Author Topic: Tarot XVII. del - vpogled in osebna vprašanja  (Read 68634 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
Re: Tarot XVII. del - vpogled in osebna vprašanja
« Reply #600 on: June 17, 2014, 11:37:42 AM »
 :embarrassed:
9ZK 656

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #601 on: June 17, 2014, 12:46:29 PM »
Jaz pa prosim za eno uteho.
Spet bolečina. Žalost.
Včeraj sem kar odšla z otvoritve, ker me je zvilo. Zvrnila enega rdečega in šla k Rimljanom sedet.  :D Sovpada z nostalgijo.  :laugh: :-X
Kako bo šlo naprej? Očitno še trajata vdova in sovražnik, čeprav z vmesnimi prekinitvami.
Bom zmogla tole? Se bom pobrala in zaživela spodobno naprej?
Hvala!  :-*

To niso stvari, ki jih predelaš čez noč, zato vse skupaj vzemi kot proces z boljšimi in manj prijetnimi trenutki. To so lokalni maximumi in minimumi. Važno je, da gre trend navzgor.  8)
Stvari, ki te najbolj morijo, skrbijo, žalostijo, bremenijo, karkoli, so vse misli, ki si jih sama nalagaš. En dan se ne trpinčiš, naslednji je blazno težak, čeprav je vse isto in si časovno bolj oddaljena od problema in bližje osvoboditvi. Ampak to tako je. Vsi nihamo. Niha fizično počutje, nihamo čustveno, mentalno ... Če ti gre zdaj slabše, bo šlo kmalu bolje. Če se pojavi težek dan, ga vzemi kot takega, spusti občutke, naj gredo naprej, ne zadržuj negativnosti v sebi.

Oh, še vprašaš, če boš prebrodila tole ... Seveda boš! Zdaj se sicer (spet pokaže) boriš sama s seboj in s temi mislimi, ki jih zadržuješ v glavi.

Osnova vsake meditacije - pa predvsem tudi srečnega življenja v smislu notranjega miru - je to, da znaš obvladat svoje misli. To ne pomeni, da na določene stvari ne smeš pomislit. To je nemogoče, ker misli prihajajo vsak trenutek. Samo zadrževat jih ne smeš. Pomisliš, rečeš OK, se ne zadržuješ pri tem, ne analiziraš, ne subjektiviziraš, samo spustiš naprej.

postajaš bolj uravnotežena, optimistična, obrnjena v prihodnost. Boš pa skozi ta proces veliko bolj znala s svojimi čustvi in miselnimi procesi, s čimer boš lahko pomagala drugim, predvsem pa sebi.

Maja  :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Vse mi kriči v sanjah. In tega ne morem nadzorovati. Če že zvečer zaspim pod vtisom nečesa tretjega (milijon drugih stvari imam, ki me zaposlujejo), me butne v sanjah.
Pri meni slabo deluje "preusmerjanje misli" na nekaj drugega. Nastane vakuum, ki misel posrka nazaj vase.
Ampak ja, stvari grejo navzgor in na bolje, vsaj kar se tiče tega področja.
Se zdravim.
Lepo je bilo prebrati tvoje sporočilo. Kot vedno. In zelo vzpodbuden je zadnji odstavek.
Hvala ti!  :-*

Offline Missy

• Spl. simbol
« Reply #602 on: June 18, 2014, 10:40:48 AM »
Pravijo, da kdor caka, docaka in da ce nekaj pocnes s strastjo in predanostjo, je to obsojeno na uspeh.  :) Sreca se mi je nasmehnila te dni in sem prisla do obvestila o prostem delovnem mestu, ki je bilo sicer interno, tako da me je nekdo pogledal od zgoraj in mi pomagal..bi pa prosila za vpogled glede dveh konkretnih smeri v moji karieri, cisto za orientacijo in mogoce bolj trdno orisano sliko dogodkov, ki so se zgodili in ki sledijo:
1. Prosto delovno mesto na CJEU: bo slo skozi in ce da, se delo zacne kmalu?
2. Odprtje svojega funda s partnerjem: nacrtujeva osnovanje podjetja, katerega glavna dejavnost bi bile nepremicninske investicije; pametna poteza in predvsem izvedljiva v naslednjih mesecih?

Posiljam en lep soncen pozdrav s severa vsem! :*

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #603 on: June 18, 2014, 10:47:10 AM »
Pravijo, da kdor caka, docaka in da ce nekaj pocnes s strastjo in predanostjo, je to obsojeno na uspeh.  :) Sreca se mi je nasmehnila te dni in sem prisla do obvestila o prostem delovnem mestu, ki je bilo sicer interno, tako da me je nekdo pogledal od zgoraj in mi pomagal..bi pa prosila za vpogled glede dveh konkretnih smeri v moji karieri, cisto za orientacijo in mogoce bolj trdno orisano sliko dogodkov, ki so se zgodili in ki sledijo:
2. Odprtje svojega funda s partnerjem: nacrtujeva osnovanje podjetja, katerega glavna dejavnost bi bile nepremicninske investicije; pametna poteza in predvsem izvedljiva v naslednjih mesecih?

Oooo, kako lepo!
Zdaj pa to nasmejano srečo pošlji še k meni, da mi kaj prinese ...

1. Te opcije si bila zelo vesela in si jo kar že ponotranjila, jo vzela za svojo. Mogla bi it skozi, tačas se pa sama pri sebi dobro pripravi.

2. Tole je ZELO dobra poteza, ki obeta. Ni kaj za dodat.
9ZK 656

Offline Missy

• Spl. simbol
« Reply #604 on: June 18, 2014, 11:07:36 AM »

Oooo, kako lepo!
Zdaj pa to nasmejano srečo pošlji še k meni, da mi kaj prinese ...

1. Te opcije si bila zelo vesela in si jo kar že ponotranjila, jo vzela za svojo. Mogla bi it skozi, tačas se pa sama pri sebi dobro pripravi.

2. Tole je ZELO dobra poteza, ki obeta. Ni kaj za dodat.

Joj Maja, iz srcka posiljam zvrhan kos pozitivne energije in srece, stiskam pesti, da se kaj odpre tudi doma zate..mi je vcasih tezko brat na vseh straneh, kako se borite in trudite; mi je vsakega posebej zal.

Kar se prve opcije tice, mislim da vem, kam odgovor vodi: morala bi malo na prevodih in francoscini delat, za intervju pomoje..tadruga me je pa nasmejala: joj, ce nama to uspe, lahko pomagam atiju in bratu doma in ju potegnem iz njune bede..drzim pestke zate in zase in sporocim, takoj ko bo kaj novega!  :-*

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #605 on: June 18, 2014, 11:29:33 AM »
Hvala.

Želim ti vso srečo in obilo uspeha!
9ZK 656

Offline vidka

• Grupa Biokibernetika
  • Mojster
« Reply #606 on: July 19, 2014, 08:21:15 AM »
Maja bos lahko se meni malo pogledala,...
sem imela razgovor z Avstrijci,... vse je potekalo perfektno,lemalo sem se zastrikala ko je bilo potrebno govoiti v nemscini, sem jo ze toliko pozabila...  :embarrassed:

kaksni bodo naslednji koraki? kako se bo odvijalo naprej?

najlepša ti hvala!

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #607 on: July 19, 2014, 10:00:55 AM »
Nemščina ...  >:(

Oh, si zasekirana do konca.  :-X
Počakaj, kmalu bo kontakt, ni vse izgubljeno.
9ZK 656

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #608 on: July 19, 2014, 10:36:29 AM »
So se izbrisali zadnji vpogledi?  :-X

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #609 on: July 19, 2014, 10:36:53 AM »
Ajoooooj, budala.  :blank:

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #610 on: July 19, 2014, 10:39:12 AM »

Kateri vpogledi?
9ZK 656

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #611 on: July 19, 2014, 10:58:20 AM »
Ajoj.  :blank:
Sem potem videla, da je to stari del, ki je ostal nezaprt.