Author Topic: Ciganske karte III. del  (Read 90095 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline metulj

• Trenutno v uvajanju
  • *
Re: Ciganske karte III. del
« Reply #270 on: September 23, 2008, 06:47:05 AM »
 :D

Prav, grem jih danes kupt. Samo dvomim, da se bom spoznala kaj iz njih. Saj niti ne vem, koliko naj jih potegnem in kako naj jih razložim...

No, bom sporočila, kaj bom potegnila. Upam, da jih v Čopovi knjigarni dobim.
Se slišimo popoldan ;)

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #271 on: September 23, 2008, 09:03:33 AM »

Prav, grem jih danes kupt. Samo dvomim, da se bom spoznala kaj iz njih. Saj niti ne vem, koliko naj jih potegnem in kako naj jih razložim...

Se slišimo popoldan ;)

Dobiš jih v vsaki trafiki  ;)
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline metulj

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #272 on: September 23, 2008, 03:02:36 PM »

Se slišimo popoldan ;)

Dobiš jih v vsaki trafiki  ;)

sem dobila karte. in o Bog, kake slabe sem potegnila c:
NESREČA
SODNIK
SOVRAŽNIK
NEISKRENOST
UPANJE

in jaz sem izgubila vsako upanje :(((

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #273 on: September 23, 2008, 03:05:33 PM »
Najprej karte očisti. Potem pripravi vedeževalski prostor, prižgi svečko, kadilo in se koncentriraj na vprašanje.
www.Astro-Star.net

Offline metulj

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #274 on: September 23, 2008, 08:09:24 PM »
No, sem očistila karte, tako kot sem prebrala v prvem delu cigank - z dišečo palčko. Potem sem se skoncentrirala med mešanjem in vlečenjem kart na vprašanje. Vprašanje sem formulirala: ali bom z (določenim fantom) letos doživela ljubezensko zvezo. UPam, da ej vprašanje dobro formulirano.
In potegnila sem naslenje karte:
VDOVEC
MISLEC
SOVRAŽNIK
DARILO
POROKA

Se da kaj rečt glede tega?
Hvala za odgovor.

V prihodnje pa obljubim, da si bom kupila knjigo Zlata sanjska knjiga (a to sta avtorici vidve s Heleno?) in se učila in bolj aktivno sodelovala ;)

Offline Azra

• Spl. simbol
  • "The devil made me do it ..."
« Reply #275 on: September 24, 2008, 01:42:31 AM »
Metulj, saj ne rabis toliko kart. Poizkusi s tremi, Tea vcasih predlaga samo eno. Odgovor je viden.

Lp
http://img687.imageshack.us/img687/1953/mojakarta.gif
V pravljici junak ubije zmaja in se poroci s princeso. V realnosti ne ubije nikogar in se poroci z zmajem.

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #276 on: September 24, 2008, 05:22:49 AM »
No, sem očistila karte, tako kot sem prebrala v prvem delu cigank - z dišečo palčko. Potem sem se skoncentrirala med mešanjem in vlečenjem kart na vprašanje. Vprašanje sem formulirala: ali bom z (določenim fantom) letos doživela ljubezensko zvezo. UPam, da ej vprašanje dobro formulirano.
VDOVEC
MISLEC
SOVRAŽNIK
DARILO
POROKA

Hvala za odgovor.

V prihodnje pa obljubim, da si bom kupila knjigo Zlata sanjska knjiga (a to sta avtorici vidve s Heleno?) in se učila in bolj aktivno sodelovala ;)

Zelo si se potrudila.  :D
Zdaj me zanima, kakšno asociacijo si dobila. Kakšna je bila tvoja prva misel ob kartah, ki si jih gledala.
Tudi če boš brala razlage kart, je najvažnejše, da ti dobiš občutek za karte. Karte le namigujejo, ni pa nujno, da so v vseh postavitvah odgovori, ki so zapisani v knjigi. Tam je opisan le en vidik videnja karte. V kombinaciji pa ti lahko pove različne stvari.

Zato svetujem, da za začetek vlečeš le po eno karto, kot je omenila Azra. Potem se boš tudi lažje učila iz knjige.

www.Astro-Star.net

Offline metulj

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #277 on: September 24, 2008, 06:50:18 AM »
VDOVEC
MISLEC
SOVRAŽNIK
DARILO
POROKA

Hvala za odgovor.

Zelo si se potrudila.  :D
Zdaj me zanima, kakšno asociacijo si dobila. Kakšna je bila tvoja prva misel ob kartah, ki si jih gledala.
Tudi če boš brala razlage kart, je najvažnejše, da ti dobiš občutek za karte. Karte le namigujejo, ni pa nujno, da so v vseh postavitvah odgovori, ki so zapisani v knjigi. Tam je opisan le en vidik videnja karte. V kombinaciji pa ti lahko pove različne stvari.

Zato svetujem, da za začetek vlečeš le po eno karto, kot je omenila Azra. Potem se boš tudi lažje učila iz knjige.

Ja, treba se je potrudit, ne? Mislim, če nisi pri stvari s srcem, brez veze, da sploh kaj delaš :)

Drugače pa moj občutek...vdovec in sovražnik mi nista ravno najbolj všeč, samo mi darilo in poroka daje več upanja. Mislec - mogoče moram jaz kaj razčistit, razmislit in je to (torej sama sebi in moje misli, notranji svet) moj sovražnik. In potem je lahko še nakaj. Saj vem, verjetno sem vsekala čisto mimo.

Pa tud časovno nimam pojma kak opredelit. Lahko zdaj dobim odgovor, namig? Prvič lahko malo goljufamo, ne ;)

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #278 on: September 24, 2008, 06:58:26 AM »
Veš, da je tudi meni prišlo na misel, da so tiste sredinske karte kar tvoje razmišljanje.  ;) zato, sem te tudi vprašala po tem.

Pa res .... po tem ko razmisliš čemu bi ti vse skupaj služilo, bi res lahko še kaj bilo.  ;) ;D In zakaj si tako zelo skeptična. Se mi zdi, da nekaj na tem fantu, ti ni všeč. Po drugi strani pa mislim, da imaš še eno železo v ognju .... kako je pa s tem?

ang:

www.Astro-Star.net

Offline metulj

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #279 on: September 24, 2008, 07:02:36 AM »
Veš, da je tudi meni prišlo na misel, da so tiste sredinske karte kar tvoje razmišljanje.  ;) zato, sem te tudi vprašala po tem.

Pa res .... po tem ko razmisliš čemu bi ti vse skupaj služilo, bi res lahko še kaj bilo.  ;) ;D In zakaj si tako zelo skeptična. Se mi zdi, da nekaj na tem fantu, ti ni všeč. Po drugi strani pa mislim, da imaš še eno železo v ognju .... kako je pa s tem?

ang:

Ne, problem je v tem, da imam o sebi slabo mnenje oziorma sem zelo nesigurna vase in se mogoče ne cenim dovolj. V smislu kdo bi te mene želel sploh imeti. In on je pač res zelo lep in zato se meni zdi kar nedosegljiv. Po drugi strani imam pa občutek, da mi kaže neke znake naklonjenosti zmeraj, ko se vidima. Ampak jaz seveda spet dvomim, da si znake razlagam pravilno.
O drugem železu pa jaz nič ne vem :D

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #280 on: September 24, 2008, 07:13:53 AM »
Aha, se mi je zdelo da bo kaj takega.

Karta poroke kaže na dva železa ...  :P če še ni, pa še bo  ;D
In postavljena je na karto darila. Torej čimprej razčisti s svojo lastno vrednostjo. Dejstvo je, da če se sam ne ljubiš in ceniš, te ne bo nihče. In prav nihče ni tako superioren, lep in ne vem še kaj vse .... se mota po tvoji bučki, da bi bil boljši od tebe.  ;D
www.Astro-Star.net

Offline metulj

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #281 on: September 24, 2008, 07:38:45 AM »
Hvala Tea. Se bom potrudila in poročala, če se bo kaj premaknilo :)

Offline Azra

• Spl. simbol
  • "The devil made me do it ..."
« Reply #282 on: September 27, 2008, 11:24:22 PM »
To pa je odlicno obdobje.
Lucky u!  :)
http://img687.imageshack.us/img687/1953/mojakarta.gif
V pravljici junak ubije zmaja in se poroci s princeso. V realnosti ne ubije nikogar in se poroci z zmajem.

Offline bik7

• Veteran
  • ljubi in bodš ljubljen
« Reply #283 on: September 29, 2008, 07:01:09 PM »
ŽIW, čakajmo,da nas Mlaj prehiti, potem se prepustimo čutnim valovom ang:

Kaki so to čutni valovi  ??? ???
Theta Practitioner™

Offline bik7

• Veteran
  • ljubi in bodš ljubljen