Hvala Tea!:)
Kaj pa tole, je zelo pereča stvar...
Bo sodišče končno razsodilo v mojo korist?
veselje
malo denarja
nenadna sreča
kaže dobro?
Vprašala sem še malo drugače: bomo dosegli obnovo postopka?
oficir
vdovec
hiša
V branjih se mi je pojavljala tudi karta otroka...kaže na nov začetek, postopek?
Glede prvega vprašanja: gre za zelo zapleteno in zelo resno situacijo na sodišču, zadeva, ki mi uničuje živce in življenje...do sedaj so nam vse zavrnili in smo že v hudih pritožbah in kolikor se sliši zlajnano - res mi delajo krivico. Gre pa za dediščino, ki mi jo hočejo vzeti zaradi formalne napake v postopku (za katero nisem jaz kriva) in kompletna moja finančna in osnovna materialna varnost je na nitki. Raje sploh ne razmišljam, če tole izgubim...sem več kot v popolnem bankrotu pa nimam nobene družine, nikogar.
Tako če bi tole razrešili, bi bil to skorajda šok zame, pozitiven seveda...
Upam, da nenadna sreča kaže, da je to možno?
Ne vem, kaj naj si mislim o "malo denarja" - zdaj bili so določeni premiki, ko mi je neka vplivna oseba pomagala in začasno ustavila izvršbo, a le začasno, zdaj čakamo dokončno odločitev sodišča. In če bo ta negativna...raje sploh ne razmišljam.
Glede obnove postopka: kot sem rekla, sem dobivala otroka na izzidu - to bi znalo kazati, da začnemo znova? Vdovec tudi kaže na nov začetek, oficir so pač uradne zadeve...kaj pa hiša? Ali kaže, da je moja dediščina (gre za stanovanje) trdna in mi ne bo odvzeta ali kaže, da je situacija zablokirana, zaprta...?
Itak mislim, da te bom poklicala na telefon (tista varianta, ko ti nakažem na račun - saj to laufa, ne?), samo da pride finančni priliv:)
Hvala za pomoč!