Author Topic: Ciganske karte III. del  (Read 89961 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline taruna

• Novinec
  • *
Re: Ciganske karte III. del
« Reply #150 on: July 26, 2008, 04:22:59 PM »
Kje pa ste vsi? ;D

jaz se še učim dela s cigankami in bom še malo povprašala, če lahko kdo pomaga z interpretacijo.

Utapljam se v delu, imam en hud projekt za končat do naslednje srede...uf.
Me kar malo panika lovi, ali mi bo uspelo.

Pa sem povprašala kartice, kaj pravijo:

situacija: Sreča
nasvet: Pismo
izzid: Hiša

Sreča pomeni, da sem v bistvu vesela, da imam ta projekt - ga držim v roki, kot ona gospa na sliki svoj rog:)

Pismo - ja, zadeva je precej intelektualne narave, precej študiozna, torej brati, iskati...

Hiša -je to v redu rezultat? Imam probleme s to karto..sem zaprta not, ja, nikamor ne grem, ker samo delam, ampak a mi bo uspelo?

Morda nakazuje trdnost?

Hvala, če ima kdo kako idejo!

No, sreda je minila Taruna. Kako je šlo? :D

Živjo!:)

je šlo, je šlo, uspešno opravila :)

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #151 on: July 26, 2008, 05:38:50 PM »

[/quote]

Živjo!:)

je šlo, je šlo, uspešno opravila :)
[/quote]

Čestitke
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline maria

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #152 on: July 26, 2008, 09:34:48 PM »
Tea, dobro vem, če se kaj več razvije, da prijateljstva ni več, ampak nastane ljubezen...jaz sem mislila drugače, da bo propadlo vse, prijateljstvo, da ne bova več v stiku...Res me pa zanima kaj bo...počakajmo

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #153 on: July 28, 2008, 08:48:46 AM »
Tea, dobro vem, če se kaj več razvije, da prijateljstva ni več, ampak nastane ljubezen...jaz sem mislila drugače, da bo propadlo vse, prijateljstvo, da ne bova več v stiku...Res me pa zanima kaj bo...počakajmo

Maria ... če sta oba vezana, je najbolje pozabiti na zadevo. Takele scene prinesejo samo žalost in razočaranje.

Vse dobro
www.Astro-Star.net

Offline maria

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #154 on: July 28, 2008, 12:40:49 PM »
Vem to Tea, kaj pa če nisi srečen v vezi, je najbolje, da si srečo poiščeš drugje

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #155 on: July 28, 2008, 12:47:11 PM »
Vem to Tea, kaj pa če nisi srečen v vezi, je najbolje, da si srečo poiščeš drugje

Potem je najprej treba počistiti s starim, da lahko začneš novo. Mešat pa vsekakor ni priporočljivo. Predstavljaj si 14 dni star golaž. V drugem loncu kuhaš novega, ki diši in je neznansko privlačen, potem pa to zmešaš in kaj dobiš?

Tako da jaz vsekakor nisem pristaš, da smo v nekem odnosu, ki ne funkcionira. Ampak prej moramo analizirati zakaj ne funkcionira. Če bomo z istim nadaljevali v novi zvezi, se nam pripeti samo ponavljanje vaje. In vedno znova padec na izpitih.

Lep dan ti želim
www.Astro-Star.net

Offline maria

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #156 on: July 29, 2008, 11:12:36 PM »
Vem, to dobro, da je najbolje končati to vezo, pol se podati v novo, zato pa tudi sprašujem, kaj mi kaže na področju ljubezni, ali sem temu ''prijatelju'' sploh všeč...

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #157 on: July 30, 2008, 06:11:19 AM »
Vem, to dobro, da je najbolje končati to vezo, pol se podati v novo, zato pa tudi sprašujem, kaj mi kaže na področju ljubezni, ali sem temu ''prijatelju'' sploh všeč...

Svojih zvez ne prekinjamo zaradi 3 osebe, ampak ker smo naredili vse kar smo vedeli, znali in zmogli, da bi zadeva funkcionirala - pa ne. Ker se ne počutimo več srečni, izpolnjeni in ustvarjalni. Potem se podamo na samostojno pot in takrat se ustvarijo šele pravi pogoji, temelji, energija za kvaliteten začetek nečesa novega.

Prijatelja pa medtem spusti iz misli.
www.Astro-Star.net

Offline maria

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #158 on: July 30, 2008, 11:19:40 AM »
Tea, lahko je rečt, da prijatelja naj izpustim iz misli in zelo rada bi ga, ampak ga ne morem, na žalost to ni tako enostavno, kot se zdi, sem poskušala vse, ampak ne morem. Torej kaj kažejo karte v moji ljubezni, bom ostala s tem trenutni partnerjem, bom prišla skupaj s tem prijateljem, bo prišel drug princ, ali bom na koncu ostala čist sama???

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #159 on: July 30, 2008, 11:30:52 AM »
Draga Maria, človek lahko naredi vse kar hoče. Življenje si kreiramo sami. Osnova je misel, sledi namera in dejanje.
Kako si boš kreirala je zapisano v kartah, je pa samo trenutno. Vso prihodnost si lahko spremeniš z enim samim zavedanjem, da tako kot živiš pač ne želiš več ...... ali pa seveda nadaljuješ vso to zmešnjavo v sebi.

Poskrbi, da boš sama sebi najbolj ljubeč in spoštovanja vreden partner. Le tako lahko pričakujemo, da nas bo lahko ljubil tudi nekdo drug in nas seveda tudi spoštoval.

Tvoja zmedena občutja ta trenutk v tvoje življenje lahko pritegnejo le tvoje zrcalo, torej energije, ki jih trenutno imaš pritegujejo ljudi, s podobnimi težavami, ki jih imaš sama.

Za vsakega človeka obstaja PRAVI. Le teren moramo pripraviti in delovati iz pravega namena.

Lep dan ti želim in veliko sončka.
www.Astro-Star.net

Offline Blont

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #160 on: July 30, 2008, 05:21:52 PM »
zdravo Tea, jaz pa bi te prosila če mi napišeš, kaj pomenijo naslednje karte ob vprašanju za službo:
OFICIR-PISMO-NEPRILIKA.
Hvala že v naprej.

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #161 on: July 30, 2008, 05:38:14 PM »
Hej!

Lepo bi te prosila, če mi poveš, kaj pomenijo naslednje karte v povezavi s ponovno zvezo z bivšim fantom.
DARILO, DENAR, MALO DENARJA
9ZK 656

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #162 on: July 31, 2008, 06:28:21 AM »
zdravo Tea, jaz pa bi te prosila če mi napišeš, kaj pomenijo naslednje karte ob vprašanju za službo:
OFICIR-PISMO-NEPRILIKA.
Hvala že v naprej.

Ojla zdravo

Meni je prvo najvažnejše, da dobim jasno definirano vprašanje. "Vprašanje za službo" je tako raztegnjen pojem.
Če govoriva o obstoječi:
- potem se ti biližajo nekakšni "boji" o tem kdo ima prav in kdo narobe, kdo lahko ukaže in kdo mora ubogati, no vsekakor nekaj težavic, v katere boš tudi sama rinila

Če pa je bilo mišljeno kako drugače pa mi moraš definirat natančno vprašanje na katero si mislila pri postavitvi kart.

Lepo se imej
www.Astro-Star.net

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #163 on: July 31, 2008, 06:32:44 AM »
Hej!

Lepo bi te prosila, če mi poveš, kaj pomenijo naslednje karte v povezavi s ponovno zvezo z bivšim fantom.
DARILO, DENAR, MALO DENARJA

Zdravo

Sem že v prejšnjem odogovoru povedala, da so vprašanja zame premalo definirano postavljena. Izredno pomembno je, kako se vprašanje zastavi, kajti od tega je odvisen tudi ves odgovor. Zato včasih tu na forumu lahko prihaja tudi do nekaterih ne dovolj natančnih branj kart.

Torej zadnja karta malo denarja ni obetajoča, pade na karto denar, kar kaže na daljšo trajajoče nezadovoljstvo, predvsem zato, ker nihče ne bo želel vložiti potrebne energije, da bi se stvar odvijala. Pravzaprav gre za počasnost in razmislek o vsem kar je bilo in je.

Lepo se imej
www.Astro-Star.net

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #164 on: July 31, 2008, 09:15:29 AM »
tea, mene pa zanima če je dovolj izvleči eno karto pri vprašanju "me bo ... povabil naj ga obiščem?", karta ki sem jo izvlekla je bila ljubezen?

Dovoj je le ena. In ta je po tvojih srčnih željah  ;D
www.Astro-Star.net