IslandijaVaše potovanje na Islandijo se začne s klikom.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
AC :deDoktor ima pa sveder v :de
Vse gledam pravilno obrnjene in jih tudi zložim vse na "prav", če se mi npr. razsuje kupček. Zdi se mi, da mi 78 zgodb kart tarota pove dovolj, da lahko odgovoim na vprašanja.
Pomoč prosim... Ni lepšega, ko ti za želje pade karta želja "devetica kelihov"Karta pomeni, da je človek dosegel kar je želel....Vse lepo in prav.Potem pa se zalomi, ker tej prečudoviti karti sledita OBEŠENEC in TROJKA MEČEV Kako bi komentirali te karte?željeno se uresniči, kar pa posledično obrne vse na glavo. Vesela sprememba ki prinaša občutek izgubljenosti in razočaranja????
Quote from: Maja on July 03, 2014, 08:46:24 AMVse gledam pravilno obrnjene in jih tudi zložim vse na "prav", če se mi npr. razsuje kupček. Zdi se mi, da mi 78 zgodb kart tarota pove dovolj, da lahko odgovoim na vprašanja.Hvala Maja...Jap, tudi jaz sem takega mišljenja, da je v toliko kartah dovolj pisanih kart, da podajo točen odgovor.So pa tvoje razlage tako vaaav, da sem te morala vprašat.
Quote from: Gloria82 on July 02, 2014, 10:39:00 AMPomoč prosim... Ni lepšega, ko ti za želje pade karta želja "devetica kelihov"Karta pomeni, da je človek dosegel kar je želel....Vse lepo in prav.Potem pa se zalomi, ker tej prečudoviti karti sledita OBEŠENEC in TROJKA MEČEV Kako bi komentirali te karte?željeno se uresniči, kar pa posledično obrne vse na glavo. Vesela sprememba ki prinaša občutek izgubljenosti in razočaranja????Maja, kaj bi pa rekla na to ?
Zadnjič sem gledala zase - na splošno, kaj me čaka - to gledam za obdocje cca. enega tedna, da vidim, kakšno razpoloženje je na vidiku. Na koncu so bili 3 meči in sem bila res tako brez energije, prazna, skoraj depresivna v tistem obdobju ...