Author Topic: Hologramske esence Boginj, Mojstrov in Angelov - dišeče orodje osebne rasti  (Read 70415 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
Re: Hologramske esence Boginj, Mojstrov in Angelov - dišeče orodje osebne rasti
« Reply #105 on: November 27, 2008, 09:19:13 PM »
Jutri imam sestanek na socialni zaradi otrok.  Katero esenco se splača za tako priložnost uporabiti. Maat, ali Lakshim? Ali kaj drugega?

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Aten

• Trenutno v uvajanju
  • *
    • www.GemAten.com
« Reply #106 on: November 27, 2008, 09:49:33 PM »
Maat kot resnica in pravica, Isis kot Božanska mati ali Serapis Bey kot Božanski oče z jasnim namenom. Tistega, ki ga najbolj čutiš, da je tvoj zaveznik kliči z zavedanjem in namero da te podpre v tvoji jasni viziji. Bolj je tvoja namera čista in usmerjena v to kaj želiš in hočeš doseči, ne v to kar nočeš, več je tvojega srca v njej večja je tvoja moč manifestacije. Soustvarjaj z resnico, pravico in ljubeznijo. Pa srečno! :) 
ljubi življenje ∞ živi ljubezen

www.GemAten.com

Offline Aten

• Trenutno v uvajanju
  • *
    • www.GemAten.com
« Reply #107 on: November 27, 2008, 10:16:15 PM »
In še obljubljeno sporočio Boginje Hine. Je Havajska Boginja meseca, ki prepoznavajo kot Boginjo neskončne lepote in neskončne dobrote, kot Božansko mati. Hkrati je tudi Boginja sončnih vzhodov in sončnih zahodov, torej začetkov in koncev. Naj vam njeno sporočilo navda z vero, pogumom in odločenostjo slediti svojim vizijam v vsakem trenutku, ne glede na to kaj se dogaja.

Sporočilo Boginje Hine:

»Ne boj se sprememb! Spremembe so rast in razvoj. V sebi nosijo energijo in moč transformacije. V transformaciji je opuščanje in rušenje starega in kreacija ter rojstvo novega. Vztrajanje pri starem pomeni stagnacijo in zavračanje rasti. Spremembe se izražajo tudi v ciklih kot ga tvorita noč in dan. V temi noči zvezde izžarevajo svetlobo. Z vsako minuto noči je bližje rojstvo novega dne. V času globalnih sprememb zajahaj ta val, to moč transformacije in jo usmeri v to, kar želiš opustiti iz sebe, iz svojega življenja in nato usmeri svojo namero, svojo energijo v seme novega, v cilje, ki jih hočeš doseči, v tisto, kar hočeš na novo zgraditi.

Tako kot v noči občuduješ zvezde ter počivaš in nabiraš moči, v vrtincu sprememb usmeri pogled v seme novega, ki se rojeva. Zalivaj to seme in nabiraj moči za novo kreacijo! Lahko pustiš, da te posrka strah pred trpljenjem in uničenjem ali pa se predaš valu kreacije in manifestacije. Če vedno izbiraš pogled v svetlobo, je svetloba tvoja realnost, čeprav je zunaj tebe tema ali svetloba.

Brez sonca in svetlobe ni življenja in vendar tudi tema podpira življenje, ker mu omogoča počitek. V temi je vedno tudi seme svetlobe in v slabem je vedno tudi del dobrega in obratno. Podobno kot  ob sončnem zahodu umira dan in se rojeva noč, se dogaja enako čudovit prizor transformacije tudi ob sončnem vzhodu, ko odhaja noč in se rojeva dan.

Mnogo ljudi je strah, da prihajajo časi teme, vendar ni res! Vi ste bili v temi zavesti, ko je vladala sila in manipulacija in prehajate v obdobje svetlobe, ko bo vladala ljubezen, spoštovanje in  sodelovanje. To kar se sedaj dogaja, je začetek obdobja transformacije. Usedi se na rob morja čustev kolektivne zavesti in opazuj spektakel rojevanja novega dne, nove zavesti!

Tako kot v noči tudi v zimi življenje nabira nove moči, da lahko, ko pride čas, vzbrsti in razkošno pokaže svoje sadove. Ko se usmerjaš v svetlobo, v življenje in kreacijo je tako, kot da bi naredil steklenjak, v katerem neguješ novo življenje, da lahko raste, čeprav je zunaj mraz in toča. Tako lahko žanješ svoje sadove takrat, ko drugi šele začenjajo sejati semena svojih ciljev.

Opusti strahove in dvome in izberi vero in ljubezen! Živi ljubezen, ker ti si ljubezen in nič zunaj tebe tega ne more spremeniti! Samo ti si tisti, ki izbira življenje v ljubezni ali življenje v strahu. Izberi ljubezen in živi jo! »

Lahko bi povzeli s čudovitim rekom, ki pravi: Glej vedno proti svetlobi in sence bodo za teboj.

Z ljubeznijo in hvaležnostjo,

Dunja Prem Palijan
v soustvarjanju z Božansko zavestjo in naravo

www.GemAten.com

Offline Mačica

• Uporabnik
  • **
« Reply #108 on: November 27, 2008, 10:42:40 PM »
Hvala za te besede, Dunja!

Dotaknile so se moje duše v pravem trenutku.  ang:

Offline Neska

• Veteran
  • It is always time to change...
    • aurora
« Reply #109 on: November 27, 2008, 11:03:02 PM »
Ti šment! ::) Mar res sem poslala napačno?  ??? Se globoko opravičujem  ang:

Moji vglavni procesorji bi si želeli en reboot, na morju na primer.... :) Bo Božiček prnesel  :) jaz pa vam kakšno lepo novo sporočilo Božanske zavesti, kajti ob morju se jaz na hitro priklopim na Božanske knjižnice in ... imamo novo esenco.  :-*

Rešeno :).

Tole sporočilo Hine, pa seže naravnost do srca (pa od vseh ostalih tudi ;)), ravno pravšnja za današnji čas.
Pa se še enkrat potrdi: BOŽANSKA ČASOVNA USKLAJENOST

Objem  :-*
ThetaHealing Practitioner™
Masaže

http://shrani.si/f/3g/3u/2vZ38ih7/astro2at01snezana7288415.gif
DZK 555

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #110 on: November 28, 2008, 12:27:01 AM »
Maat kot resnica in pravica, Isis kot Božanska mati ali Serapis Bey kot Božanski oče z jasnim namenom. Tistega, ki ga najbolj čutiš, da je tvoj zaveznik kliči z zavedanjem in namero da te podpre v tvoji jasni viziji. Bolj je tvoja namera čista in usmerjena v to kaj želiš in hočeš doseči, ne v to kar nočeš, več je tvojega srca v njej večja je tvoja moč manifestacije. Soustvarjaj z resnico, pravico in ljubeznijo. Pa srečno! :) 

Hvala Dunja. Bom jutri uporabil kar Maat. Itak se gre za pravico in resnico.  Najbolje, da se obrijem še danes, saj če se jutri, bi se potem mešal vonj vode za po britju z esenco.   

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #111 on: November 28, 2008, 04:27:51 AM »
Tale tekst o Hini si pa zelo lepo napisala Dunja. Dobil sem kot en preblisk, da na zemlji je bil do sedaj neke vrste zapor, medtem, ko v kratkem se bo ta odprl in vsi bodo nekako svobodni.  Razlika bo v tem, da iz pravega zapora ven pridejo vsi podivjani, glede na pretekle naše dogodke pa mi podivjani v prihodnje ne bomo.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #112 on: December 12, 2008, 03:04:04 PM »
Kako pa to, da tule noben ne poda svojega responza na esence? Kot da se sam jaz namažem ob priložnostih....
Zanimivo je bilo preteklo soboto, ko sem seveda ponovno uporabil Afrodito. Prišlo je tako, da me je tista Filipinka še ob štirih zjutraj klicala, saj pes je bil doma nemiren in sem moral nemudoma ob treh iz mesta. 
No, potem sem ji rekel, da naj kar pride in bova podelala, problema ni.  Seveda je bil problem. Po treh urah bi moral vstatii in jo peljati v službo kar je pri mojem trdem spancu nekako neuresničljivo.  No, nadaljevanje zgodbe bo nocoj. Kajpak z Afrodito. :)

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Nena

• Grupa Biokibernetika
  • Sple. Simbol
« Reply #113 on: December 12, 2008, 03:08:49 PM »
Hehehehehe, Andres..je tako fajn brati tvoje podvige z Afrodito :) :D Mene prav zabavaš..
Jaz sem se pred parimi dnevi pošrpricala z Lakshmi in dobila tisti dan nepričakovan denar, na katerega sem že pozabila, pa še eno nenapovedano stranko :)

Sem pa kake tri tedne nazaj uporabila Gabriela in dobila ponudbo, da pripravim eno delavnico. In tako sta iz tega nastali dve...ena je že za mano, druga pa je na sporedu jutri ;)

Esence delajo svoje..ni kaj ::)
Klasične masaže
Theta Practitioner™
"whether you think you can or you can't, either way you're right"
http://nena1309.blogspot.com/

astro karta

DZK 115

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #114 on: December 12, 2008, 07:57:49 PM »
Mislim, da jaz Gabriela nimam, vendar obenem lahko priznam, da vse preveč testiram Afrodito.  Lakshim mi je zadnjič  uspeh prinesel ko sem se za otroka pogajal. 
Tako. Zdaj pa grem pod tuš in normalno. Potem bo Afrodita. :D

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #115 on: December 13, 2008, 06:51:45 AM »
Juhu .. včaraj sem dobila v dar HINO

Hvala Iza in seveda hvala Dunja, da ustvarjaš tudi za nas  :-* :-* :-* :-* :-*

www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Neska

• Veteran
  • It is always time to change...
    • aurora
« Reply #116 on: December 13, 2008, 06:26:39 PM »
Jaz pa sem Hino dobila v dar danes :D.....mmmmm se bomo razvajali ang:
« Last Edit: December 13, 2008, 06:50:34 PM by Neska »
ThetaHealing Practitioner™
Masaže

http://shrani.si/f/3g/3u/2vZ38ih7/astro2at01snezana7288415.gif
DZK 555

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #117 on: December 13, 2008, 06:28:36 PM »
Jaz pa sem danes dobila v dar Nadangela Rafaela   ang:

www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #118 on: December 13, 2008, 07:21:06 PM »
Veseli me, da vas tako fino s Hino obdarujejo.  Mogoče boste zdaj tudi bolj pogosto napisali kakšen vpliv imajo te kolekcije posameznik esenc. Meni se je Afrodita včeraj potrdila, nove zastave pa nisem obesil.  :D

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Aten

• Trenutno v uvajanju
  • *
    • www.GemAten.com
« Reply #119 on: December 14, 2008, 09:29:55 AM »
Aloha

me veseli   ang: da vas veseli  :) :) :) cartanje in rast z esencami. Jaz pa upam, da mi bo Božiček ali pa vsaj Dedek Mraz le prinesel www.GemAten.com  ;D.

Verjetno ne prej kot drugo leto bo trojica, Ragoczy  ang:, Hina  ang:  in Nadangel Rafael  ang: tudi v prodaji. Do sedaj so bile to samo predpremierne izvedbe.

Želim vam sonca v srcu.

Z ljubeznijo in hvaležnostjo :-*,

Dunja Prem

www.GemAten.com