Moj šef mi dela preglavice:) Štekava se in bi bilo lahko kar kul med nama, samo je vezan

No, ker ne morem stran pobegnit (rabim službo), se mi vseeno mota po glavi.
In sem vprašala kartice, kaj on čuti glede mene.
Potegnila sem karto OTROK.
Res je, da sva zdaj na novo zastavila vse skupaj...prej je bilo veliko kreganj in trenj, zdaj sem pa jaz ful sproščena z njim in je med nama lepa energija.
Torej on tudi tako občuti?
Ni me zadovoljilo in sem potegnila še dve karti, da dobim večji vpogled.
NENADNA SREČA
MALO DENARJA
Hm, ja, kot da bi ga kaj zadelo, jaz ne vem, kako naj si to razlagam...Malo denarja je tudi seksualnost - morda se malo strast v njemu prebuja, a je to zgolj nekaj mimobežnega, ker pač za naju ni prihodnosti (je res resno vezan).
Samo vsaj zanimiva sem mu pa, ha? (moja ženska nečimrnost to rabi:)) Oz.imam občutek, kot da je nek nov element tu zanj, nekaj, čemur se ni nadejal...otrok in nenadna sreča, oboje je nekaj novega...tako imam občutek, kot da ga je nekaj pretreslo Nismo se videli cel dopust in je vmes malo pozabil na vse skupaj:) morda je zdaj spet malo šokiran...kaj pa vem. Zoprna situacija, ker se ne morem umaknit, pač delava skupaj.
Potem sem pa vprašala, kako kaže za naju naprej:
NESREČA
LJUBEZEN
HIŠA
Nesreča so vsi prepiri, ki so bili med nama in trenja...zdaj pa prihaja lepše obodbje, bolj prijazno in tudi trdno.
Kaj mislite? Tea? Hvala za uvid! Ker jaz po mojem tu not vidim, glih kar hočem videt