Danes sem imela zelo gosto nasejane sanje, tako da sploh ne vem, kako se je vse sploh odvijalo.
Kar mi je ostalo v spominu: bil je tak bolj temacen dan in bili smo v mestu, kjer je bil nek zabaviscni park (jah, po dolgem casu spet

). Ljudje so se pritozevali nad mladino, saj so unicili nekaj stvari. Jaz sem bila tam z majhnim otrokom.
....
Bilo nas je vec z otroki in smo se sli neko cudno igro. Morali smo se vsest v avto in ne vem kaj delat ???, zunaj pa je dezevalo. Jaz sem potem stopila ven, sla na sovoznikovo stran vzela otroka iz sedeza in ga ogrnila, da se ne bi zmocil. Potem sem nekam sla in moj otrok je jokal. Nekdo (ali celo on sam) mi je povedal, da se joka, ker so mu povedali, da se to kapuco, s katero sem ga ogrnila, oblece samo ko dezuje, je veter... in ko se gre na pogreb. In ta pogreb, ga je zelo prizadel. Otrok je bil star 7mesecev in jaz sem sama pri sebi mislila: kako je ta otrok pameten, da ze govori, in : sem mislila, da se bom s tem problemom ubadala veliko kasneje (kako razlozit, da ljudje umirajo).
Potem sem bila s svakinjo in otrokom (ne vem ali mojim ali z njeno hcerko) in je nekaj tecnarila mala, da hoce velikonocna jajcka (je bilo ravno tako obdobje). Pa mi svakinja rece, naj kar grem po potico, ker je sedaj vse v redu (prej naj bi bila na nekaj alergicna). In sem sla z otrokom v narocju navzdol po sirokem stopniscu po potico, ki je bila iz maka.
Posamezne simbole razumem-dez, otrok, stopnice... ampak povezat pa ne znam najbolje. Nekam mracne sanje so se mi zdele.