Author Topic: ciganske karte  (Read 143241 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Nika

• Trenutno v uvajanju
  • *
Re: ciganske karte
« Reply #255 on: February 26, 2007, 11:13:51 PM »
V življenju je vse večplastno, kompleksno... prav tako karte in res je treba gledati tako, kot Tea pravi, se poglobiti v karto in začutiti, kaj ti sporoča. Ljubimec dejansko res pomeni tvojega partnerja, lahko pa tudi tvoj pogled na sluzbo in odločitve v zvezi s tem, spet ne veš kaj bi naredila. Rada bi združila službo, ki jo želis, s fantom, ki ga imaš rada. Kot si že sama ugotovila; želiš novo, pa boš zaradi njega obdržala staro?? Čeprav iz tiste iz ZDA imaš na voljo ugodne novice za delo.

Zakaj mi pa nobena na tale post dala komentarja, najbrž spregledale??  ;)

No, pa dajmo tole zanalizirat:

POROKA   TAT    LJUBEZEN    ZVESTOBA     DENAR

Dobro?  Bo dozorelo? Odločitve po različnih križiščih obrodijo sadove?

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #256 on: February 27, 2007, 08:24:53 AM »
Karta Ljubimec ni nujno da se navezuje na ljubezen ali nekoga, ki ga imamo radi.

Lahko nakazuje človekove želje in srčne poti. Samo vedeti je treba, da je Ljubimec kot tak nezrel v teh željah. Poglejmo obleko, razpolovimo karto, poglejmo roko na pleksusu /zadrževanje čustev in potlačitev/, poglejmo muflin okrog vratu: teža bremen, poglejmo drevo v preteklosti:
vezanost na družinske vzorce itd itd.
Ponavadi nakazuje, da je želja eno, drugo pa je če je to sploh resnična želja, ali je le momentalna, predvsem pa gre pri tej karti za to, da želimo zadovoljiti druge in se pred njimi postaviti /poglejmo nakičeno obleko/

No tole samo kot primer kaj se vse vidi. Pa o barvah še govorila nisem. Desna polovica karte bo povedala kakšna bo prihodnost.

www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Azra

• Spl. simbol
  • "The devil made me do it ..."
« Reply #257 on: February 27, 2007, 10:09:56 PM »
....
Punce, zelo ste pridne. Vendar moramo biti tudi pri "pozitivnih" kartah previdni. Za neko trdno in trajno ljubezen ali čustvo, mora biti zraven karta, ki bi to trdnost tudi nakazovala. V našem primeru so vse karte nestabilne.

Ja, sem predvidevala, da sta se komaj spoznala, prvi občutki in trenutna situacija v redu, niti ne bi mogla o kakšni trdnosti na začetku govorit...tak filing pač.... Ja mal sem zašla od bistva vprašanja, ki je bilo samo kakšni so filingi, ne pa kako se bo odvijalo naprej. Tea, hvala, da pomagaš!

No, pa dajmo tole zanalizirat:

POROKA   TAT    LJUBEZEN    ZVESTOBA     DENAR

Dobro?  Bo dozorelo? Odločitve po različnih križiščih obrodijo sadove?

Zagotovo se bo zgodilo, vendar z veliko truda, saj zvestobo smatram kot trud, mogoce celo garanje, nekaj kar potrebuje cas, da dozori. Ker pa je poleg karta ljubezni, bi rekla, da gre za notranje/custveno obremenitev oz nekaj o cemer vprasujoca oseba razmislja, se poglablja in je bazirano na custveni bazi. Lahko ji tudi jemlje moc, jo izcrpava zaradi tega.
Celotno gledano se mi zdi pozitivno.
http://img687.imageshack.us/img687/1953/mojakarta.gif
V pravljici junak ubije zmaja in se poroci s princeso. V realnosti ne ubije nikogar in se poroci z zmajem.

Offline Azra

• Spl. simbol
« Reply #258 on: February 27, 2007, 10:11:17 PM »
Tea in Nika, hvala za razlago. Bom pocakala, da vidim kako se bodo stvari razvile, pa tudi kart nekaj casa ne bom obracala. Preveckrat sprasevati tudi ni dobro.
Lp
V pravljici junak ubije zmaja in se poroci s princeso. V realnosti ne ubije nikogar in se poroci z zmajem.

Offline bubble

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #259 on: February 28, 2007, 07:07:05 AM »
Vprasanje:Kaj cuti do mene?

Hvala

Kaj če na to vprašanje potegnem karto "sporočilo" ?

Iščem in gruntam, toda ene pametne razlage ne sestavim skupaj-zato bi prosila za vašo pomoč. :-[

Hvala vsem.

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #260 on: February 28, 2007, 06:32:30 PM »
Vprasanje:Kaj cuti do mene?

Hvala

Kaj če na to vprašanje potegnem karto "sporočilo" ?

Iščem in gruntam, toda ene pametne razlage ne sestavim skupaj-zato bi prosila za vašo pomoč. :-[

Hvala vsem.

Dobro poglej karto sporočila.

To karto lahko povezujemo z grškim Hermesom in rimskim Merkurjem. Govori o bogu, ki se je na olimpu lahko gibal med vsemi bogovi, tako na nebu, zemlji, še celo Hada /bog mrtvih/ je lahko obiskal in se mirno vrnil iz podzemlja.

Torej govori o veliki sposobnosti gibanja in moči besede, kajti Merkurja imenujemo tudi bog trgovcev, tatičev in čarovnikov.

Predvidevam, da je oseba precej zgovorna, da zna trositi besede, dobre misli in je pri tem neverjetno inteligentna in hitrih premikov./poglej si krilca na njegovih nogah/. To zna zdravilno vplivati nate po eni strani /palica, na kateri sta oviti kači/, po drugi pa pazi na sladke besede.

Če gledamo grškega Merkurja, ga ne moremo klasificirati v spol. Bil je namreč hermafrodit.
Danes ga interpretiramo kot mladega fanta /v tem kontekstu pa tudi nekoliko nedoraslega, vendar pa, kot sem že rekla sposobnega v besedah/. Težko ga je "ujeti" in težko bi bil samo na enem mestu.

Zaključek: Karta sporočila ti govori, da sta lahko dobra prijatelja, da se imaš v njegovi družbi lepo in sproščeno, vendar pa v čustvenem pogledu, na vprašanje kaj do tebe čuti, ne morem dati odgovora da čuti ljubezen. Čuti neko privlačnost, dobro družbo, prijetno komunikacijo, o vsem drugem pa bi lahko v prihodnosti bila beseda: poglej karto - na desni strani imaš sporočilo in cekine. Torej kar še ni, bi lahko bilo, če bo zadosti zrelosti, če bo dosti odprtosti in če ne bo nikakšnih pričakovanj. Treba je pustiti stvarem svojo pot.

No, če drugega ne, dolčas ti ne bo.

Lepo se imej
Tea
« Last Edit: February 28, 2007, 06:34:15 PM by Tea »
www.Astro-Star.net

Offline zaspana

• Novinec
  • *
    • Turistična agencija Kam pa Kam
« Reply #261 on: February 28, 2007, 08:49:55 PM »
joj Tea ti pa tko dobr znas razlozit karto da sam kuglce vn verzem (oci :))..... na dolocene simbole sploh nisem gledala, da bi kar kol pomenl, ampak zelo povrsno na glavno ikono na karti, ki pa ji itaq nisem znala dolociti toliko pomenov....

full si faca, da tkole mal razlozis tnx

aja pa se nekaj na odgovr v zvezi z mojimi kartami....
opazam, da imam zelo nezrelo gledanje na celoten splet dogodkov....., da si potem zastavljam zelo nezrela vprasanja.... ali dobim le nezrele odgovore?? kaj pa vem...

drugace me je pa presenetilo, ko si dokaj negativno podala odgovor na same pozitivne karte..... vendar pravilen ;)

lep vecer vsem skupaj

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #262 on: February 28, 2007, 09:08:42 PM »
Zaspana, hvala

Če bi bilo vprašanje drugačno, bi te karte bile pozitivne. Ker pa si govorila o čustvih .... te karte govorijo o nezrelosti ne tem področju.

Zato pa je zelo pomembno kako se vprašanje zastavi. Na forumu je težko odgovorit pravilno.

1. ne vem kaj si ob vprašanju še mislite /ker sama ne vlečem kart, da bi vanje dala energijo vprašanja/
2. vlečete preveč kart /na taka vprašanja je ena zadosti/, če hočemo razpredat naprej, potegnemo, ko že odgovorimo še eno karto ... oz. toliko da zgodbo dokončamo.
3. ne slišim vašega glasu in vibracij energije

To seveda vse vpliva na pravilen odgovor.

Vedno pravim. Ciganke so slikovite. Po krivici so zapostavljene pred tarotom. To pa zato, ker tarot je treba mal zicledra, se ga naučiti in dolga leta proučevati. Je prava znanost.

Ciganke pa za majhen denar dobimo v trgovini, na kartah so napisani pomeni in ljudje potem mislijo, da znajo iz kart brat. Vsaka karta pa ima tisoč pomenov, da ne govorim o kombinacijah.............

Meni se zdi približno tako ... naučiš se abecede in začneš pisati knjigo. Je komu že uspelo?
Pa čeprav govorimo "samo" o cigankah

www.Astro-Star.net

Offline Nika

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #263 on: March 01, 2007, 07:53:07 AM »
Jutro. Mene pa zanima, kaj pomeni, če na vprašanje, na katerega želimo samo odgovor DA ali NE, potegnem karto STALNOSTI.

Kaj ta karta pomeni v primeru ljubezni? Kaj pa na splošno?

Lep dan vsem!

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #264 on: March 01, 2007, 07:58:38 AM »
Karta stalnosti je posebna karta.

Med vedeževalci obstaja razlika kako naj se interpretira.

Moj pogled na karto stalnosti je, da v tvojem primeru ne da odgovora, ker zanj ni potrebno spraševati. Odgovor bo dala usoda, najkasneje ga bomo dobili v roko 9 mesecev do 1 leta.
www.Astro-Star.net

Offline bubble

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #265 on: March 01, 2007, 10:08:58 AM »
Tea, hvala za odgovor. Sem si pomagala z razlago kart iz kartomantika,ki jo je objavila Azra, vendar je tvoja razlaga čisto nekaj drugega in pika na i, še pravilna.
No, kako se bo stvar zaključila, pa kdaj drugič... ;)

Offline Azra

• Spl. simbol
« Reply #266 on: March 01, 2007, 06:39:14 PM »
Zanima me, ko gledate v Ciganke. Povezujete kdaj horoskop? Oz osebi kateri gledate karte, povezete kdaj z njenim/njegovim horoskopom? Vem, da je kot prstni odtis - nihce nima enakega-polozaj planetov namrec, a osebno kar dostikrat povezem se horoskop poleg oz znamenje, ki pripada. Pa za dekado povprasam. Se mi zdi, da dobim boljsi obcutek o cloveku preko kart, ce se vem to. Bi lahko to bil dvorezen mec?

Offline Nika

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #267 on: March 02, 2007, 04:29:50 PM »
Veš kako bi ti jaz rekla, v ciganke pogledaš nekomu predvsem zato, da bi ta spoznal svoje napake, iskrene želje, kaj dela narobe, druge poglede na situacijo v kateri se je znašel...(ker mislim da ni osnovni namen napovedati kaj in kdaj se bo zgodilo, bistvena je pot, za katero se človek odloča). Če o njem poznaš še te podatke (in če se na astrologijo dobro spoznaš) ti to ful pomaga, ker veš, kako se ta človek odziva na situacije, v kolikšni meri je pripravljen delati spremembe.. in tako mu s kartami tako kot z astrologijo pomagaš, da se sooči s svojimi strahovi, problemi... In jih s tem lažje reši, se začne spreminjati v določenih značilnostih... Torej moje mnenje je, da pravilno delaš. Dvorezen meč je, če preveč na pamet delaš, moraš filing in intuicijo upoštevat. Čau čau

Offline simonaf

• Trenutno v uvajanju
  • *
ciganske karte
« Reply #268 on: March 03, 2007, 03:46:07 PM »
Živjo!

mene pa zanima kakšno mnenje imate o tem kdo karte meša? A je boljš če tist, ki sprašuje al tisti ki bo razložil pomen? Včasih je kar odstopanje, če si sama mešam oz če mi situacijo razlaga sestra...ponavadi so karte bolj pozitivne, če mešam sama.
Drugače pa si nekaj ne znam razložiti...sem v eni zvezi, ki čutim, da me ne osrečuje najbolj - poleg tega mi vedno pade karta lopov...skoraj pri vseh vprašanjih v zvezi s tem fantom...poleg te pa se pojavlja stabilnost - a mogoče ve kdo kako bi to razložil?

LP, Simona

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #269 on: March 03, 2007, 03:53:25 PM »
Jaz svojih kart ne dajem iz rok. Tudi ne dovolim, da se jih kdo dotika.
www.Astro-Star.net