Author Topic: Razlaga sanj za redne člane foruma VI  (Read 203240 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline apemaya

• Veteran
Re: Razlaga sanj za redne člane foruma VI
« Reply #255 on: July 27, 2008, 05:59:13 PM »
Ne bom te spraševala zakaj   ;D

Ti se samo zberi in ne popusti.  ;)

AHA, mi je ze jasno 8) Saj zato pa je bila ona v mojih sanjah, sva na istem. :-\

Zato mi sanje niso dale miru. Sem si pa tudi tako razlagala, ampak sem si rekla: "ma ne no, spet!", sigurno narobe razmisljam :D

Enkrat ti bom castila kosilo, ker me tako spodbujas. Pa cokolado bom prinesla! :P

Mmmm njami, čokolado boš prinesla? Z njo bom zadovoljna, na kosilo pa kar pozabi. ;D

A ti od zraka zivis?  ??? Ko bom prinesla cokolado, bo za mano dolga pot in bom lacna. A se mi ne bos pridruzila? jaz ne maram sama jest :-\

;D

Offline Regina

• Spletn. Simbol
  • Ustavi se tam, kjer sije sonce
    • Šepet sanj
« Reply #256 on: July 28, 2008, 10:03:51 AM »
To pač ne. Zrak ima premalo začimb. ;D
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com
ThetaHealing Practitioner™

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #257 on: July 28, 2008, 10:20:42 AM »

No, vidis, potem sva si pa zelo podobni. Za posladek pa COKOLADAAAAAA!

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #258 on: July 28, 2008, 10:22:27 AM »
Sanjala sem, da je nas tri ( poleg mene sta bili še dve osebi ) nek starejši moški ( pribl. 70 let star ) vozil naokrog v belem kombiju - bil je kot naš vodič. In vedno, kadar smo prišli do kakšnega hriba, smo morali ven iz avta, ker v hrib ni potegnil.

Pripeljal nas je do nekega gozda in smo vsi skupaj šli vanj ( v bistvu je pod vzpetino, hribom ustavil kombi, ker navzgor ni šel ) - gozd je bil čisto jesenski - polno listja v njem, tih, miren in nato nam je moški rekel, naj ga počakamo, da bo takoj nazaj ( in je šel nekam navzgor ), samo na WC skoči. Mi pa smo počasi šli peš navzgor po gozdu...ustavimo se na neki točki in pogledamo navzdol - lepo se je videl rob gozda in pa pod nami ( sredi gozda!?) je bilo dokaj veliko jezero. In sredi tega jezera ( voda je bila očitno plitka ) so bili skupaj - kamela, labod in zelo majhna hobotnica. Sama sem očarano gledala te živali - mislim, da sem kameli celo ljubčke poslala  :D ), ves čas pa smo bili čisto tiho, da nas ne bi kdo slišal. Hoteli smo biti nevidni, neopazni.

Naenkrat je iz drugega konca jezera pritekla ena mlada ženska v belih enodelnih kopalkah in na glavo skočila v jezero točno na mesto, kjer so bile te živali in zakravlala. Vem,d a sem bila jezna nanjo, ker se je vedla tako egoistična, kot da je sama. Živali pa so kar izginile...samo videla sem hobotnico, kako je odplavala. Potem pa so pričeli prihajati iz različnih koncev osebe, glasovi in videli smo,da nismo sami v gozdu. Tudi možakar se je vrnil in potem smo tudi mi odšli.

Dokaj nenavadne sanje se mi zdijo ::) Regina, prosim te za pomoč  :-*

lep nedeljski dan še naprej in hvala , Taja

Res so nekoliko zapletene, tako da jih je kar malo težko povezati. Poudarek je na odgovornosti in obveznostih, drugo pa so srčne želje, ki bi te lahko pri tem ovirale. Lahko tudi obratno. Morda si  želiš na pot, pa bi bila takšna odločitev trenutno preveliki zalogaj.
Je kdo med tvojimi bližnjimi zbolel?
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #259 on: July 28, 2008, 10:23:22 AM »

No, vidis, potem sva si pa zelo podobni. Za posladek pa COKOLADAAAAAA!

Danes sem dobre volje. Naj ti bo.  ::)
Zmenjeno.  :D
www.sepet-sanj.com

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi
« Reply #260 on: July 28, 2008, 10:50:28 AM »

Res so nekoliko zapletene, tako da jih je kar malo težko povezati. Poudarek je na odgovornosti in obveznostih, drugo pa so srčne želje, ki bi te lahko pri tem ovirale. Lahko tudi obratno. Morda si  želiš na pot, pa bi bila takšna odločitev trenutno preveliki zalogaj.
Je kdo med tvojimi bližnjimi zbolel?
------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ja res se pripravljam na pot, pa se mi je odhod odmaknil iz avgusta na september ( predrage letal. karte v sezoni )...si pa to zelo zelo zelo želim...v bistvu sem ves čas z mislimi in srcem tam  ;) po mojem bo kar to to...samo čakam še, da pride čas in odpotujem.

kar se zdravja tiče, na srečo ni nihče od bližnjih zbolel, sem pa sama imela v zadnjem mesecu dni opravke z zdravstvenimi institucijami in zdravljenjem, a je to sedaj na srečo za menoj.  :D

hvala Regina :-*

Taja

p.s. samo kamelo sem znala razložiti ( saj veš, kam me stalno vleče moja duša  :D )

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #261 on: July 28, 2008, 10:59:24 AM »
Ja, v teh sanjah je tvoj mlinček kar pošteno mlel. Vse si naenkrat povedala.  ;D
www.sepet-sanj.com

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #262 on: August 01, 2008, 09:39:07 PM »
Pokorno javljam,  ;D da grem za tri tedne na dopust.  ;D

Vi pa uživajte še naprej, sanjajte in radi se imejte.

Pozdravčke vsem.
www.sepet-sanj.com

Offline Nena

• Grupa Biokibernetika
  • Sple. Simbol
« Reply #263 on: August 01, 2008, 11:14:50 PM »
Uživaj Regina...spodobi se in pravično je :D
Klasične masaže
Theta Practitioner™
"whether you think you can or you can't, either way you're right"
http://nena1309.blogspot.com/

astro karta

DZK 115

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #264 on: August 04, 2008, 08:43:35 AM »
Pokorno javljam,  ;D da grem za tri tedne na dopust.  ;D

Vi pa uživajte še naprej, sanjajte in radi se imejte.

Pozdravčke vsem.

Ceprav sedaj verjetno ze plavas v morju in se soncis na plazi, ti v mislih posiljam pozdrave! Uzivaj! :-*

Offline Azra

• Spl. simbol
  • "The devil made me do it ..."
« Reply #265 on: August 04, 2008, 09:38:31 AM »
Pa imamo izmenjave.  ;)
Regina, nadihaj se morskega zraka in uzivaj max.!
 :-*
http://img687.imageshack.us/img687/1953/mojakarta.gif
V pravljici junak ubije zmaja in se poroci s princeso. V realnosti ne ubije nikogar in se poroci z zmajem.

Offline Mojzes

• Uporabnik
  • **
« Reply #266 on: August 11, 2008, 11:58:58 AM »
zivjo, da bo se sveze zapisem kar tukaj, danes sem sanjal o neki cifri,številki to je 2tiso.eu,potem pa še glava moje os.sosolke., le kaj naj bi to pomenil  ?
« Last Edit: August 16, 2008, 01:12:25 PM by Mojzes »
let it be

Offline Mojzes

• Uporabnik
  • **
« Reply #267 on: August 16, 2008, 01:14:26 PM »
SANJAL SEM, danes, prejle, prezanimive plačilneˇdobljene tri kuverte, v eni je debel kupček denarja, v drugi nek plačilni, izpisni list, v tretji pa nekak vrečka3/4 kg razlicnega zlata ang:
let it be

Offline windy

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #268 on: August 18, 2008, 01:56:48 PM »
Živijo! Sem nova na vašem forumu, sem pa sem zašla po naklučju, ko sem iskala 'sanjske bukle'. Danes sem namreč imela nenavadne sanje, ki si jih ne znam ravno razložiti. Mogoče mi lahko pomagate:
Sanjala sem človeka, s katerim nisem (v resničnem življenju) še nikoli govorila. Skoraj vsak dan ga srečam pred službo (delava v bližini). Nekoč je sicer poskušal pričeti pogovor z mano, pa nisem vedela kaj naj rečem, pa je 'šlo mimo'.(Največ, kar sva spregovorila, je bil 'živijo'). O njem nisem nikoli razmišljala niti se nisem spomnila nanj.
V sanjah pa se je vsedel zraven mene, nasmejan, in se me dotaknil. Po meni so šli 'metuljčki'.
Okrog naju je bila ena oseba, ki pa ni imela razpoznavnega obraza.
Sanje so bile zelo kratke, a zbudila sem se kot čisto prerojena. Še zdaj imam lep občutek, ko se spomnim nanje.

Če zna to kdo razložiti, bom zelo vesela in pomirjena.
Lep angelski pozdrav!

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #269 on: August 18, 2008, 03:24:10 PM »
Živjo windy

Dobrodošla na forumu.

Regina je na dopustu, zato ne more odgovoriti. Mogoče se tukaj pogovoriš z puncami.

Lep dan ti želim
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif