No, sem očistila karte, tako kot sem prebrala v prvem delu cigank - z dišečo palčko. Potem sem se skoncentrirala med mešanjem in vlečenjem kart na vprašanje. Vprašanje sem formulirala: ali bom z (določenim fantom) letos doživela ljubezensko zvezo. UPam, da ej vprašanje dobro formulirano.
In potegnila sem naslenje karte:
VDOVEC
MISLEC
SOVRAŽNIK
DARILO
POROKA
Se da kaj rečt glede tega?
Hvala za odgovor.
V prihodnje pa obljubim, da si bom kupila knjigo Zlata sanjska knjiga (a to sta avtorici vidve s Heleno?) in se učila in bolj aktivno sodelovala 
Zelo si se potrudila. 
Zdaj me zanima, kakšno asociacijo si dobila. Kakšna je bila tvoja prva misel ob kartah, ki si jih gledala.
Tudi če boš brala razlage kart, je najvažnejše, da ti dobiš občutek za karte. Karte le namigujejo, ni pa nujno, da so v vseh postavitvah odgovori, ki so zapisani v knjigi. Tam je opisan le en vidik videnja karte. V kombinaciji pa ti lahko pove različne stvari.
Zato svetujem, da za začetek vlečeš le po eno karto, kot je omenila Azra. Potem se boš tudi lažje učila iz knjige.
Ja, treba se je potrudit, ne? Mislim, če nisi pri stvari s srcem, brez veze, da sploh kaj delaš

Drugače pa moj občutek...vdovec in sovražnik mi nista ravno najbolj všeč, samo mi darilo in poroka daje več upanja. Mislec - mogoče moram jaz kaj razčistit, razmislit in je to (torej sama sebi in moje misli, notranji svet) moj sovražnik. In potem je lahko še nakaj. Saj vem, verjetno sem vsekala čisto mimo.
Pa tud časovno nimam pojma kak opredelit. Lahko zdaj dobim odgovor, namig? Prvič lahko malo goljufamo, ne