Author Topic: Hologramske esence Boginj, Mojstrov in Angelov - dišeče orodje osebne rasti  (Read 70357 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
Na seminarju TH smo spoznali tudi zanimivo angelčico Dunjo Prem Palijan, ki soustvarja z Božansko zavestjo in naravo "njene" esence.

Hologramske esence delujejo na principu, da se naše energetsko telo zlije z energetskim zapisom Boginje ali Mojstra in ga tako začutimo in izkusimo znotraj sebe.

Glavne sestavine esenc so čista, naravna, mnoga biološka pridelana in zelo dragocena eterična olja ter kristali, oziroma kristalni eliksirji v nosilnem mediju. Za hologramsko olje so to hladno stisnjena olja makadamije, kokosa, aloe vere v ogrščici, osata. Nosilni medij hologramskega pršila pa sta destilirana voda in 96% alkohol. Esence so programirane in posvečene z energijo tiste Boginje ali Mojstra, ki je dal recept.

Hologramsko olje

se uporablja za masažo fizičnega telesa in masažo energetskega telesa ter energiziranje in uravnoteženje energetskih centrov.

Hologramsko razpršilo pa se uporablja za energiziranje, masažo našega eteričnega dvojnika, energetskega telesa, ki nosi v sebi zapise našega fizičnega telesa ter za aktiviranje in uravnoteženje energetskih centrov.

Esenco razpršimo nad svojo glavo, da prekrije celotno avro

www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
Mislim, da bo tudi spodnji link pomagal pri lažjem razumevanju hologramskih esenc.  Sam sem ga samo na kratko pogledal, toda verjamem, da si ga je vredno dobro prebrati.

Hologramske esence Boginj Mojstrov in Angelov V31.pdf

Andres
« Last Edit: October 08, 2008, 05:42:09 PM by Andres »
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
Hvala Andres za tehtnični suport. Bom morala ob priliki ukazat kreatorju, da mi naloži še računalniško znanje.

Dunja se nam bo pridružila in vam tudi prijazno odgovorila na vaša vprašanja.  ;D
www.Astro-Star.net

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
Malenkost Tea. Očitno vsi Thetovci od tečaja kar cvetite, saj nenazadnje se to vidi tudi po vaši pisani besedi tule. 

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
Res smo se razcveteli.

Ko samo pišeš o Angelih je eno. Ko srečuješ angelska sporočila je drugo, ko pa se srečaš z njimi v živo je pa to fantastična izkušnja, ki bo za vedno zaznamovana v mojem srcu.

angelski objem za vse
www.Astro-Star.net

Offline Nena

• Grupa Biokibernetika
  • Sple. Simbol
Te Dunjine hologramske esence uporabljam že dobre pol leta in moram proiznat, da zelo delujejo in te dejansko povežejo z mojstrom, boginjo oz. angelom, ki je dal recept.
Olja uporabljam pri masažah in stranke so nadvse zadovoljne :) Sama pa si olja dajem tudi v kopeli, kjer ponavadi meditiram in grem v komunikacijo z mojstri. Poleg tega tudi blagodejno vplivajo na samo kožo, ki jo naredijo bolj mehko in svilnato :)
Vsekakor pa ne grem nikamor brez razpršila nadangela Mihaela in Jezusa.
« Last Edit: June 03, 2008, 12:58:07 AM by Nena »
Klasične masaže
Theta Practitioner™
"whether you think you can or you can't, either way you're right"
http://nena1309.blogspot.com/

astro karta

DZK 115

Offline Iza

• Uporabnik
  • **
    • KALI
Jaz hologramske esence uporabljam par mesecev in bi skoraj upala trditi, da povzročajo zasvojenost  ;D ;D ;D
Včasih sem iskala kdo bo mene masiral, sedaj pa iščem koga vse še lahko zmasiram...  ;) ;D

Lep dan!

Iza
Live, love, laugh and be happy or at least have some fun!
http://www.kali.si/index.php?option=com_content&view=article&id=53&Itemid=58
ThetaHealing™ Instructor

Offline Aten

• Trenutno v uvajanju
  • *
    • www.GemAten.com
Dragi moji,

hvala vam za podporo, tehnično in moralno.  :-*

Tudi moje učenje s temi našimi nevidnimi pomočniki je prečudoviti in zelo intenzivno. Sporočila, ki jih zaslišiš v sebi so neprimerno močnejša kot če ti kdo, četudi zelo prepričljivo razlaga. Včasih so ta sporočila taka, da bi se sicer raje naredila, "da nisam odavde" pa ne gre. Globoko vdihnem, potenstam, se po po potrebu pokujem in potem v akcijo. Odpirajo ti vrata v zavedanje, ki jih sam ne moreš ali si ne upaš, če boš stopil čez prag, pa je na tebi. Poleg tega razvajajo s svojim vonjem in učijo, da se naučiš z ljubeznijo negovati samega sebe. V naši zavseti se marsikaj premakne v odnosu do našega telesa in torej tudi odziv telesa na naše delovanje. Lahko se namažeš z oljem kot da mažeš čevlje, ali pa kot da mažeš svojega ljubljenega - včasih otroka, včasih ljubimca.

Zame je zmagovalna kombinacija tehnik, ko na kar se le da lahkoten način hodiš po labirintih svoje duše:

Hologramske esence Boginj, Mojstrov in Angelov - za ozaveščanje vzorcev 
Theta tehnika - za spreminjanje vzorcev
EFT - včasih za odpravljanje težav, predvsem pa za utelešanje zavesti, oziroma utelešanje novosperjetih vzorcev, odločitev 

Dopustniški čas je idealen, da se poglobimo vase in malo bolj globoko pogledamo svoje norveške vzorčke, ki smo jih napletli čez življenja, da jih nahitro na plaži ležeč potrenamo in seštrikamo nove iz radosti stkane (govorim o THETA). Zvečer se razvajamo s hologramskimi esencami - olji, ki so vsa razen Brigit primerna tudi za po sončenju. Za večerni sprehod po promeadi, predlagam namesto težkih parfumov raje hologramsko esenco za auro.  Mirnejši je um močnejši je glas Božanske zavesti in uživanje dobi nove dimenzije in novo mesto v nas samih.

Želim vam sonca v srcu, :-* :o :-*

Dunja Prem

ljubi življenje ∞ živi ljubezen

www.GemAten.com

Offline Nena

• Grupa Biokibernetika
  • Sple. Simbol
Hej Dunja, wellcome to the club :)
Klasične masaže
Theta Practitioner™

astro karta

DZK 115

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
Dobrodošla Dunja med nas in v angelski kotiček

Esenco Nadangela Mihaela sem dobila v darilo od Nataše in od tistega dne dalje ne grem brez njega nikamor več.
Ko sva se srečali na Theti si mi dala še Nadangela Gabrijela, ki je fantastičen spremljevalec.

Čutim da sta v paru kot bi se eno zlivalo v drugo, zato uporabljam zdaj kar oba, ko pa gre Ljubo zjutraj v službo ga poškorpim nad njegovo glavo v avro.

Efekti: ta dva dni telefoni zvonijo neprestano /pripisujem Gabrijelu/, Janez pa je na seminarju Thete povedal, da je moja avra nadpovprečna za vsakega zemljana.   :D

Se pa spogledujem tudi z Lakshmi. Kaj misliš za tako kombinacijo

Objem
« Last Edit: June 03, 2008, 11:52:59 AM by Tea »
www.Astro-Star.net

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
Jaz sem bil zadnja dva dni malo odmaknjen od tu. Namreč hitim v smeri planirinh poslov, pa še Mars mi na ascendent leze. Se oglasim, ko bo to mogoče, saj vidim, da je tudi ta tema zanimiva.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Nena

• Grupa Biokibernetika
  • Sple. Simbol
Če mene vprašaš, ti bo Lakshmi dala še to, da ne bo samo zvonilo, ampak bo tudi to zvonenje bogato obrodilo ;)
Vsekaor dobra pomočnica pri prinašanju obilja na vseh področjih bivanja :)
Klasične masaže
Theta Practitioner™

astro karta

DZK 115

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
Hvala Nena.

Z boginjami namreč še nisem stopila v stik.

Me je pa pritegnila z rdečo mandarino in seveda kristalom rubina. Rubin je škorpijonski kamen  :D
www.Astro-Star.net

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
Nekako mi odprtje te teme sovpada z včerajšnjim dnem. Normalno da ne poznam vonjav teh preparatov, vendar sem se včeraj namazal z eno kremo, ki vsebuje Materino dušico in dan mi je minil kar se da lepo.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Aten

• Trenutno v uvajanju
  • *
    • www.GemAten.com
Narava je čudežna in eterična olja lahko rečemo, da so duša rastline, tisto najboljše kar nam podarjajo. Tudi kristali pravzaprav v sebi nosijo najbolj elementarne zapise, esenco Mater zemlje in s svojo lepoto nam kažejo lepoto naše Gaje. Bolj jih ceniš, ljubiš in spoštuješ več se ti podarijo in bolj ti razkrijejo svoj svet. V sebi in arhetipih, ki jih predstavljajo nosijo dragocena učenja.

Zato so se tako eterična olja kot kristali meni zazdeli najbolj božanski predstavniki materije, ki lahko sprejme vase zapis, energijo in ljubezen Božanske zavesti. In seveda, da so v taki oblijki, da se v to zavest lahko zaviječ - beri namažeš ali pošpricaš. 

Energetsko so Boginje in Mojstri močnejša energija, bolj zemeljska in nam je morda v tem, oziru bližja. Tudi učenja so bolj specifična, vsaj moje izkušnje so take. Angeli res učijo najosnovnejših Božanskih principov, saj o dvojnosti ne vedo prav veliko. Mojstri so živeli življenje v fizičnem telesu in so njihove izkušnje tegob telesnega življenja te dni večje. Sicer je res, da ko sem nekoč spraševala Mojstra Akhenatona, če so morda ljubosumni, ker enkrat k enemu hodimo po učenje enkrat drugemu. Zelo me je zanimao kakšen bo odgovor in sem dobila kar sem iskala: "Daj no! Mi smo vsi eno! Za vas, ker si vi tako lažje predstavljate prevzemamo formo, ki ji lahko dajete ime in pripisujete lastnosti. Mi smo kot ena soba Božanske svetlobe - zavesti, ki jo gledate čez mnoga vrata. Izberete si tista ki so vam bližja."

No takle imamo pri naši hiši.

Z ljubeznijo in hvaležnostjo,

Dunja Prem
ljubi življenje ∞ živi ljubezen

www.GemAten.com