Author Topic: Angelske karte - II. del  (Read 102583 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
Re: Angelske karte - II. del
« Reply #90 on: December 05, 2008, 11:34:20 PM »
Oooo,  vesela sem, da si mi naredila vpogled z novimi kartami, pa kar nekak občutek imam, da bi mi bile te karte zelo všeč. Magično, simboli narave, totemi, me že vleče...  :D  Naravo imam res rada in zadnje čase sem jo malo zanemarila. Glasba je prav tako del mojega srca, oboje pa pomaga k harmoniji. Prejemam znake, da sem na pravi poti ...

Hvala iz srca, objemček 

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #91 on: December 08, 2008, 08:52:26 AM »
Punce bi vas prosila za kakšen namig

Ljubo zadnje čase kar pogosto izvleče Sefarino ...... npr. tudi včeraj. Danes zjutraj sem jo potegnila še jaz.

Hvala
 ang:
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Princes

• Mojster
« Reply #92 on: December 08, 2008, 10:29:56 AM »

Ljubo zadnje čase kar pogosto izvleče Sefarino ...... npr. tudi včeraj. Danes zjutraj sem jo potegnila še jaz.

Hvala
 ang:

Serafina je angel družin, podpira nas pri vseh spremembah v družini tako pri njenem nastanku kot pri odnosih, naraščaju.. Ker si potegnila samo eno karto, in iz nje ne moreš potegniti večjega pomena, ti svetujem, da odpreš vsaj 3 karte, saj ti bodo pojasnile zakaj gre...Sicer pa, kot mi je znano, si vnesla nehote določene pozitivne spremembe v širšem smislu "družine"...pomisli, kaj vse še lahko narediš za uskladitev odnosov...približevanje...medsebojno ljubezen vseh od najmanjšega do  najstarejšega. Isto velja v razmislek Ljubotu....mogoče sta pa vidva tista, ki sta temelj družini v širšem smislu ang:
"Prava modrost pride, ko spoznamo, kako malo razumemo o življenju, o sebi in svetu okoli nas" - SOKRAT

Usui reiki mojster-učitelj; Theta Practitioner™; astrologija;

DZK 151

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #93 on: December 08, 2008, 10:39:57 AM »

Hvala
 ang:

Serafina je angel družin, podpira nas pri vseh spremembah v družini tako pri njenem nastanku kot pri odnosih, naraščaju.. Ker si potegnila samo eno karto, in iz nje ne moreš potegniti večjega pomena, ti svetujem, da odpreš vsaj 3 karte, saj ti bodo pojasnile zakaj gre...Sicer pa, kot mi je znano, si vnesla nehote določene pozitivne spremembe v širšem smislu "družine"...pomisli, kaj vse še lahko narediš za uskladitev odnosov...približevanje...medsebojno ljubezen vseh od najmanjšega do  najstarejšega. Isto velja v razmislek Ljubotu....mogoče sta pa vidva tista, ki sta temelj družini v širšem smislu ang:

Hvala angelčica Princes  ang:

Ja to je res, veliko razmišljava o najini širši družini.

Za globljo razlago sem sedaj potegnila še:

Akaša, Raye in Izaija

www.Astro-Star.net

Offline Princes

• Mojster
« Reply #94 on: December 08, 2008, 11:20:32 AM »

Hvala
 ang:

Hvala angelčica Princes  ang:

Ja to je res, veliko razmišljava o najini širši družini.

Za globljo razlago sem sedaj potegnila še:

Akaša, Raye in Izaija

Vidiš Tea, da sva obe na pravi poti razlage, kar še potrjujejo tvoje karte: ker si duhovni učitelj in s tvojo duhovno širino osveščaš druge, ki ti pridejo na pot, pri tem pa znaš vzeti si čas za sprostitev in globji uvid v situacijo, te Izaija opogumlja, da je pravi čas za vse kar imaš v planu. Uresničilo se bo z njihovo pomočjo predvsem pa z vajino globino in srčnostjo, da uspeta premagati čisto človeške ovire in ego ter najti luč v vsaki duši, ki vama pride na pot.

Draga moja prijatelja, sprejmita moj objem ang:
"Prava modrost pride, ko spoznamo, kako malo razumemo o življenju, o sebi in svetu okoli nas" - SOKRAT

Usui reiki mojster-učitelj; Theta Practitioner™; astrologija;

DZK 151

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #95 on: December 08, 2008, 11:38:23 AM »
Najlepša hvala Princeska  :-* :-* :-*

Vračam topel objem in saj veš .. potrudila se bom v iskanju luči  ang:
www.Astro-Star.net

Offline Sandra

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #96 on: December 08, 2008, 01:57:43 PM »
Pozdravljeni vsi! Nensi našla sem to stran in moram povedati, da me je tale karta še posebno pritegnila pozornost in sicer: Card Meaning: God and the angels are helping you right now. Continue to ask for their help, and then accept it when it comes (and it always does).

The angels want you to know that you have extra blessings around you right now. Perhaps you have recently experienced some challenges, or maybe you are currently asking for extra help. Either way, the angels surround you now with more Divine love than ever. Additional angels are with you, giving you an added cushion of love and light.

Sometimes you may feel as if God and the angels have abandoned you. This card seeks to remind you that they are not gone and that they cannot leave you ever. It is only our fear that makes us blind and mute to the presence of our angels. Yet your angels can lift away your fears if you will ask and then let them. You are truly blessed and very, very loved by God and the angels.

in tale angelska karta tukaj tudi: Children

Card Meaning: You are asked to pay extra attention to your children or your inner child right now. New children may be coming into your life very soon.

This card signals that the angels see your need to play, have fun, and honor your inner child. Perhaps you will play with your own children or grandchildren. Or, you might enjoy having fun with another adult or doing work that involves helping children.

Take some time to ask your inner child, "How do you feel?" and "What would you like to do?" Plan an afternoon where you take your inner child on an outing, doing things that allow your playful side to emerge. Swing and slide at the park. Take an afternoon nap. Draw on the sidewalk with chalk. Or build a sandcastle.

tole si razlagam takole, da imam trenutni blagoslov vsega kar se bom lotila, tudi na strani ljubezni imam blagoslov in karta otroka pomeni nekaj novega lepega... imam prav? Hvala za nadalnji odgovor. LP Sandra
« Last Edit: December 08, 2008, 02:17:47 PM by Sandra »

Offline nensi

• Sple. Simbol
  • There's no such place as far away.
« Reply #97 on: December 14, 2008, 11:01:38 AM »
živjo Sandra

oprosti, sem malo spregledala tole rubriko

jaz mislim, da si kar prav razlagaš situacijo v kateri si, izkoristi jo, karta otroka pa mogoče nakazuje tudi, da dovoli svojemu notranjemu otroku pogumno na plan in z igrivostjo, ki jo boš našla v sebi boš še lažje delala vse, česar se boš lotila

uživaj in lepo bodi  :)

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #98 on: December 14, 2008, 12:19:13 PM »
Danes je z mano Aurora  ang:

Menda se tudi počutim tako.
www.Astro-Star.net

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi
« Reply #99 on: December 14, 2008, 05:26:26 PM »
V zadnjih dveh tednih sem 4x vprašala angele, kaj mi sporočajo, kaj moram vedeti v tem trenutku in vedno vlekla Omega - zmaga, vaša želja se bo izpolnila, Nadaljujte z dobrim delom!

hvala za spodbudo :-*
« Last Edit: December 14, 2008, 05:30:23 PM by taja6 »

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #100 on: December 15, 2008, 07:17:05 AM »
V zadnjih dveh tednih sem 4x vprašala angele, kaj mi sporočajo, kaj moram vedeti v tem trenutku in vedno vlekla Omega - zmaga, vaša želja se bo izpolnila, Nadaljujte z dobrim delom!

hvala za spodbudo :-*

Odlično Taja ....

Je res zanimivo, kako v nekem časovnem obdboju prihajajo angeli točno na tisto kar potrebujemo razumet

ang:
www.Astro-Star.net

Offline taja6

• Splet. Simbol
« Reply #101 on: December 15, 2008, 08:37:23 AM »
Res je Tea  ;) pred časom, sem kar nekaj dni intenzivno razmišljala o financah ( kar sicer pri meni običajno ni neka težka tema, tema s katero se posebej ubadam )...kako bom to speljala, kaj moram storiti, da ne bom izgubila mat. varnosti...in sem vprašala angele kaj mi sporočajo in vlečem ( mislim, da je Rochelle )...slišali smo vaše prošnje in skrbi glede financ...so me kar mravljinci  :o pa naj še kdo reče, da je to naključje..

hvala Tea  :-*
hvala angeli :-*

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #102 on: December 15, 2008, 08:40:49 AM »
Res je Tea  ;) pred časom, sem kar nekaj dni intenzivno razmišljala o financah ( kar sicer pri meni običajno ni neka težka tema, tema s katero se posebej ubadam )...kako bom to speljala, kaj moram storiti, da ne bom izgubila mat. varnosti...in sem vprašala angele kaj mi sporočajo in vlečem ( mislim, da je Rochelle )...slišali smo vaše prošnje in skrbi glede financ...so me kar mravljinci  :o pa naj še kdo reče, da je to naključje..

hvala Tea  :-*
hvala angeli :-*

Že davno sem se naučila, da naključij ni ....... pa me še vedno takele stvari prijetno radostijo in otroško začudijo.

:-*
www.Astro-Star.net

Offline taja6

• Splet. Simbol
« Reply #103 on: December 15, 2008, 08:54:29 AM »
popolnoma enako jaz, nekako v študentskih časih sem dojela, da naključij ni, a vedno znova sem prijetno presenečena in vesela zaradi sporočil, ki sem jih zmožna opaziti in ( prej ali slej ) tudi razumeti  :-*

:-*

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #104 on: December 16, 2008, 03:43:34 PM »
Danes je z mano Celestina  :D
www.Astro-Star.net