Author Topic: Ciganske karte III. del  (Read 90003 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline bik7

• Veteran
  • ljubi in bodš ljubljen
Re: Ciganske karte III. del
« Reply #60 on: May 03, 2008, 07:59:29 AM »
Bikec, vzgojiteljica sem in bikec, kaj kažejo karte zame, ali bom kdaj sploh delala v vrtcu in kdaj naj pričakujem službico, mogoče letos???
                                                                  Lp

Sn ti reku ne obupat takih kar si lehko samo želiš. službo boš dobila delala z otroci in še srečna boš. Zdej pa ne jokaj več in uživaj in pošilji pozitivne misli v vesolje.

A ja pa ni rečeno da boš dobila zaposlitev v vojem kraju. Te je mogoče strah selitve?

Bik7
Theta Practitioner™

Offline Macika

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #61 on: May 03, 2008, 08:42:09 AM »
Bikec, jaz iščem službo tudi 1uro vožnje stran, glede selitve, sem se 2x in zdaj sem si ustvarila dom in se ne mislim več. In kdaj pa naj pričakujem delo, letos ali pozneje!!

Offline Macika

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #62 on: May 03, 2008, 01:03:29 PM »
Mojzes - Do danes, sem poprijela za vsako najslabše delo...od čistilke naprej, saj vem, da je vsako delo častno in se ga nisem sramovala, bolj sem se sramovala plače, ki ni bila plača, ampak bolje rečeno, kot nekakšna žepnina in se zavedam, da tudi v prihodnosti, bom mogla takšna dela sprejeti.

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #63 on: May 03, 2008, 01:39:15 PM »
Kaj pa kakšno zasebno varstvo imaš pogoje za to? Aja če ni skrivnost iz katerega konca pa si?
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Macika

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #64 on: May 03, 2008, 01:42:39 PM »
Ne nimam pogojev za zasebno varstvo na domu, sem pa iz najslabšega dela Slovenije, severna primorska.

Offline dina

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #65 on: May 03, 2008, 08:41:07 PM »
zdravo.
Jaz pa mam vprašanje glede karte "TEŽAVA".
Tukaj gre za relacijo podrejeni/nadrejeni...to mi je vsekakor jasno!
In če se pojavi ob vprašanju na katero mora biti ogovor DA ali NE, je odgovor - NE (se motim)?
Jaz si karto razlagam tudi kot strah pred nekim dejanjem - storiti ali ne...se vrniti ali oditi iz določene situacije.
Torej pomeni lahko karta težav "zastoj" in nezmožnost gibanja???
pozdrav -  dina

Offline bik7

• Veteran
  • ljubi in bodš ljubljen
« Reply #66 on: May 04, 2008, 01:58:27 PM »
Bikec, jaz iščem službo tudi 1uro vožnje stran, glede selitve, sem se 2x in zdaj sem si ustvarila dom in se ne mislim več. In kdaj pa naj pričakujem delo, letos ali pozneje!!

Micika zlata take lepe karte kot so se pri tebi odprle lepših ne moreš met. Načelna in trdnos stojiš za tradicionalnimi principi . Nežna duša v sebi in tvoje misli te ne pustijo se premakniti. Vse je odvino od tebe kot sn ti že povedu. Na tvoje vprašanje kdaj naj bi službo dobila pa mi kaže na razdobje od leta do treh let. Povdarjam vse je odvisno od tebe.

Lep pozdrav bik7
Theta Practitioner™

Offline bik7

• Veteran
  • ljubi in bodš ljubljen
« Reply #67 on: May 04, 2008, 02:06:33 PM »
zdravo.

pozdrav -  dina

In če se pojavi ob vprašanju na katero mora biti ogovor DA ali NE, je odgovor - NE (se motim)?

Odvisno od vprašanja.

Jaz si karto razlagam tudi kot strah pred nekim dejanjem - storiti ali ne...se vrniti ali oditi iz določene situacije.

Tu mislim da se stvar sigurno bo zgodila in pri tem bojo težave ki nam jih bodo nekateri povzročili in odšli bomo vsekakor svojo pot z novimi izkušnjami saj so vrata odprta.

Sicer karta ma še širši pomen glede izpraševalca in izpraševane osebe.

bik7

Theta Practitioner™

Offline dina

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #68 on: May 04, 2008, 07:03:44 PM »
hvala bik7 za tvojo razlago...se učim, in nekatere karte mi delajo težave, potem pa se enostavno poglobim v njo in ugotavljam kaj sporoča. Največkrat pa si karte vržem za določen dan ali situacijo in potem vidim kaj se je zgodilo in kaj sem jaz predvidevala, da se bo. in tako se počasi učim... Seveda ste mi tukaj tudi  v veliko pomoč vi na forumu...
no in še bi malo ostala pri karti težav:
Bik7, ali še mi prosim napišeš, kak ima pomen glede izpraševalca in izpraševalne osebe?
Hvala ti!!! ;) Dina

Offline Macika

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #69 on: May 04, 2008, 09:04:56 PM »
Bikec, jaz sem v vezi - kaj bo s to vezo, bom končala ali ne, kaj se bo zgodilo s fantom, ki prijateljujem, ali bo nastalo, kaj več kot prijateljstvo, ali bo vse propadlo, tudi prijateljstvo.

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #70 on: May 05, 2008, 12:01:54 PM »
zdravo.
pozdrav -  dina

Če pogledaš karto, vidiš na njej dinamiko. Torej ne gre za zastoj pač pa za gibanje. Gibanje je nakazano skozi osebe, tako da je jasno tudi za kakšne vrste gibanja gre.
Lahko je gibanje zaradi provokacije, nagajanja, izziva, po drugi strani pa vidimo osebo, ki je jezljiva. To je zelo dobra karta zrcaljenja ... o katerem smo imeli na temi o Theta H. že nekaj debate.
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #71 on: May 05, 2008, 12:03:58 PM »
hvala bik7 za tvojo razlago...se učim, in nekatere karte mi delajo težave, potem pa se enostavno poglobim v njo in ugotavljam kaj sporoča. Največkrat pa si karte vržem za določen dan ali situacijo in potem vidim kaj se je zgodilo in kaj sem jaz predvidevala, da se bo. in tako se počasi učim... Seveda ste mi tukaj tudi  v veliko pomoč vi na forumu...
no in še bi malo ostala pri karti težav:
Bik7, ali še mi prosim napišeš, kak ima pomen glede izpraševalca in izpraševalne osebe?
Hvala ti!!! ;) Dina

Sicer je vprašanje naslovnjeno na bika, naj ne zgleda, da mu jemljem besedo.

Kakšen ima pomen gleda izpraševalca in izprašvalne osebe pa je odvisno od tega za kakšno vprašanje gre, kako smo ga definirali  in seveda kakšna je karta na levi in desni od te karte.
www.Astro-Star.net

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #72 on: May 05, 2008, 12:45:09 PM »
www.Astro-Star.net

Offline dina

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #73 on: May 05, 2008, 03:16:15 PM »
Tea, zahvaljujem se ti za odgovor, in za tako razumno razlago.
In če se sedaj poglobim v to karto težav, vidim, da sem o njej imela precej napačno predstavo.
marsikaj se še moram naučiti...
hvala obema, da sta mi pomagala razvozlati "TEŽAVO", in ko bom spet v dvomih o čem, se javim.
sončen pozrdav - Dina

Offline taruna

• Novinec
  • *
« Reply #74 on: May 05, 2008, 10:35:51 PM »
Živjo,
jaz sem nova na tem forumu in se mi zdi zelo zanimiv in poučen! Tudi sama kar nekaj časa že berem karte, sebi pa tudi drugim, samo delam s tarotom, ciganke sem delala kar nekaj časa nazaj in se nisem tako poglobila.

Sicer vodim ene tečaje pa sem vprašala, kaj si tečajniki mislijo o meni (če so zadovoljni...).

Dobila sem

potovanje
nenadna sreča
zvestoba

Prvi dve karti mi data mislit, kakor da jih morda "daleč peljem" 8) Ker imamo se zelo fino na tečajih in tudi se kar potrudim z njimi, da jim dam energije pa da se imamo fino (veliko se smejimo itd). Morda me vidijo kot energično. Morda si tudi želijo, da bi jih učila še naprej (zvestoba)?

Vprašala pa sem tudi, kako mi kaj kaže za ljubezen (sem samska že celo večnost), dobila sem:

sporočilo
oficir
upanje

Hm? Sporočila ne razumem...morda kaže na kako komunikacijo, stike? Bom spoznala enega resnega moškega (oficir) in kot kaže, bi znalo to biti nekaj lepega (upanje)?

Hvala za pomoč pri razlagi! :)