A lahko malo modrujem? 
Če odgovor v kartah odraža trenutno situacijo, ki se pa lahko spreminja v skladu z našimi odločitvami, svobodno voljo..., potem je lahko odgovor čez en mesec drugačen... oz. je vprašanje postavljeno v drugih okoliščinah.
Če sem brcnila mimo, upam, da niste bili po nesreči ravno na tistem mimo mestu. 
Seveda je odgovor potem drugačen. Ker gre za drugačen pristop, želje, cilje ...
Recimo, jaz sem do nedavnega hotla izvedeti, kako bo s tisto službo, ki se je mečkala pol leta ... Želja je bila, da bi šla tja delat, druge šanse ni bilo, zato sem hotela, da se tisto, kar se ponuja, izpelje do konca.
Danes sem z eno nogo že skoraj v drugi službi, ki se je pokazala. Tam so se pokazale določene nečednosti in niti slučajno nisem več motivirana v isto smer. Zdaj lahko dobim klic, ki sem si ga pred meseci blazno želela, zdaj pa ni več tako pomemben ...
Ali pa odgovor na vprašanje, če bo kdo opravil nek izpit. Pa rečeš DA, recimo 3 mesece pred izpitom. Pa se optimist ne uči in je odgovor, recimo, en teden pred izpitom (in tudi izid) NE.
Ljudje smo (baje) inteligentna bitja s svobodno voljo in z njo sooblikujemo naše izkušnje.
Življenje je kot drevo. Greš po deblu, prideš do prvega razvejanja. Levo ali desno? Recimo, da levo. Pojavi se novo razvejanje in novo in novo ... In nikoli ne bomo vedeli, kako bi bilo, če bi šli prvič desno. Isto življenje, več možnih poti. Mogoče obstaja v kakšni drugi dimenziji naša druga realnost - obstajajo šekulacije o vzporednih življenjih, ampak to je teoretika ...
P.S.: Na srečo z brco nisi zadela moje tarče.