  Pozicija njene roke kaže, da se želi iz objema še distancirati. Drevo na njeni levi, pa nam bo povedalo, da jo še veže njena preteklost in misel na preteklo razmerje. Precej je zbegana in ne ve kaj naj naredi, za koga naj se odloči.

Objet par je v spodnjem delu karte obdan z zeleno barvo, kar nakazuje, da bosta oba še zelo previdna pri vzpostavljanju kontaktov, črna okoli njune glave, pa da ju bo obdajalo še precej črnih misli.
www.Astro-Star.net

Offline dina

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #147 on: July 25, 2008, 11:08:18 AM »
Tea, najlepša hvala!

Offline maria

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #148 on: July 26, 2008, 11:22:21 AM »
Res je Tea oba sva nekako vezana, ampak vsaj pri meni je nekaj več, kot prijateljstvo, zelo sem zbegana, zato me res zanima, kaj se bo zgodilo z nama, bo kaj več, ali bo tudi prijateljstvo propadlo.
Sem mu sploh všeč?? Kaj kažejo na to karte.
Glede službe sem dala prošnjo, kakšen bo odgovr pozitiven, ali kot vedno negative.

Hvala za odgovore

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #149 on: July 26, 2008, 04:21:22 PM »
Glej Maria, ne vem kako naj ti napišem, da bo bolj jasno:

ko bo kaj več, potem tudi prijateljstva posledično ne bo več, ampak same kolobocije.

Za službo sem pa tudi že odgovorila. Kart pač ni dobro nenehno spraševati, se znajo potem pošaliti z nami in odgovori, ki jih dajejo.

Lep dan ti želim Maria, vse dobro in poskušaj najti mir v sebi.

www.Astro-Star.net