Author Topic: Razlaga sanj za redne člane foruma VI  (Read 203384 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Azra

• Spl. simbol
  • "The devil made me do it ..."
Re: Razlaga sanj za redne člane foruma VI
« Reply #330 on: September 17, 2008, 12:53:48 PM »
Ja, spet se moram skonektat "z mojimi"  ang:
Lp
http://img687.imageshack.us/img687/1953/mojakarta.gif
V pravljici junak ubije zmaja in se poroci s princeso. V realnosti ne ubije nikogar in se poroci z zmajem.

Offline Regina

• Spletn. Simbol
  • Ustavi se tam, kjer sije sonce
    • Šepet sanj
« Reply #331 on: September 17, 2008, 01:01:05 PM »
Pa ne pozabi napolnit baterije.  ;D
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com
ThetaHealing Practitioner™

Offline Azra

• Spl. simbol
« Reply #332 on: September 17, 2008, 01:49:39 PM »
Pa ne pozabi napolnit baterije.  ;D

Vsekakor.  ;)
V pravljici junak ubije zmaja in se poroci s princeso. V realnosti ne ubije nikogar in se poroci z zmajem.

Offline Azra

• Spl. simbol
« Reply #333 on: September 19, 2008, 03:15:14 PM »
Kruh sem sanjala. Narezan na kose, temen.
Nosila sem ga drugim. Moji starsi so sedeli na sedezni in se nekaj ljudi ... njim sem nosila kruh na pladnju.
Hmmmm
Vem, da kruh ni ravno slabo, a?
Lp
 :-*

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #334 on: September 19, 2008, 03:21:04 PM »
Vem, da kruh ni ravno slabo, a?
Lp
 :-*

Sploh ne.

Lp tudi tebi  ;)
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com

Offline Azra

• Spl. simbol
« Reply #335 on: September 19, 2008, 04:06:26 PM »
 Kruh simbolizira dejavno življenje, ki se navezuje na majhne skrivnosti. V sanjah izraža notranjo združitev, na podlagi katere bo vaše življenje že kmalu dobilo nov smisel. Če ste kakšno priložnost v preteklosti izpustili, jo boste v prihodnosti v dvojni meri nadomestili.

http://www.sepet-sanj.com/znanislovenci/znani_frenk_nova.htm

:)

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #336 on: September 19, 2008, 05:59:50 PM »
Kruh simbolizira dejavno življenje, ki se navezuje na majhne skrivnosti. V sanjah izraža notranjo združitev, na podlagi katere bo vaše življenje že kmalu dobilo nov smisel. Če ste kakšno priložnost v preteklosti izpustili, jo boste v prihodnosti v dvojni meri nadomestili.

http://www.sepet-sanj.com/znanislovenci/znani_frenk_nova.htm

:)

Najdeš pa vse.  ;D
www.sepet-sanj.com

Offline Azra

• Spl. simbol
« Reply #337 on: September 19, 2008, 07:37:12 PM »

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #338 on: September 20, 2008, 09:50:56 AM »
Danes sem imela zelo gosto nasejane sanje, tako da sploh ne vem, kako se je vse sploh odvijalo.

Kar mi je ostalo v spominu: bil je tak bolj temacen dan in bili smo v mestu, kjer je bil nek zabaviscni park (jah, po dolgem casu spet :D). Ljudje so se pritozevali nad mladino, saj so unicili nekaj stvari. Jaz sem bila tam z majhnim otrokom.
....
Bilo nas je vec z otroki in smo se sli neko cudno igro. Morali smo se vsest v avto in ne vem kaj delat ???, zunaj pa je dezevalo. Jaz sem potem stopila ven, sla na sovoznikovo stran vzela otroka iz sedeza in ga ogrnila, da se ne bi zmocil. Potem sem nekam sla in moj otrok je jokal. Nekdo (ali celo on sam) mi je povedal, da se joka, ker so mu povedali, da se to kapuco, s katero sem ga ogrnila, oblece samo ko dezuje, je veter... in ko se gre na pogreb. In ta pogreb, ga je zelo prizadel. Otrok je bil star 7mesecev in jaz sem sama pri sebi mislila: kako je ta otrok pameten, da ze govori, in : sem mislila, da se bom s tem problemom ubadala veliko kasneje (kako razlozit, da ljudje umirajo).
Potem sem bila s svakinjo in otrokom (ne vem ali mojim ali z njeno hcerko) in je nekaj tecnarila mala, da hoce velikonocna jajcka (je bilo ravno tako obdobje). Pa mi svakinja rece, naj kar grem po potico, ker je sedaj vse v redu (prej naj bi bila na nekaj alergicna). In sem sla z otrokom v narocju navzdol po sirokem stopniscu po potico, ki je bila iz maka.

Posamezne simbole razumem-dez, otrok, stopnice... ampak povezat pa ne znam najbolje. Nekam mracne sanje so se mi zdele. :-\

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #339 on: September 20, 2008, 10:38:00 PM »
Čeprav so neki načrti propadli, te težave in skrbi spodbujajo, da začni znova. Mogoče na drugem koncu in bolj prefinjeno.  ;)
www.sepet-sanj.com

Offline Azra

• Spl. simbol
« Reply #340 on: September 20, 2008, 11:05:36 PM »
Danes pa sem torto sanjala.
 :D
Precej podobno s prejnsjimi.
Kaj to je tudi eno obilje ali kako?  ;D

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #341 on: September 21, 2008, 07:57:44 AM »
Saj veš, obilje je širok pojem in vsakemu kaj drugega pomeni.  ;)
www.sepet-sanj.com

Offline Simbio

• Uporabnik
  • **
« Reply #342 on: September 21, 2008, 10:05:14 AM »
Danes sem pa jst imel "nore" sanje:
1. Prišla se je poslovit stara teta, ki je umrla cca 14 dni nazaj in mi je razlagala par stvari zakaj je pač storila par stvari kot jih je
2. Prišel se je poslovit Paul Newman - prbo je tko ležal na postelji potem pa, ko sem se obrnal je stal tko na hribo in gledal v Sončni zahod
3. Prišel je en tko pritlikavec, ki naj bi nastopil tudi na Oprah in je dosti pomagal otrokom in je igral boben...
4. "obsedel" me je en ki zelo dobro igra kitaro in sem 90% noči sanjal kako se kitara igra (čeprav je nisem nikoli...), kako naj prste držim ipd....
5. Ne vem če se ta navezuje na3. ampak oprah je iskala očeta (pa ne vem al svojga) po enem seznamu na katerem je bilo cca 20 imen. Imena sem pa razločno videl (čeprav se vseh ne spomnim) Maio, Ericho,....

U glavnem noro. Kaj je kaka polna luna al kaj? :D

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #343 on: September 21, 2008, 10:09:31 AM »
Čeprav so neki načrti propadli, te težave in skrbi spodbujajo, da začni znova. Mogoče na drugem koncu in bolj prefinjeno.  ;)

Ja, sedaj bom morala pa res vse na novo sprogramirat :D

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #344 on: September 21, 2008, 10:54:39 AM »
Danes sem pa jst imel "nore" sanje:
1. Prišla se je poslovit stara teta, ki je umrla cca 14 dni nazaj in mi je razlagala par stvari zakaj je pač storila par stvari kot jih je
2. Prišel se je poslovit Paul Newman - prbo je tko ležal na postelji potem pa, ko sem se obrnal je stal tko na hribo in gledal v Sončni zahod
3. Prišel je en tko pritlikavec, ki naj bi nastopil tudi na Oprah in je dosti pomagal otrokom in je igral boben...
4. "obsedel" me je en ki zelo dobro igra kitaro in sem 90% noči sanjal kako se kitara igra (čeprav je nisem nikoli...), kako naj prste držim ipd....
5. Ne vem če se ta navezuje na3. ampak oprah je iskala očeta (pa ne vem al svojga) po enem seznamu na katerem je bilo cca 20 imen. Imena sem pa razločno videl (čeprav se vseh ne spomnim) Maio, Ericho,....

U glavnem noro. Kaj je kaka polna luna al kaj? :D

Razmisli, od česa bi se moral ti poslovit. Pogosto so to preprosto samo kakšne navade in razvade ;)
www.sepet-sanj.com