Author Topic: ciganske karte  (Read 143214 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
Re: ciganske karte
« Reply #285 on: March 19, 2007, 07:46:42 PM »
Karta darila kaže tudi na čutno spolnost. Pa ni nujno, da mora biti ravno partnerstvo  ;D
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Azra

• Spl. simbol
  • "The devil made me do it ..."
« Reply #286 on: March 19, 2007, 07:49:21 PM »
Karta darila kaže tudi na čutno spolnost. Pa ni nujno, da mora biti ravno partnerstvo  ;D

O Tea  ;D super za to informacijo. Tega nisem vedela.  :D
http://img687.imageshack.us/img687/1953/mojakarta.gif
V pravljici junak ubije zmaja in se poroci s princeso. V realnosti ne ubije nikogar in se poroci z zmajem.

Offline Azra

• Spl. simbol
« Reply #287 on: March 19, 2007, 07:53:02 PM »
Sem se jaz izvlekla karto. Ob vprasanju: S kaksnim razlogom me je danes klical? In izvlecem karto: LUBIMEC  :o
Nato sem postavila vprasanje, ce se bova videla. Karta: Sporocilo
In vprasanje: Je dobro, da se vidiva?  :D Karta: Svecenik

Ob vsakem vprasanju sem karte ponovno zmesala, sodelovale so vse.
Hmmmm  ::)
V pravljici junak ubije zmaja in se poroci s princeso. V realnosti ne ubije nikogar in se poroci z zmajem.

Offline Azra

• Spl. simbol
« Reply #288 on: March 20, 2007, 08:47:07 PM »
Punce, zanima me kako bi ve pokomentirale tega svecenika oz duhovnika, ki sem ga izvlekla ob vprasanju.
Bi lahko tukaj slo za preudarnost, zadrzanost? Ali pa nekaj kar bi bilo potrebno ocistiti iz preteklosti?

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi
« Reply #289 on: March 20, 2007, 09:21:21 PM »
Azra,

jaz bi čisto laično rekla, da gre za še nerazrešene, nedorečene stvari iz preteklosti med vama....verjetno si nista vse izrekla, dorekla, kar bi morda ti želela...in tako to nosiš  globoko v sebi nerazrešeno ( duhovnik pod prtom skriva svoje roke ( nekaj skriva?) in tudi njegov premišljujoč pogled je uperjen navzdol, v svoje naročje ...s svojim znanjem, izkušnjami imaš tudi moč, da  premišljeno in trezno deluješ v smeri soočenja in razrešitve....

LP, Taja    :D

Offline Azra

• Spl. simbol
« Reply #290 on: March 20, 2007, 09:44:05 PM »
hmmmmmm...hvala Taja. Sedaj bom vprasala: Bo vse izreceno kot je potrebno?  ::)
Obrnem karto: Obisk

Se mi zdi, da mi karte sploh nocejo podati direktnega odgovora  :P

Offline taja6

• Splet. Simbol
« Reply #291 on: March 20, 2007, 11:12:54 PM »

Azra, Tea
ker se očitno ukvarjam s podobno zadevo, kot ti, Azra, sem postavila še podobna vprašanja in sicer:

1.Kako on/bivši gleda na najin odnos oz. kakšen občutek ima po najinem zadnjem tel. razgovoru? POROKA
2.Ali bo še poklical? Izvlekla sem HIŠO
3. Ali naj se dobim z njim? OTROK

Si lahko to razlagam kot, da bova/bom imela možnost, da razčistiva pretekle nedorečene zadeve in zastaviva najin odnos na novo, na novih temeljih? Sama bi si želela z njim prijateljstvo, vendar pri njemu se je ponovno ponovila karta POROKA ( več kot prijateljstvo?)..? :o

Hvala za sugestijo,
Taja :D

Offline zaspana

• Novinec
  • *
    • Turistična agencija Kam pa Kam
« Reply #292 on: March 21, 2007, 12:03:57 PM »
Azra,

no pa sem povlekla karto: darilo.....

Darilo ...
Zelis kaj od njega, on od tebe? Ne mislim v materialnem smislu...
Karta je zame pozitivna. Lahko bi slo tudi za zadovoljstvo v primeru taksnega partnerstva, vsekakor pa da se bo trenutni polozaj izboljsal oz napredoval v pozitivno, nekaj vec ... Tudi optimisticno pricakovanje iz tvoje strani...

torej teoreticno gledano naj bi se iz tega nekaj izcimilo.....

Pa poglejmo:
Kaj se bo zgodilo med nama? karta: ljubimec

Imam pa se eno vprasanje.... kako lahko s cigankami dolocimo cez koliko casa se bo to zgodilo?

lp

Offline Azra

• Spl. simbol
« Reply #293 on: March 21, 2007, 08:49:53 PM »

Azra, Tea
ker se očitno ukvarjam s podobno zadevo, kot ti, Azra, sem postavila še podobna vprašanja in sicer:

1.Kako on/bivši gleda na najin odnos oz. kakšen občutek ima po najinem zadnjem tel. razgovoru? POROKA
2.Ali bo še poklical? Izvlekla sem HIŠO
3. Ali naj se dobim z njim? OTROK

Si lahko to razlagam kot, da bova/bom imela možnost, da razčistiva pretekle nedorečene zadeve in zastaviva najin odnos na novo, na novih temeljih? Sama bi si želela z njim prijateljstvo, vendar pri njemu se je ponovno ponovila karta POROKA ( več kot prijateljstvo?)..? :o

Hvala za sugestijo,
Taja :D

Taja, kot vidis se ti ze drugic pokaze - potrditev, ko si ze nekaj dni nazaj vprasala. Decko ima zagotovo plane s teboj. Poklical bo, morda bi to bilo lahko tudi srecanje v blizini doma. Otrok daje meni obcutek novega zacetka, rojstvo novega. Ce se dobis z njim, se bo vsekakor nekaj novega za vaju zacelo, odvisno pa je v kateri sferi se bo gibalo. Morda dozorevanje, nekaj bos na njem drugace gledala kot prej ...
Poizkusi in porocaj,
lepo pozdravljena!

Offline taja6

• Splet. Simbol
« Reply #294 on: March 21, 2007, 09:03:51 PM »
Azra,

lepo se ti zahvaljujem  za odgovor in seveda bom podala povratno informacijo....me prav zanima, kaj in kako bo tole izgledalo ::)?

lp, Taja :D

Offline zaspana

• Novinec
  • *
« Reply #295 on: March 22, 2007, 11:34:43 AM »
Azra,

Darilo ...
Karta je zame pozitivna. Lahko bi slo tudi za zadovoljstvo v primeru taksnega partnerstva, vsekakor pa da se bo trenutni polozaj izboljsal oz napredoval v pozitivno, nekaj vec ... Tudi optimisticno pricakovanje iz tvoje strani...

Pa poglejmo:

Imam pa se eno vprasanje.... kako lahko s cigankami dolocimo cez koliko casa se bo to zgodilo?

lp

recimo da so to samo momentalne zelje, mogoce neiskrene in da se med nama ne bo nic zgodilo.... da ne bo tistega kar si zelim? Mogoce to, da je vse odvisno od njega, ce se bo kaj zgodilo ali ne? Da pri zadevi ne smem tisati z glavo skozi zid, ampak se prepustiti toku dogodkov in dati casu cas (to bi storila v vsakem primeru :))
sem na pravi poti razmisljanja glede pomena, ali sem cist kiksnla :)?

Offline Azra

• Spl. simbol
« Reply #296 on: March 22, 2007, 08:57:22 PM »
Azra,

Darilo ...

Pa poglejmo:

lp

recimo da so to samo momentalne zelje, mogoce neiskrene in da se med nama ne bo nic zgodilo.... da ne bo tistega kar si zelim? Mogoce to, da je vse odvisno od njega, ce se bo kaj zgodilo ali ne? Da pri zadevi ne smem tisati z glavo skozi zid, ampak se prepustiti toku dogodkov in dati casu cas (to bi storila v vsakem primeru :))
sem na pravi poti razmisljanja glede pomena, ali sem cist kiksnla :)?

Glede na to, da je Tea ze ob razlagi karte daru napisala, da gre lahko za cutno spolnost in nato se ti izvleces karto ljubimca  ::) verjetno res hrepenis po njem. Nic neg v kartah ne vidim. Izkoristi uzitke in se prepusti. Mozno samo, da karte nakazujejo na avanturo oz nekaj kratkotrajnega. Nic "stalnih" kart ne vidim ...
V vsakem primeru: delaj po obcutku in se ne drzi nazaj, imam obcutek da samo razmisljas in tuhtas kaj bi bilo, lahko pa bi ze dobila svoj kos pogace  ;)
Sreca je na tvoji strani!
Lp

Offline zaspana

• Novinec
  • *
« Reply #297 on: March 22, 2007, 09:49:55 PM »
:) joj azra a ves kako sem si zelela zdej tole prebrat :)

hmm nic stalnih kart... no pa sicer je to sele zacetek, kajne? in na vsakem zacetku ne vemo kaj nam sledi... kar je konec koncev mogoce dobro.....

no ce se slucajno bo, in upam da se bo, kaj izcimilo iz te moje simpatije, potem javim kaj in kako.... ce pa bom mela se kaksno potrebo po tem, da mi pomagate pri interpretaciji, pa se definitivno javim :)

prepustimo se casu in teku dogodkov... pa bomo vidl kam pes taco moli ;)

lep vecer se naprej in uspesen jutrisnji dan

Offline Azra

• Spl. simbol
« Reply #298 on: March 22, 2007, 09:54:06 PM »
:) joj azra a ves kako sem si zelela zdej tole prebrat :)

hmm nic stalnih kart... no pa sicer je to sele zacetek, kajne? in na vsakem zacetku ne vemo kaj nam sledi... kar je konec koncev mogoce dobro.....

no ce se slucajno bo, in upam da se bo, kaj izcimilo iz te moje simpatije, potem javim kaj in kako.... ce pa bom mela se kaksno potrebo po tem, da mi pomagate pri interpretaciji, pa se definitivno javim :)

prepustimo se casu in teku dogodkov... pa bomo vidl kam pes taco moli ;)

lep vecer se naprej in uspesen jutrisnji dan

No, to je bilo moje mnenje-obcutek pac, ki ni garantiran. Verjetno bodo se ostale punce kaj dodale, popravile. Lepo, da vprasas in da te zanima, najbolj pa se zanesi nase. Karte naj ti bodo le v pomoc. Pri usmerjanju so dober pokazatelj.
Lp

Offline zaspana

• Novinec
  • *
« Reply #299 on: March 22, 2007, 10:03:12 PM »
hja zadnje case imam zelo mocno intuicijo, vendar ne pri kartah, ker jih pac ne znam/pomojem/ razumeti, ali pa se bojim da si bom metala pesek v oci.... in pri tem pobecu sem rez dobila zelo pozitiven obcutek... prej me je vedno  nekaj bremzalo nazaj... tu se pa ne dam, in tudi volja je mocnejsa kot je bila kdaj koli prej....

no pa se to kako se napove casovno s cigankami kdaj se bo nekaj zgodilo? ima vsaka karta svoj casovni mejnik ali se le ne da tocno napovedati (jaz mislim da se da, upam da se ne motim:))