Nenavadno. Ne govorimo le o vesoljcih. To je svet. Nenavaden kajpak. > Na zemlji nismo sami

Nepojasnjeno

<< < (15/35) > >>

Mačica:
Andres, moram reči, da sem se nasmejala do solz.  Žal mi je, da si 10 let moral poslušati Zoperno pevko, ampak kaj češ! Ce la vie! :-X
Jaz ta gospa, ki jo opisuješ, menda ja nisem bila, če pa ja, pa Bog požegnaj! ;D Imam filing, da sem to počenjala na bolj diskreten  in drag način. ;)

Zanimivo, kaj je tebe vse našlo! Kje si imel to ''shranjeno''?  :o

Že včeraj zvečer me je prešinilo, da sem pela Puccinija na odru. To pomeni konec 19. in začetek 20.st., torej fin de siecle.
Spodnje stavbe pa ne poznam. Sicer mi je zelo znana in pogled mi je pritegnila piramidna streha, ker sem tudi jaz nora na zlati rez.  ;D ;D ;D

Ko bom kaj več zbrskala, ti javim.

Andres:
Mačica.  Verjetno sem se malo čudno izrazil. 10 let nisem poslušal operne pevke, vendar je gre opera lahko na živce, kot babnica ki doma kriči. 

Glede tvoje diskretnosti v primerjavo s tisto operno pevko. Itak, da je bila ona diskretna.    Kje sem imel to shranjeno? Saj je tudi pri tebi, samo malo moraš pomisliti.

Stavba na sliki ni v Parizu. Je v Strasbourgu in sicer je to njihova stara operna hiša.

Andres

Mačica:

--- Quote from: Andres on November 01, 2009, 04:57:12 PM ---Mačica.  Verjetno sem se malo čudno izrazil. 10 let nisem poslušal operne pevke, vendar je gre opera lahko na živce, kot babnica ki doma kriči. 

Glede tvoje diskretnosti v primerjavo s tisto operno pevko. Itak, da je bila ona diskretna.    Kje sem imel to shranjeno? Saj je tudi pri tebi, samo malo moraš pomisliti.

Stavba na sliki ni v Parizu. Je v Strasbourgu in sicer je to njihova stara operna hiša.

Andres

--- End quote ---

Ne, nisi se čudno izrazil. Jaz takim pravim Zoperna ''pevka''. Verjamem, da ti je pošteno s svojim dretjem kravžlala živce.
Kot rečeno, bom malo brskala po glavi in ko zbrskam, ti javim.

Pozdravček, M.

Gaia:

--- Quote from: Mačica on October 31, 2009, 09:40:08 PM ---
--- Quote from: Gaja on October 31, 2009, 09:15:10 PM ---Mačica, ko sem brala Princesin odgovor tebi, sem dobila kar kurjo polt in je to potrditev več, da si v enem izmed prejšnjih življenj delala v tej operi. Sama sem te videla kot operno pevko in kolikor vem, imaš te talente tudi v tem življenju.

:-* Gaja

--- End quote ---

Ljuba Gaja, zdaj pa je mene zazeblo, pravzaprav ne zazeblo, ampak čez mene je kar nekaj šlo.  Nek srh. Ja, imam te talente in prav zdaj intenzivno delam na njih. Ne sicer v smeri opernega petja... ;) Bom jutri zjutraj šla v meditacijo in poročam.

--- End quote ---

Uživaj v meditaciji. :-* :-* :-*

Mačica:

--- Quote from: Gaja on November 01, 2009, 10:09:32 PM ---
--- Quote from: Mačica on October 31, 2009, 09:40:08 PM ---
--- Quote from: Gaja on October 31, 2009, 09:15:10 PM ---Mačica, ko sem brala Princesin odgovor tebi, sem dobila kar kurjo polt in je to potrditev več, da si v enem izmed prejšnjih življenj delala v tej operi. Sama sem te videla kot operno pevko in kolikor vem, imaš te talente tudi v tem življenju.

:-* Gaja

--- End quote ---

Ljuba Gaja, zdaj pa je mene zazeblo, pravzaprav ne zazeblo, ampak čez mene je kar nekaj šlo.  Nek srh. Ja, imam te talente in prav zdaj intenzivno delam na njih. Ne sicer v smeri opernega petja... ;) Bom jutri zjutraj šla v meditacijo in poročam.

--- End quote ---

Uživaj v meditaciji. :-* :-* :-*

--- End quote ---

Hvala!  :-* :-* :-*

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version