Author Topic: ciganske karte  (Read 143238 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Azra

• Spl. simbol
  • "The devil made me do it ..."
Re: ciganske karte
« Reply #240 on: February 15, 2007, 11:26:59 PM »
Tako kot zanimivost:  :) vceraj sem iz predala vzela ciganske karte. Ker pa so na malo visji poziciji in sem se stegovala proti predalu, v rahli temi ... sem komaj danes opazila, da mi je v vreco (tik pod predalom) uletela ena karta. Jo obrnem in je presenecenje-iznenadna sreca. Ce pomislim v celotnem dnevu nazaj, sem imela res sreco. Pricelo se je ze zjutraj, ko sem ubezala prometni nesreci na cesti. Minuta kasneje in bi obticala v prometnem zamasku. Kot druga stvar: na izpitu so bila tocno taksna vprasanja kot sem se jih ucila. Konec dneva pa mi je popestrilo srecanje osebe, ki je ze res dolgo nisem videla ...  ::)
In je nekaj na tem...
Pozdrav vsem
http://img687.imageshack.us/img687/1953/mojakarta.gif
V pravljici junak ubije zmaja in se poroci s princeso. V realnosti ne ubije nikogar in se poroci z zmajem.

Offline Nika

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #241 on: February 16, 2007, 03:35:39 PM »
Zanimivo. Ja sej tko dejansko je. Meni se tudi dogaja predvsem to, da kadar o neki situaciji slabo razmišljam in da se tudi sama čudno počutim, potegnem slabe karte. Kadar mam pa optimističen pogled nase in na svet okoli, pa tud karte to pokažejo.

Kaj pa pomeni, če za vprašanje: a mi bo šlo vse lepo in po načrtih v bližnji vprihodnosti potegnem karte: HIŠA, LJUBICA, SREČA. Okej, odgovor je ja, samo zanima me, kaj za splošno osebno počutje pomeni karta hiše. Dejansko se kmalu selim - to nakazuje to. Ena kratka razlaga ne bi škodila. 

Lep sončen dan vsem!

Offline Azra

• Spl. simbol
« Reply #242 on: February 18, 2007, 04:35:20 PM »
Karto hise v taksni lepi poziciji ostalih kart, bi sama smatrala kot res pozitivno. Stalnost, usklajenost, domacnost... Torej sem spada tudi dobro pocutje. Znak, da si resnicno pripravljena in, da bo slo vse po nacrtu.
Nase energije privlacijo karte. Vcasih me zelo bega, saj imam obcutek, da izvlecem karto, ki si jo zelim oz da bi se uresnicilo, ne pa dejansko stanje, ki bi bilo predvideno...
V pravljici junak ubije zmaja in se poroci s princeso. V realnosti ne ubije nikogar in se poroci z zmajem.

Offline zaspana

• Novinec
  • *
    • Turistična agencija Kam pa Kam
« Reply #243 on: February 20, 2007, 06:44:50 PM »
oila eno vprasanje oz. interpretacijo bi rabla....

vprasanje: kaksni so filinge od njega do mene

karte: misel, otrok, poroka, potovanje, ljubimka

Offline Nika

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #244 on: February 20, 2007, 11:01:31 PM »

Sploh potrebuješ razlago? :) Same pozitivne karte govorijo o tem, da ima lepe misli in želje v zvezi s tabo, ti v njegovih misllih, napredek, odločitve, premiki v nove ideje in njihovo realizacijo...

Offline Azra

• Spl. simbol
« Reply #245 on: February 21, 2007, 12:22:52 PM »

Sploh potrebuješ razlago? :) Same pozitivne karte govorijo o tem, da ima lepe misli in želje v zvezi s tabo, ti v njegovih misllih, napredek, odločitve, premiki v nove ideje in njihovo realizacijo...

Se strinjam. Ce se nisi, pa cimprej: zajadraj z njim v zvezo ...

Offline zaspana

• Novinec
  • *
    • Turistična agencija Kam pa Kam
« Reply #246 on: February 21, 2007, 08:08:35 PM »
najlepsa vama hvala za odgovora....

nisem se v vezi, in kot kaze niti ne bom..... ker poba je stisnu rep med noge, tar_mar pa to samo potrjuje..... :'( na zalost....... vec srece prihodnjic :S

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #247 on: February 25, 2007, 06:56:30 AM »
Karte misel, otrok, ljubica pa tudi v tem kontekstu poroka nakazujejo v našem primeru na vprašanje, o katerem se sicer premišljuje, vendar pa to precej na nezrel način ......

misel: nezmožnost premika /samo razmišljanje/
otrok: otročje, nezrelo
ljubica: naivno pričakovanje /pri ljubici je izrazita nezrel pogled na ljubezen/

Zaspana brez zamere. Tole sem napisala samo zato, ker imamo tukaj pač vedeževalski učbenik.

Punce, zelo ste pridne. Vendar moramo biti tudi pri "pozitivnih" kartah previdni. Za neko trdno in trajno ljubezen ali čustvo, mora biti zraven karta, ki bi to trdnost tudi nakazovala. V našem primeru so vse karte nestabilne.
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Mojzes

• Uporabnik
  • **
« Reply #248 on: February 25, 2007, 01:15:15 PM »
seveda, karte med sabo ,sosedne karte se morjo tut spodbujat,garnacia trdnosti
let it be

Offline Azra

• Spl. simbol
« Reply #249 on: February 25, 2007, 04:03:43 PM »
Sedaj bi pa jaz nekaj vprasala.  :)
In sicer ... kolebam med dvema ... Ponudbi za delo. Katera odlocitev je pravilna?
Pri prvi obrnem:
oficir
izguba
otrok

ljubimka

upanje
vdova
pismo

Pri drugi obrnem:
obisk
iznenadna sreca
otrok

izguba

potovanje
veselje
lopov

Ta izguba me pri obeh moznostih nervira. Pri drugem vprasanju so se mi karte pri emsanju razsule po tleh. Upam,da to ni kak neprijeten znak.
Osebno me bolj mika druga moznost... Kaj pravite, kaj je bolje?
Hvala,
lp

Offline Nika

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #250 on: February 25, 2007, 08:31:06 PM »
....
Punce, zelo ste pridne. Vendar moramo biti tudi pri "pozitivnih" kartah previdni. Za neko trdno in trajno ljubezen ali čustvo, mora biti zraven karta, ki bi to trdnost tudi nakazovala. V našem primeru so vse karte nestabilne.

Ja, sem predvidevala, da sta se komaj spoznala, prvi občutki in trenutna situacija v redu, niti ne bi mogla o kakšni trdnosti na začetku govorit...tak filing pač.... Ja mal sem zašla od bistva vprašanja, ki je bilo samo kakšni so filingi, ne pa kako se bo odvijalo naprej. Tea, hvala, da pomagaš!

No, pa dajmo tole zanalizirat:

POROKA   TAT    LJUBEZEN    ZVESTOBA     DENAR

Dobro?  Bo dozorelo? Odločitve po različnih križiščih obrodijo sadove?

Offline Nika

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #251 on: February 25, 2007, 09:10:25 PM »

......
Ta izguba me pri obeh moznostih nervira. Pri drugem vprasanju so se mi karte pri emsanju razsule po tleh. Upam,da to ni kak neprijeten znak.
Hvala,
lp

Glede na to, da si omenila karto IZGUBE. Jo zdajle gledam in razmišljam..... Se v bistvu še nikoli nisem tako poglobila v njo. In me je prešinilo, ali je možno, da predstavlja v bistvu tebe samo, ki se ne mores odločiti med dvema možnostima, ena je bela, druga črna??? Ti pa ne veš kaj narediti. Glede na to, da se ti je v obeh razporedih pojavila. Kaj ti misliš? Se ti zdi to možen pomen te karte? V drugem razporedu imaš na koncu lopova, ki mogoce odnaša tvoje skrbi, imaš pred tem karti veselja in potovanje, kar je dobro.

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #252 on: February 26, 2007, 08:48:25 AM »
Azra

Vse preveč kart, pa niti ne vemo kakšen sistem postavitve je, oz. kako si si to zamislila.

Dovolj če se postavi tri karte: prva kako je prišlo do situacije, druga spraševalec in tretja odločitev in izhod

V tvojem primeru bi bilo zadosti za vsako možnost ena karta. Kot sem že napisala, so karte zelo zgovorne. Več kart postavljamo samo kadar gre za dolgoročne sklepe in vprašanja.
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Azra

• Spl. simbol
« Reply #253 on: February 26, 2007, 07:19:16 PM »
Azra

Vse preveč kart, pa niti ne vemo kakšen sistem postavitve je, oz. kako si si to zamislila.

Dovolj če se postavi tri karte: prva kako je prišlo do situacije, druga spraševalec in tretja odločitev in izhod

V tvojem primeru bi bilo zadosti za vsako možnost ena karta. Kot sem že napisala, so karte zelo zgovorne. Več kart postavljamo samo kadar gre za dolgoročne sklepe in vprašanja.

Vredu Tea, bom za vsako vprasanje izbrala le eno karto. Ali naj raje tri?  ::) Bom raje kar eno ...
Sistem, ki sem ga uporabila je sledec: karte sem premesala in ze med mesanjem mislila na vprasanje. Nato sem jih razprostila, si ponovno zamislila vprasanje in izvlekla karto. Upam, da je taksen sistem pravilen.

Prva moznost: pismo (ZDA)-delo v ZDA
Druga moznost: ljubimec (SLO)-delo v SLO

Sama bi rekla, da je v prvem primeru se vse pod vprasajem (?)-sporocilo/pismo:torej bom ali ne bom ...
V drugem primeru, pa bi lahko bilo, da bom zaradi partnerja ostala v Slo?
Kako si vi razlagate?
Lp

Offline Azra

• Spl. simbol
« Reply #254 on: February 26, 2007, 07:23:23 PM »

......
Hvala,
lp

Glede na to, da si omenila karto IZGUBE. Jo zdajle gledam in razmišljam..... Se v bistvu še nikoli nisem tako poglobila v njo. In me je prešinilo, ali je možno, da predstavlja v bistvu tebe samo, ki se ne mores odločiti med dvema možnostima, ena je bela, druga črna??? Ti pa ne veš kaj narediti. Glede na to, da se ti je v obeh razporedih pojavila. Kaj ti misliš? Se ti zdi to možen pomen te karte? V drugem razporedu imaš na koncu lopova, ki mogoce odnaša tvoje skrbi, imaš pred tem karti veselja in potovanje, kar je dobro.

Izguba. Ce izvlecem karto izgube, se pri meni zgodi vedno, da stvar ne poteka po tistem nacrtu, ki sem si ga zastavila. Ni nujno, da mi spodleti. Pomeni tudi velike tezave, skrbi. Vglavnem, meni ne prinasa nicesar dobrega.
Zanimivo, sama se nikoli nisem pomislila, da bi karta predstavljala mene samo, ko se ne morem odlociti med dvema moznostima (npr). Lahko bi tudi to ja ... Vsekakor dobro tazmisljanje Nika!