Author Topic: KARMIČNE ASTROLOŠKE KARTE, 3. del  (Read 57542 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
Re: KARMIČNE ASTROLOŠKE KARTE, 3. del
« Reply #420 on: May 23, 2014, 02:52:39 PM »
No, evo.  ;)
9ZK 674

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #421 on: May 23, 2014, 08:46:25 PM »
Enkrat sem že pisala o teh vpogledih ... Pretentat karte, da bodo le dale od sebe en odgovor, ki nam bo kaj povedal. Včasih ne vidimo iz karte nič - ali pa nočemo ... Potem po ovinkih.
Ali bo partner?  -> Namesto tega Ali bom zanosila v enem letu? Sklepanje, da če bo zanositev, bo partner ... Saj o tem sem že nekje pisala. Priznam, tudi sama sem že kaj spraševala po ovinkih. Ne malokrat. Na koncu veš še manj.

Pa ni to zlobna kritika. Samo fino se je naučit prav spraševat. Ker so potem kvalitetni/direktni odgovori na kvalitetna/direktna vprašanja.

Azaleja, ti kar vprašaj, kar te res zanima. Ker s tem tudi najdeš svoj pravi motiv in željo. Mogoče ni tvoja primarna želja želja po otroku, ampak po ljubezni, pripadnosti, partnerstvu ... Kar z besedo na dan. Lahko tudi v kakšni drugi temi.
9ZK 656

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #422 on: May 23, 2014, 08:55:59 PM »
A lahko malo modrujem?  :embarrassed:
Če odgovor v kartah odraža trenutno situacijo, ki se pa lahko spreminja v skladu z našimi odločitvami, svobodno voljo..., potem je lahko odgovor čez en mesec drugačen... oz. je vprašanje postavljeno v drugih okoliščinah.

Če sem brcnila mimo, upam, da niste bili po nesreči ravno na tistem mimo mestu.  :laugh:

Seveda je odgovor potem drugačen. Ker gre za drugačen pristop, želje, cilje ...

Recimo, jaz sem do nedavnega hotla izvedeti, kako bo s tisto službo, ki se je mečkala pol leta ... Želja je bila, da bi šla tja delat, druge šanse ni bilo, zato sem hotela, da se tisto, kar se ponuja, izpelje do konca.
Danes sem z eno nogo že skoraj v drugi službi, ki se je pokazala. Tam so se pokazale določene nečednosti in niti slučajno nisem več motivirana v isto smer. Zdaj lahko dobim klic, ki sem si ga pred meseci blazno želela, zdaj pa ni več tako pomemben ...

Ali pa odgovor na vprašanje, če bo kdo opravil nek izpit. Pa rečeš DA, recimo 3 mesece pred izpitom. Pa se optimist ne uči in je odgovor, recimo, en teden pred izpitom (in tudi izid) NE.
Ljudje smo (baje) inteligentna bitja s svobodno voljo in z njo sooblikujemo naše izkušnje.

Življenje je kot drevo. Greš po deblu, prideš do prvega razvejanja. Levo ali desno? Recimo, da levo. Pojavi se novo razvejanje in novo in novo ... In nikoli ne bomo vedeli, kako bi bilo, če bi šli prvič desno. Isto življenje, več možnih poti. Mogoče obstaja v kakšni drugi dimenziji naša druga realnost - obstajajo šekulacije o vzporednih življenjih, ampak to je teoretika ...

P.S.: Na srečo z brco nisi zadela moje tarče.  :laugh:
9ZK 656

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #423 on: May 23, 2014, 09:42:25 PM »
Seveda ne, ker tvoja tarča ni mimo.  8)

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #424 on: May 29, 2014, 07:19:12 AM »
Tea, potegnila si mi  :U za službo. Ecco, dobila, potem se pa odločila, da ne bom sprejela. NIKOLI v življenju PRI ZDRAVI PAMETI si ne bi mislila, da bom ob taki želji po službi zavrnila priložnost!
9ZK 656

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #425 on: May 29, 2014, 08:09:50 AM »
Tea, potegnila si mi  :U za službo. Ecco, dobila, potem se pa odločila, da ne bom sprejela. NIKOLI v življenju PRI ZDRAVI PAMETI si ne bi mislila, da bom ob taki želji po službi zavrnila priložnost!
Ja, čisto uranska zadeva, nepričakovano dobila in nepričakovano pustila...
Zame dokaj značilen stavek pri uranu je ta tvoj zgoraj napisani... ;)
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #426 on: May 29, 2014, 09:53:20 AM »

Tukaj se pa sama najdem - pri svojem  :U v 2. hiši.
Denarne zadeve...
Nepričakovano dobiš, nepričakovano zgubiš. Tudi glede dela. Zgradiš, pa se nepričakovano poruši kot hišica iz kock. In moraš zidat na novo in povrh še DRUGAČE in spet na novo inovativno. Inovativno iskat vire zaslužka tudi. Čisto svoje, originalne pogoje za zaslužek si moraš ustvarit.
Ogromno energije rabiš za stalne nove začetke in zagone. Ogromno psihične energije. Stalnice ni.
No ena, za moj lajf dooolga stalnica, mi je zdaj trajala od oktobra do danes. Pa bo spet sprememba in to spet nepričakovano, spet nov način služenja, spet drugačen denar, sicer napredovanje, ampak spet bom morala bit izvirna in drugačna, torej sem na nek način kljub temu, da grem na tem delovnem mestu naprej, spet na začetku.

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #427 on: May 29, 2014, 09:56:50 AM »

Načeloma vedno vztrajam, dam vse od sebe, dokler imam občutek, da imam korist. Delujem čisto  :ko. Sem zelo načelna in vztrajna. Tu koristi ne vidim. To izkušnjo sem že dala skozi v prejšnji službi. In če te ne bi bilo, bi se zdaj pustila ponižat ... Mogoče je bil vse to samo test, če bi še enkrat podlegla in pozabila nase.
9ZK 656

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #428 on: May 29, 2014, 09:58:14 AM »
Maja, se meni tudi zdi tako... Da je bila preizkušnja, čez kaj vse si pripravljena it, da bi imela službo.
9ZK 674

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #429 on: May 29, 2014, 10:01:20 AM »

Načeloma vedno vztrajam, dam vse od sebe, dokler imam občutek, da imam korist. Delujem čisto  :ko. Sem zelo načelna in vztrajna. Tu koristi ne vidim. To izkušnjo sem že dala skozi v prejšnji službi. In če te ne bi bilo, bi se zdaj pustila ponižat ... Mogoče je bil vse to samo test, če bi še enkrat podlegla in pozabila nase.

8)

Offline Nena

• Grupa Biokibernetika
  • Sple. Simbol
« Reply #430 on: May 29, 2014, 10:04:54 AM »

Denarne zadeve...
Nepričakovano dobiš, nepričakovano zgubiš. Tudi glede dela. Zgradiš, pa se nepričakovano poruši kot hišica iz kock. In moraš zidat na novo in povrh še DRUGAČE in spet na novo inovativno. Inovativno iskat vire zaslužka tudi. Čisto svoje, originalne pogoje za zaslužek si moraš ustvarit.
Ogromno energije rabiš za stalne nove začetke in zagone. Ogromno psihične energije. Stalnice ni.
No ena, za moj lajf dooolga stalnica, mi je zdaj trajala od oktobra do danes. Pa bo spet sprememba in to spet nepričakovano, spet nov način služenja, spet drugačen denar, sicer napredovanje, ampak spet bom morala bit izvirna in drugačna, torej sem na nek način kljub temu, da grem na tem delovnem mestu naprej, spet na začetku.

Pa na nek način jaz tebe težko vidim Pika, da bi bila ustaljena in delala po sistemu robota...ta vibacija večnih izzivov je v tebi in življenje ti to skozi izkušnje potrjuje..
Klasične masaže
Theta Practitioner™
"whether you think you can or you can't, either way you're right"
http://nena1309.blogspot.com/

astro karta

DZK 115

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #431 on: May 29, 2014, 10:10:31 AM »
Maja, se meni tudi zdi tako... Da je bila preizkušnja, čez kaj vse si pripravljena it, da bi imela službo.

Služba meni pomeni faktor, ki mi bo pomagal oz. mi bo omogočal, da živim življenje kot človek, kot sem izven službe. Služba človeka ne definira tako zelo, kot ga definirajo njegove osebne lastnosti in vrline. Kdor ni zadovoljen v službi, ni zadovoljen doma. Ravnovesje. 4. in 10. hiša. Vse mora bit.
Ne bom se nekje uničila in iztrošila toliko, da sploh ne bom mogla živet svojega življenja, ker bi zbolela ali kaj takega ...
9ZK 656

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #432 on: May 29, 2014, 12:09:06 PM »

Denarne zadeve...

Pa na nek način jaz tebe težko vidim Pika, da bi bila ustaljena in delala po sistemu robota...ta vibacija večnih izzivov je v tebi in življenje ti to skozi izkušnje potrjuje..

Je res, Nena. Nisem automatic. Nekaj rutine vmes mi sicer prav pride, drugače pa - ja, izzivi.
Ko le ne bi bilo toliko skrbi... Hja, potem najbrž tudi izzivov ne bi bilo. Že mora tako bit.
Hvala!  :-*

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #433 on: May 29, 2014, 01:30:55 PM »

Čestitam  :)
Res pogumno dejanje, pa vendar, če gledam dolgoročno tudi edino pravilno. Uran - hmmm kdo bi ga razumel? Če pa gledam astrološko, ga imaš v trigonu na Luno - kar vsekakor pomeni, da boš rešitev zase našla precej izvirno.
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #434 on: May 29, 2014, 01:43:10 PM »
Ja, pismo, res sem imela jajca.
Ampak, če hočem svoji riti dobro, je bilo to treba! Ni druge. Vse se je obrnilo v enem tednu na glavo in nazaj in na glavo in na rit je padlo ...

Cela anatomija.  :laugh:
9ZK 656