Narava je čudežna in eterična olja lahko rečemo, da so duša rastline, tisto najboljše kar nam podarjajo. Tudi kristali pravzaprav v sebi nosijo najbolj elementarne zapise, esenco Mater zemlje in s svojo lepoto nam kažejo lepoto naše Gaje. Bolj jih ceniš, ljubiš in spoštuješ več se ti podarijo in bolj ti razkrijejo svoj svet. V sebi in arhetipih, ki jih predstavljajo nosijo dragocena učenja.
Zato so se tako eterična olja kot kristali meni zazdeli najbolj božanski predstavniki materije, ki lahko sprejme vase zapis, energijo in ljubezen Božanske zavesti. In seveda, da so v taki oblijki, da se v to zavest lahko zaviječ - beri namažeš ali pošpricaš.
Energetsko so Boginje in Mojstri močnejša energija, bolj zemeljska in nam je morda v tem, oziru bližja. Tudi učenja so bolj specifična, vsaj moje izkušnje so take. Angeli res učijo najosnovnejših Božanskih principov, saj o dvojnosti ne vedo prav veliko. Mojstri so živeli življenje v fizičnem telesu in so njihove izkušnje tegob telesnega življenja te dni večje. Sicer je res, da ko sem nekoč spraševala Mojstra Akhenatona, če so morda ljubosumni, ker enkrat k enemu hodimo po učenje enkrat drugemu. Zelo me je zanimao kakšen bo odgovor in sem dobila kar sem iskala: "Daj no! Mi smo vsi eno! Za vas, ker si vi tako lažje predstavljate prevzemamo formo, ki ji lahko dajete ime in pripisujete lastnosti. Mi smo kot ena soba Božanske svetlobe - zavesti, ki jo gledate čez mnoga vrata. Izberete si tista ki so vam bližja."
No takle imamo pri naši hiši.
Z ljubeznijo in hvaležnostjo,
Dunja Prem