Cvetka, mislim, da si v letu rasti Obešenca od 3.3.2013 do vključno 2.3.2014. Tako da, v glavnem je že pri koncu. In ja, Obešenec pomeni, da začneš gledat z novega stališča, s tem pa tudi dokončaš pretekle zadeve.
Naslednji rojstni dan zatem bo 2.3.2015. Seštevek: 2+3=5 5+2015= 2020 = 4.
Z Obešencem si zaključila desetletni cikel v znamenju Cesarice, števila 3. V tem obdobju si spoznavala sebe kot žensko, svoje materinske občutke, odnos do matere ipd... Tako da, glede te svoje plati naj bi z letom Obešenca spremenila poglede nase in na svojo žensko plat.
Prehod iz števila 12 na število 4 pomeni po moje nov desetletni cikel. V luči Cesarja. Tu boš predelovala svoje voditeljske sposobnosti, lahko prevzela odgovornosti za kakšne stvari, reševala probleme z očetom ali avtoritativnimi moškimi v svojem življenju, začela boš kaj ustvarjati ipd. Recimo, naslednje leto pa bo v znamenju števila 5. Takrat boš svoje sposobnosti za vodenje, za prevzemanje odgovornosti in za tvoj odnos do avtoritet, spremljala, se učila, z vidika Svečenika. Torej učenje, urjenje, testiranje, kako ti gre prevzemanje te nove vloge in novih angažiranj.
Maja, ti si 15.11.2005 začela desetletni cikel v simbolu Svečenika: reševanje druž.problemov, odprava odsluženih družinskih vzorcev, želja po šolanju, notranja rast in razvoj, soočenje s starimi strahovi… Do 14.11.2014 boš še ostala v letu rasti 14, Zmernost. Kar pomeni zaključek obdobja Svečenika, z vidika, da imaš možnost temo tega obdobja zaključiti s harmonijo, uravnoteženjem, lepoto.
15.11.2014 do 14.11.2015 pa 6, Ljubimca. Desetletje, v katerem bo poudarek na učenju razmerij z ljudmi, recimo prijateljstva, odnos s sodelavci, v družini, v čustvenem razmerju... Naslednje leto, ko boš 7, bo recimo poudarek učenja razmerij in odnosov z vidika Kočije, kar pomeni, da se boš učila na tem področju jemati stvari v svoje roke, biti odločna.
Pika, zanimivo, imaš isti cikel kot Maja, samo da ti s šestico, Ljubimca, začneš 23.3.2014 in do 22.3.2015. Tako da veljajo iste smernice kot pri Maji.
Če gledam svoje cikluse, sem ciklus št. 3 začela v 25. letu, št. 4 v 35 letu, št. 5 pa v 45. letu.
Cvetka, ti si imela cikluse 3, Cesarice (pred letom 2000 so se ciklusi obračali pogosteje kot na 10 let, trajali so 3, 4, 5...do 9 let) od leta 1996 do 2004 in ponovno 2005 do 2014. Tako da, pred letom 2000 so se nam cikli obračali po zanimivih zakonitostih. In čeprav ne poznam astrologije, mislim, da je najbrž povezano s tem, kakšne so prednostne naloge, zaradi katerih si v nekem življenju izberem neko pot in česa se moramo naučiti. Cikluse Cesarja si imela pa 4 leta od 4.leta starosti dalje, 5 let od 13.leta dalje, 7 let od 31.leta dalje. Cca, to sem zdaj na hitro šla preučit, ker me je firbcalo, moram pa it še neki nujno sestavit in napisat nocoj.
Tako da, komentirajte