Author Topic: ciganske karte  (Read 143239 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Azra

• Spl. simbol
  • "The devil made me do it ..."
Re: ciganske karte
« Reply #210 on: February 04, 2007, 12:32:11 PM »
opisi kaj romanticnega,  8)

Romanticnega?  :D Ljubimec, ljubimka, potovanje, darilo.  :o
Bo dovolj romanticno?  ;D Saj si v tem smislu (kart) mislil, a ne?  :)
http://img687.imageshack.us/img687/1953/mojakarta.gif
V pravljici junak ubije zmaja in se poroci s princeso. V realnosti ne ubije nikogar in se poroci z zmajem.

Offline Regina

• Spletn. Simbol
  • Ustavi se tam, kjer sije sonce
    • Šepet sanj
« Reply #211 on: February 04, 2007, 05:50:11 PM »
Danes sem jih pa še jaz malo obrnila. ;D

sodnik
bolezen
otrok
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com
ThetaHealing Practitioner™

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #212 on: February 04, 2007, 06:48:08 PM »
Se vam opravučujem punce. Zaradi bolezni nisem v stanju odgovarjat na vaša vprašanja.
Nika, Azra in ostale bi poskusile malo same.
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Nika

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #213 on: February 04, 2007, 09:50:56 PM »
Danes sem jih pa še jaz malo obrnila. ;D

sodnik
bolezen
otrok

Te mogoče kaj čustvenega preveč obremenjuje, to skrivaš pred drugimi, v sebi pa premlevaš in premlevaš kaj narediti. Tudi če veš da bi ti drugi lahko pomagali, je bistveno za tvoj problem, da ga rešiš sama. Natančno preuči problem in ne odlašaj z odločitvijo. Namreč nekaj novega je na obzorju, pa čeprav se mogoče ta trenutek še zdi nedozorelo.

Offline Nika

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #214 on: February 04, 2007, 09:52:12 PM »
Se vam opravučujem punce. Zaradi bolezni nisem v stanju odgovarjat na vaša vprašanja.
Nika, Azra in ostale bi poskusile malo same.

Želim ti, da se čimprej pozdraviš!

Offline Regina

• Spletn. Simbol
  • Ustavi se tam, kjer sije sonce
    • Šepet sanj
« Reply #215 on: February 04, 2007, 10:51:41 PM »
Te mogoče kaj čustvenega preveč obremenjuje, to skrivaš pred drugimi, v sebi pa premlevaš in premlevaš kaj narediti. Tudi če veš da bi ti drugi lahko pomagali, je bistveno za tvoj problem, da ga rešiš sama. Natančno preuči problem in ne odlašaj z odločitvijo. Namreč nekaj novega je na obzorju, pa čeprav se mogoče ta trenutek še zdi nedozorelo.
Res je, premlevam. Ampak sem problem natanačno proučila, kot si rekla in se že odločila.
Hvala, Nika. ;)
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com
ThetaHealing Practitioner™

Offline bilka

• Mojster
« Reply #216 on: February 05, 2007, 07:28:46 AM »
mi lahko nekdo prosim vseeno pove, kaj pomeni, če je ob karti malo denarja uradnik ali pa oficir?

jaz bi rekla, da gre za uradno zadevo. morda celo kaksno dediscino ali pa, da bos dobila denar preko poslovne strani.
odvisno je kaj si vprasala.
hvala za odgovor tea. in čimprej se pozdravi.

v bistvu gre za splošno vprašanje za mesec marec - kaj mi prinaša

no potem gre za veliko dela in urejanje uradnih zadev, ki pa ti ne bodo preveč dišale. Bolj obveznost kot veselje zate.

Offline Nika

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #217 on: February 05, 2007, 06:00:17 PM »
Prijateljica vpraša za njeno razmerje s partnerjem (zanima jo trenutna situacija in bližnja prihodnost) in pade:

SOVRAŽNIK
IZGUBA
POTOVANJE

Ful slabe karte. Vem, da imata občasno krizice....vprašanje koliko si to dejansko priznata (sovražnik, prikrivanje)...predvsem ona.. Ali izguba v sredini pomeni konec razmerja in potem sledi nova pot??? Ne znam ji razložit, ker dejanska situacija ni taka - vsaj kolikor jaz vem o tem.

Kaj vi mislite? Hvala za pomoč pri razlagi.

Offline Azra

• Spl. simbol
« Reply #218 on: February 05, 2007, 08:52:16 PM »
Prijateljica vpraša za njeno razmerje s partnerjem (zanima jo trenutna situacija in bližnja prihodnost) in pade:

SOVRAŽNIK
IZGUBA
POTOVANJE

Ful slabe karte. Vem, da imata občasno krizice....vprašanje koliko si to dejansko priznata (sovražnik, prikrivanje)...predvsem ona.. Ali izguba v sredini pomeni konec razmerja in potem sledi nova pot??? Ne znam ji razložit, ker dejanska situacija ni taka - vsaj kolikor jaz vem o tem.

Kaj vi mislite? Hvala za pomoč pri razlagi.

Nic kaj dobrega. Sama izguba. Precej psihicna. Miselno bo/bi "odpotovala" oz jaz bi rekla, da bo/bi prebolevala dalj casa. Vsekakor je pa dobro, kajti jo izcrpuje...
V pravljici junak ubije zmaja in se poroci s princeso. V realnosti ne ubije nikogar in se poroci z zmajem.

Offline Azra

• Spl. simbol
« Reply #219 on: February 06, 2007, 10:34:38 AM »
Pri vprasanju zadnje case dostikrat izvlecem karto Upanje. Kako si jo naj razlagam? Zdi se, kot da vprasanje/zelja se ni zakljucena oz "zrela" za uresnicitev, saj si to karto smatram, kot zeljo-upanje, ki si jo sama zelim, da bi se uresnicila.
Kako se vam zdi?
Je odgovor zakljucen ali se pocakam?

Offline Nika

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #220 on: February 06, 2007, 07:15:05 PM »
Azra, hvala za prejšnji odgovor.

Karta Upanja je zame zelo pozitivna in pomeni pritrdilen odgovor - na splošno v grobem rečeno. Jaz jo smatram kot prehod iz situacije v novo, veliko boljšo zate.  Je pa na njej (tako kot na vseh kartah) polno simbolov, kot so: morje (vir življenja, vse prehaja preko morja nazaj na zemljo, sicer je razburkano, kar pomeni da čustveno ne bo vse skupaj najlažje...kljub temu da si mentalno za, je globoko v podzavesti razburkana situacija ) nebo (višja raven, simbol večnosti), sidro (ustaljenost, trdnost, zvestoba), vrtnice (nekaj čustvenega, lepega..)... Ženska gleda na levo (preteklost), proti vrtnicam, ki jih spušča iz rok (se odkrito, zavestno - ker je to v zgornjem delu karte - odpoveduje nečemu iz preteklosti) se drži za sidro (je oranžne oz. zlate barve, kar je modrost, učenje, duhovnost, skratka pozitivno). Pogledaš še pomen barv; rumeni oblaki (zahrbtnost, hinavščina drugih ljudi), modra obleka ženske na karti (nekaj novega, učenje, napredek)....

Torej po vsem skupaj lahko na podlagi te karte rečeš, da se ti upanje izpolni oz. preideš v boljšo situacijo zate. Samo pusti za sabo ovire in vse negativnosti, čeprav ti je hudo to storiti. Če imaš pa več kart, je odvsino tudi od ostalih kart (če so negativne zraven, pomeni da niso zrele niti okoliščine niti ti sama, če so pa pozitivne, se ti želja izpolni.

Offline Azra

• Spl. simbol
« Reply #221 on: February 08, 2007, 09:45:33 AM »
Nika hvala za odgovor.
Sama karto Upanja povezujem tudi casovno - na poletje, zacetek jeseni ...

Offline bubble

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #222 on: February 09, 2007, 08:40:34 AM »
Punce, prosila bi vas za eno interpreatcijo cigank, ker berem,da to obvladate. In sicer: vprašanje (me je preganjalo cel dan, zato sem se odločila,da pogledam v karte) je bilo: Ali bova z določeno osebo kdaj v ljubezenski zvezi?
Karte po vrstnem redu kot sem jih izbrala:
1. tat
2. svecenik (duhovnik)
3. poroka

Najlepša vam hvala....

Bubble
« Last Edit: February 09, 2007, 03:28:10 PM by bubble »

Offline Mojzes

• Uporabnik
  • **
« Reply #223 on: February 10, 2007, 12:26:25 AM »
lahko,da so prelahke" karte; jaz bi tole tko opisal
tole osebo si bos nekak sposodila, 1vzela jo z 2modrovanjem, na koncu ti bo 3podlegla?
1. tat
2. svecenik (duhovnik)
3. poroka
« Last Edit: February 12, 2007, 02:03:21 AM by Mojzes »
let it be

Offline bubble

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #224 on: February 10, 2007, 11:25:35 AM »
Hvala lepa za odgovor- se bojim,da mi najbrž ne bo podlegel, pa ne bi bilo slabo če bi mi... :-[ :-[ ;D
Namreč za vse te karte sem šla preverit razlago, pomen- ne da nisem sama nič naredila,da bi sama našla odgovor, vendar sem imela probleme pri njihovi povezavi.
Zdelo se mi je,da sem pri dveh- torej tat in svečenik- našla skupno točko t.j. preteklost (kar v resnici je, ker za to osebo za katero sem spraševala obstaja "najina" preteklost") je pa res, da potem nekako nisem vedela,kako naj pomeni zadnja karta- poroka- to sicer najbrž predstavlja nek zaključek, toda o karti poroka nisem našla neke zadovoljive razlage.
Pa še to: glede na to da sem spraševala zame in zanj- torek karta tat, duhovnik- kako si to interpretiraš- kot mene, kot njega ali kot oba skupaj??Upam,da nisem preveč zakomplicirala...Lep dan...
Bubble