Author Topic: Ciganske karte III. del  (Read 90004 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
Re: Ciganske karte III. del
« Reply #90 on: May 14, 2008, 05:26:44 AM »
pozdravcek  :D
s tajo naju tudi na potovanju spremljajo ciganke  ;D in jaz skozi lopova izvlecem, v kombinaciji s potovanjem.
 :o
me ze panika vec ne grabi;ker sem se gq navadila; ampak me vseeno zanima s cim vse bi lahko povezala.
hvala
 :-*

Meni karta lopova večkrat kaže tudi tujino. Mogoče je pa kaj v zvezi s tem  :)

Hvala Tea.
Lopova skoz dobivam. Pa ce vlecem no karto ali vec.
Sva s Tajo vsaka zase vlekli za moskega / se nedefiniranega  ;D
In meni kaze NOVAC, LOPOV, LJUBIMEC
Taji: HISA. OFICIR. VDOVEC

Bi lahko oficirja in lopova povezali s poklici?
Pa da ne bo kriminalc.  ;)  :D

Karte ti kažejo, da bo tvoj izvoljenec dober ljubimec z veliko denarja, ki ti bo ukradel srce  ;D eto pa maš lopova.  ;D Bluzim mal... ne me resno jemat  ;D

Zakaj pa ne .... vse je možno  ;D
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline taruna

• Novinec
  • *
« Reply #91 on: May 15, 2008, 11:06:21 PM »
Ful pomembno vprašanje: ali mi bo uspelo shujšat? :P Sem se zaoblljila čez zimo in bi rada malo oklestila.

nenadna sreča
pismo
obisk

Okay, meni se iz tega zdi, da se bom trudila, take aktivne karte so to, nekaj se dogaja ;D

Samo da ne ostane zgolj pri tem!!!

(ja, saj vem, se moram pomujat)

Nenadna sreča - he, he, to so moji prebliski,tiste tri ure telovadbe, ki sem jih opravila :D

Pismo - hm...vse je v luftu? Taka neprizemljena karta...morda moje razmišljanje o tem, očitno imam kake mentalne ovire. Samo tisti golob se zdi, da nekam pristaja, tako da moj plan navsezadnje le ni tako slab...?

Obisk - hm, odločila sem se, da se pridružim skupini za orientalske plese (samo so zdaj čisto na koncu sezone,zato to ne bo ravno nekaj ful), morda to kaže na nove konatke?

Nasploh tale obisk kaže na neko pozitivno spremembo? (upam!)

pomembno vprašanje:

"naj telovadim zjutraj (kar pomeni vstajanje ob petih :o)"

ljubimec

No ja no, tale ni ravno resen, torej nisem dovolj motivirana za to ::)

"telovadba zvečer (ko sem čisto crknjena od celega dne)"

ljubezen

Ideal je, ja, samo ali bom kam ustrelila s tisto puščico ;D

Kaj moram naredit, da shujšam?

ljubimec

si moram loverja nabavit? Morda je kaj na tem... ;D

še ena karta za razjasnitev:

neiskrenost

uh...morda se moram nehat izogibat dejstvom?

Skratka, a kdo kaj vidi v tem? :)

Offline Azra

• Spl. simbol
  • "The devil made me do it ..."
« Reply #92 on: May 18, 2008, 11:14:04 PM »
Bos shujsala.
Ampak ...  :D zanimivo povezovanje kart s hujsanjem.
Buen apetit.
 ;)
http://img687.imageshack.us/img687/1953/mojakarta.gif
V pravljici junak ubije zmaja in se poroci s princeso. V realnosti ne ubije nikogar in se poroci z zmajem.

Offline Azra

• Spl. simbol
« Reply #93 on: May 18, 2008, 11:17:28 PM »
S Tajo sva se na potovanju kar poglabljale v Ciganke (no, takrat ko je cas dopuscal  :D ).
Veckrat se nama je pri odpiranju odprla karta, ki je nakazovala prihodnje dogodke, ki niso bili povezani z vprasanjem.
Tisti karto sva odprli veckrat, zaporedoma.
V pravljici junak ubije zmaja in se poroci s princeso. V realnosti ne ubije nikogar in se poroci z zmajem.

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi
« Reply #94 on: May 19, 2008, 08:52:48 PM »
Res je..se mi zdi, da sva kar pridno spoznavali, kako delujejo ciganke....bile so več kot točne, ko sva gledali kaj določenega ali npr. za prihajajoči dan na poti...včasih kar nekako nisva mogli povezati, kar so karte govorile in sva ponovno obračali v smislu, kaj je zdaj to kr neki..." karte pa so kar vztrajale" in kazale enako sliko...prav neverjetno.
In potem sva vedno za nazaj ugotavljali, kako točne napovedi so bile. Tudi sva takoj vedeli, kdaj so energetsko tako umazane, ker so dajale čudne odgovore...potem je sledilo čiščenje in napovedi so bile ponovno presenetljivo točne.

Da ne govorim  o tem, kaj sva obračali za potovanje, preden sva šli na pot..več kot točno so napovedale energijo, dogodke, katere sva potem dožilvjali na poti.

Ja zanimivo je to naše življenje..  ;D

Taja

Ja še to Tea, ko si mi pred potjo preverila oz izpostavila aspekte, ki bodo oz. so aktivni v mojem primeru, je jasno da je bilo vse več kot točno in je še vedno...pa tudi to, ko si me opozorila, kdaj naj pazim na dokumente in denar...sem bila očitno pri tem pridna in dosledna...je pa zato Azra pokasirala to energijo in so ji na poti domov...zadnji dan na vlaku vzeli nekaj denarja :-\ pač naša šola...ki nama definitvno ni pokvarila poti, ker se je potem vse skupaj presenetljivo dobro izteklo....angeli so nama poslali prijazno kondukterko, ki nama je zaračunala samo eno karto ( ker sva imeli potem skupaj premalo denarja za obe karti )..in je bila potem še karta za drugi vlak tako presenetljivo poceni, da sva prišli skozi  ;) :D

Offline Azra

• Spl. simbol
« Reply #95 on: May 20, 2008, 12:23:01 AM »
Res je.
Ni cudno, da mi je tudi tatu skozi kazalo. Sedaj ugotovim, da mi manjka polnilec za gsm in fotoaparat.  >:(
Verjetno ga kje na cesti ze prodajajo.  :D

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #96 on: May 20, 2008, 05:51:22 AM »
Ful pomembno vprašanje: ali mi bo uspelo shujšat? :P Sem se zaoblljila čez zimo in bi rada malo oklestila.

nenadna sreča
pismo
obisk

Okay, meni se iz tega zdi, da se bom trudila, take aktivne karte so to, nekaj se dogaja ;D

Samo da ne ostane zgolj pri tem!!!

(ja, saj vem, se moram pomujat)

Nenadna sreča - he, he, to so moji prebliski,tiste tri ure telovadbe, ki sem jih opravila :D

Pismo - hm...vse je v luftu? Taka neprizemljena karta...morda moje razmišljanje o tem, očitno imam kake mentalne ovire. Samo tisti golob se zdi, da nekam pristaja, tako da moj plan navsezadnje le ni tako slab...?

Obisk - hm, odločila sem se, da se pridružim skupini za orientalske plese (samo so zdaj čisto na koncu sezone,zato to ne bo ravno nekaj ful), morda to kaže na nove konatke?

Nasploh tale obisk kaže na neko pozitivno spremembo? (upam!)

pomembno vprašanje:

"naj telovadim zjutraj (kar pomeni vstajanje ob petih :o)"

ljubimec

No ja no, tale ni ravno resen, torej nisem dovolj motivirana za to ::)

"telovadba zvečer (ko sem čisto crknjena od celega dne)"

ljubezen

Ideal je, ja, samo ali bom kam ustrelila s tisto puščico ;D

Kaj moram naredit, da shujšam?

ljubimec

si moram loverja nabavit? Morda je kaj na tem... ;D

še ena karta za razjasnitev:

neiskrenost

uh...morda se moram nehat izogibat dejstvom?

Skratka, a kdo kaj vidi v tem? :)

Hujšanje ...

Tista zadnja karta /neiskrenost/ je razjasnila tvoje vprašanje. Zdaj veš, da pravzaprav o tem sicer razmišljaš, vendar so motivi, ki se ti porajajo v tvoji glavi kontradiktorni. Konec koncev, zakaj, za koga, čemu .... bi pa morala shujšati in kaj ti pravzaprav manjka v telesu kakšnega imaš.

Odvečne kilograme namreč ne povzroča hrana, ki jo jemo. Povzroča jih naš mental, naše misli ali nekje sem prebrala "debele misli". Če imamo prepričanje, da hrana redi, pa da moramo shujšat, potem nas hrana zares redi in ves čas se ubadamo samo z vprašajem hujšanja.

Poleg tega preveri, čemu ti ti odvečni /če res so/ kilogrami služijo. Analiziraj. Razjasni si misli in boš videla, da je to najboljša shujševalna kura.
www.Astro-Star.net

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #97 on: May 20, 2008, 05:54:36 AM »
Azra in Taja  ;D

Dekleti, očitno ste se imeli fajn. Čestitke za potovanje in dogodivščine.  ;D

Kar se pa cigank tiče, sem prepričana, da so fantastične. Me pa veseli, da ste imeli zraven še učenje. Torej kot neke vrste ekskurzija ...  :P ;D ;D
www.Astro-Star.net

Offline Azra

• Spl. simbol
« Reply #98 on: May 20, 2008, 04:28:35 PM »
Ekskurzija  ;D ko je bila "sila" sva kar na vlaku ali letaliscu obrnili.  :D Sedaj se privajajo na slo okolje. Moje pocivajo. Od danes naprej. Zasluzen pocitek.  ;)
Lep pozdrav

Offline Simbio

• Uporabnik
  • **
« Reply #99 on: May 20, 2008, 06:41:29 PM »
Zdravo,

Tea nekaj bi prašal. Sam sem dal odpoved pri firmi v kateri sem delal, ker so bili znaki godni. Tam pa kjer sem se dogovoril za novo službo, pa so sedaj slabi znaki. Misliš, da bi bilo bolje da grem privat oz. ali bi bilo dobro če vzamem koga "zraven" ali je bolj da grem sam?

Prosim za hiter odgovor (lahko še kdo svetuje), ker imam sicer podpisano pogodbo doma samo je še nisem oddal...

Hvala

P.s: Privat - tam kjer sem se dogovoril

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #100 on: May 20, 2008, 08:37:51 PM »
Iz astrološkega vidika je ta trenutek vse neugodno, ker smo v retrogradnem gibanju Merkurja. Toliko o novih začetkih in podvigih. Za vsak nov premik je dobro, da se izračuna najbolj ustrezen datum.

Po kartah pa:

Če naj bi šel privat:

Privat je vsekakor odlična opcija, ki bo izvedljiva nekako v obdobju enega leta. Je pa res, da boš moral teren pripravit, imeti dobro vizijo in dovolj vere v to kar delaš, dovolj optimizma in občutljivosti za razmere na trgu.
Če boš znal kolo sreče vrteti v svojo korist, ti bo uspelo.

Če bi šel še s kom:

karte ne kažejo dobro. Vsekakor ti svetujejo, da je bolje, da si v poslu sam brez kompanije.Tudi enakovreden poslovni partner je tu odveč in bi se dogajale zakulisne igre, to pa bi povzročilo preveč nestabilnosti za posel.

Nova služba:

Nova služba je zaenkrat res samo nekaj kar upaš, da bi se zgodilo, vendar ne vidiš prihodnosti.Vzemi si nekaj časa za premislek, saj se nikamor ne mudi. V časovni enoti 5 - bodo stvari jasne. Do takrat pa raje malo premišljuj o tem kaj je pravzaprav tvoja srčna pot.

No toliko, kolikor sem uspela razumet iz vprašanj

lep pozdrav
www.Astro-Star.net

Offline Simbio

• Uporabnik
  • **
« Reply #101 on: May 21, 2008, 10:38:43 AM »
Hvala. Iskreno moram sem it s prejšnega šihta ker so tudi znaki kazali tako. Mi je pa čudno da mi "kažejo" kontra za nov šiht. Bom pa tam samo začasno, če se ne bojo držali dogovora... :D
Hvala Tea. Če boš hodila kaj v naše konce pa ne bodi "stranac" pa pokliči... ;)

Offline bik7

• Veteran
  • ljubi in bodš ljubljen
« Reply #102 on: May 23, 2008, 07:03:32 PM »
delavnosti dobr mizar si mojzes
Theta Practitioner™

Offline taruna

• Novinec
  • *
« Reply #103 on: May 27, 2008, 09:42:07 AM »

Hujšanje ...

Tista zadnja karta /neiskrenost/ je razjasnila tvoje vprašanje. Zdaj veš, da pravzaprav o tem sicer razmišljaš, vendar so motivi, ki se ti porajajo v tvoji glavi kontradiktorni. Konec koncev, zakaj, za koga, čemu .... bi pa morala shujšati in kaj ti pravzaprav manjka v telesu kakšnega imaš.

Odvečne kilograme namreč ne povzroča hrana, ki jo jemo. Povzroča jih naš mental, naše misli ali nekje sem prebrala "debele misli". Če imamo prepričanje, da hrana redi, pa da moramo shujšat, potem nas hrana zares redi in ves čas se ubadamo samo z vprašajem hujšanja.

Poleg tega preveri, čemu ti ti odvečni /če res so/ kilogrami služijo. Analiziraj. Razjasni si misli in boš videla, da je to najboljša shujševalna kura.

Hvala, Tea!

ja, bi bilo res fino, da dam kaj dol - res pa je, da mi je težko, ker sem v težkem obdobju, ko sem pa "srečna" pa kar samo dol leti :D

Offline taruna

• Novinec
  • *
« Reply #104 on: May 27, 2008, 09:44:25 AM »
Živjo,

kaj bi porekli na to kombinacijo, če sem vprašala, ali bo kak ljubimec se pojavil v mojem življenju?

tat
sreča
upanje

Ne vem...obe figuri sta ženski, čeprav sta obe karti pozitivni. Tat...hm, morda je to moje izmikanje razmerjem ali pa da mi je bilo prej kaj "ukradeno" - srce na primer? ;D

Prej nisem imela sreče...kaj pa zdaj? Kaj bi rekli, na te karte?  Upanje prinaša kako trdnost?

Hvala!