NenavadnoDomena, ki da veliko. Domena, ki ne zahteva veliko. Prva .com domena v Sloveniji.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Drugače pa... gledam karto in ugibam, od kod naenkrat želja in celo izvajanje fizičnih aktivnosti.Kaj mi je motor vžgalo?Že četrti dan zapored kolesarim. In neverjetno, da so rezultati vidni že po tako kratkem času.
Quote from: Pika on May 04, 2014, 08:17:07 PMDrugače pa... gledam karto in ugibam, od kod naenkrat želja in celo izvajanje fizičnih aktivnosti.Kaj mi je motor vžgalo?Že četrti dan zapored kolesarim. In neverjetno, da so rezultati vidni že po tako kratkem času. T ima konjunkcijo z N :So?? Uživanje življenja
Moja stegna zdaj so vitka,čvrsta je postala ritka,nič več nimam celulitka,suha, tanka sem kot nitka.
Quote from: Pika on May 04, 2014, 08:19:16 PMMoja stegna zdaj so vitka,čvrsta je postala ritka,nič več nimam celulitka,suha, tanka sem kot nitka. Če pa pogledaš prvo besedo vsakega stavka pa dobimo: Moja čvrsta nič suha. Drugače pa dobro rimaš.
Gloria, ti pa gume napumpaj, balanco in zic nastavi za tvojo višino, pa po potrebi še zic zamenjaj, če je trd. Rezultati zagotovljeni.
Quote from: Pika on May 04, 2014, 08:19:16 PMMoja stegna zdaj so vitka,čvrsta je postala ritka,nič več nimam celulitka,suha, tanka sem kot nitka. ej pika, ful dober...Bi lahko bla himna kakšnega kolesarskega društva al pa fitnesa...