Author Topic: Olajšaj se malo. Četrti del  (Read 100894 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
Re: Olajšaj se malo. Četrti del
« Reply #165 on: June 02, 2014, 11:40:29 AM »
Pika, vidim, da imata oba Saturna v 7. hiši drug drugega... Ja, učenje, z obeh strani.

Jaz mislim, da je fajn, da si naredila konec, je pa tako, vsak konec je težak, ane... Bolečina pa mine, slej ko prej, samo dovoliti si moraš.
9ZK 674

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #166 on: June 02, 2014, 11:45:28 AM »
Hvala, Saša!  :-*
Če vidiš še kak aspekt, ki kaže na "fajn, da je konec", bom hvaležna.
Mene npr. sta gnjavila kvadrat oz. opozicija neptunov in vener...
Nezvestoba do groba?  :laugh:

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #167 on: June 02, 2014, 11:47:10 AM »
Neptun in Venera... imam ravno sedaj opozicijo..

Jah, zamegljeno vse skupaj. Jaz bi rekla, da sta verjetno šla v to, brez da bi točno vedela, kaj pa kako. Se pravi neka iluzija. Ne vem no, po tem, kar jaz vem, bi rekla, da je fajn, da je konec. Tudi ti boš lažje zadihala, ker se ne boš več obremenjevala, kje je, kako je, zakaj je, na kateri točki je...
9ZK 674

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #168 on: June 02, 2014, 12:07:49 PM »
Isti je moj način trpljenja. Neopazno, brez dram.

Jaz sicer dram ne zganjam.
Se mi pa na faci oz. razpoloženju vidi, da nisem ok. Ne znam skriti počutja.
Je pa res, da večinoma rečem, da me čevlji tiščijo ali kaj podobnega.  :blank:

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #169 on: June 02, 2014, 12:13:27 PM »
Hvala, Saša!  :-*
Če vidiš še kak aspekt, ki kaže na "fajn, da je konec", bom hvaležna.
Mene npr. sta gnjavila kvadrat oz. opozicija neptunov in vener...
Nezvestoba do groba?  :laugh:

Jao, saturn težko spusti, tako da tale saturn v 7. hiši bi hotel nekoga imeti za stalno, ga ne spusti dokler se tisti drugi ne nauči tistega kar se ima za naučiti.
Njegov kiron v tvoji 7. in tvoj v njegovi 5. hiši, bolečine na ljubezenskem in partnerskem področju, na področju otrok, hobijev...Vendar tudi možno celjenje ran...
On ima saturn konjunkcija venera, njemu bi odgovarjal saturnovski odnos. Ima tudi kiron sonce-večna žrtev??Rad pomaga drugim oz. svoje rane celi tako,da pomaga drugim, se ima za odrešitelja??
Ima tudi venera neptun trigon...kar precej neptunsko vse skupaj. Mars retrograden,jah težko se bo on kaj odločil, težko pričenja akcijo, bi morala biti ti tista ta odločna..
Ne vem kateri aspekt je bližji konjunkcija med venero in saturnom ali trigon med venero in neptunom,? Konjunkcija zna biti že tako dovolj močna.
Če je poročen, bo s to konjunkcijo težko spustil odnos katerega ima sedaj.
Vajina sinastrična opozicija med tvojo venero in njegovim neptunom bi ti znala stalno zamegljevati situacijo, po drugi strani bi ti on lahko pomagal pri razvoju umetnosti, duhovnosti, spreminjanja same sebe na neke druge nivoje.. Ne vem ali si pripravljena na vse te spremembe na sebi ali ne, vsekakor bi bil ta vlak, če bi se vsedla nanj, zate verjetno popolnoma drugačen kot si ga navajena sedaj.
Ne vem kaj je prav za koga in kaj ni, tako da odločitev je vsekakor tvoja in kakršnakoli že je, je pravilna...Nič ni dokončnega, vse je vedno mogoče, tako da največ kar lahko narediš je to, da spustiš vse skupaj in se ne držiš krčevito, ampak aktivno živiš...Te zelo dobro razumem :-*
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #170 on: June 02, 2014, 12:14:28 PM »

Se mi pa na faci oz. razpoloženju vidi, da nisem ok. Ne znam skriti počutja.Je pa res, da večinoma rečem, da me čevlji tiščijo ali kaj podobnega.  :blank:

8)
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #171 on: June 02, 2014, 12:21:00 PM »

Se mi pa na faci oz. razpoloženju vidi, da nisem ok. Ne znam skriti počutja.Je pa res, da večinoma rečem, da me čevlji tiščijo ali kaj podobnega.  :blank:

8)

Kaj zdaj pomenijo tele špegli?  :P
Ne znam igrat, razen če sem na odru.
Ne zganjam dram. Razen na odru.
 :D

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #172 on: June 02, 2014, 12:26:57 PM »

8)

Kaj zdaj pomenijo tele špegli?  :P
Ne znam igrat, razen če sem na odru.
Ne zganjam dram. Razen na odru.
 :D

Da sem tukaj sama ista ;)

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #173 on: June 02, 2014, 12:43:51 PM »
Hvala, Sanjalka! Odgovori z VELIKIMI TISKANIMI.  :-*

Jao, saturn težko spusti, tako da tale saturn v 7. hiši bi hotel nekoga imeti za stalno, ga ne spusti dokler se tisti drugi ne nauči tistega kar se ima za naučiti.
ZANIMIVO, SOVPADA S TAROT VPOGLEDOM, KI MI GA JE NAREDILA MAJA PREJLE.
Njegov kiron v tvoji 7. in tvoj v njegovi 5. hiši, bolečine na ljubezenskem in partnerskem področju, na področju otrok, hobijev...Vendar tudi možno celjenje ran...
IMA HČERKO, VZOREN OČE.
On ima saturn konjunkcija venera, njemu bi odgovarjal saturnovski odnos. Ima tudi kiron sonce-večna žrtev??Rad pomaga drugim oz. svoje rane celi tako,da pomaga drugim, se ima za odrešitelja??
ZELO JE VELIKODUŠEN, ZELO RAD POMAGA, VSE BI DAL, NAREDIL, DELIL. IZJEMNO PRIJAZEN IN PRIJETEN. NISEM IMELA PA OBČUTKA, DA BI IGRAL NEKO ŽRTEV.Ima tudi venera neptun trigon...kar precej neptunsko vse skupaj. Mars retrograden,jah težko se bo on kaj odločil, težko pričenja akcijo, bi morala biti ti tista ta odločna..
ZANIMIVO. ON JE BIL POBUDNIK ZA NAJINO ZVEZO. NAVALIL, DIREKTNO POVEDAL. "HVATAL" ME JE POMALO ŽE KAKO LETO PREJ.
V ZVEZI POSTAVIL PRAVILA IGRE... V BISTVU. KONTAKTIRAL ME JE VSAK DAN, SKORAJ VEDNO ON PRVI, REDKOKDAJ JAZ.
SEM SE PA VEČKRAT SPRAŠEVALA, KOLIKO JE NJEGOVA NAVIDEZNA SAMOZAVEST DEJANSKA IN KOLIKO SAMO NAVZVEN.
Ne vem kateri aspekt je bližji konjunkcija med venero in saturnom ali trigon med venero in neptunom,? Konjunkcija zna biti že tako dovolj močna.
POROČEN. TRADICIONALNA ŽENA, TRADICIONALNE VREDNOTE. NI VARIANTE, DA BI TO SPUSTIL. Z ŽENO SKUPAJ 27 LET, POROČENA 12 LET. STALNO PA NEKE SKRITE ZVEZE.Vajina sinastrična opozicija med tvojo venero in njegovim neptunom bi ti znala stalno zamegljevati situacijo,
JE RES, NIKOLI NISEM VEDELA, KAJ JE RES IN KAJ NE. ŠTORIJE MED SABO NISO KLAPALE.po drugi strani bi ti on lahko pomagal pri razvoju umetnosti, duhovnosti, spreminjanja same sebe na neke druge nivoje.. Ne vem ali si pripravljena na vse te spremembe na sebi ali ne, vsekakor bi bil ta vlak, če bi se vsedla nanj, zate verjetno popolnoma drugačen kot si ga navajena sedaj.
ME SICER ČISTO ZANIMA ODKRIVANJE NOVEGA, AMPAK POGOJ JE BREZ (TAKO VELIKIH) BOLEČIN. DA BOM 3X NA TEDEN NOVO ODKRIVALA IN 4X NA TEDEN BRUHALA, SE NE GREM.Ne vem kaj je prav za koga in kaj ni, tako da odločitev je vsekakor tvoja in kakršnakoli že je, je pravilna...Nič ni dokončnega, vse je vedno mogoče, tako da največ kar lahko narediš je to, da spustiš vse skupaj in se ne držiš krčevito, ampak aktivno živiš...Te zelo dobro razumem :-*
ZVEZA JE TRAJALA DOBRI DVE LETI.

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #174 on: June 02, 2014, 12:50:56 PM »

Itak.  8)
9ZK 656

Offline cvetka

• Sp.simbol
« Reply #175 on: June 02, 2014, 12:52:30 PM »
Pika, ne glede na vse zapisano, saj vendar od njega nisi mogla pričakovat medalje kot odgovor na tvoj čevelj?? Jasno, da te poskusa čimbolj prizadeti, očitno pozna tvoje gumbe, na katere lahko špila. Pogum, dekle!! :-*

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #176 on: June 02, 2014, 12:53:38 PM »
Dobra razlaga, cvetka.
9ZK 656

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #177 on: June 02, 2014, 12:54:28 PM »
2 moja pisna izpita sta čudežno izginila v referatu :-X aaaaaaaaaaaaaaa pismorosno no WTF!!!?!!!

Jaz tako zelo ne bi še enkrat pisala  :-X
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #178 on: June 02, 2014, 12:56:16 PM »

IMA HČERKO, VZOREN OČE.
Tukaj sem mislila na vajino sinastrijo, kakšno bolečino bi si povzročala na teh dvveh področjih (5. in 7. hiša) in če bi prerasla potem to vlogo ranitelja v vlogo zdravitelja...Gre za področji 5. in 7. hiša. Imam sama v sinastriji z mojim isto postavljena kirona.
ZELO JE VELIKODUŠEN, ZELO RAD POMAGA, VSE BI DAL, NAREDIL, DELIL. IZJEMNO PRIJAZEN IN PRIJETEN. NISEM IMELA PA OBČUTKA, DA BI IGRAL NEKO ŽRTEV.
Ima tudi venera neptun trigon...kar precej neptunsko vse skupaj. Mars retrograden,jah težko se bo on kaj odločil, težko pričenja akcijo, bi morala biti ti tista ta odločna..
ZANIMIVO. ON JE BIL POBUDNIK ZA NAJINO ZVEZO. NAVALIL, DIREKTNO POVEDAL. "HVATAL" ME JE POMALO ŽE KAKO LETO PREJ.
V ZVEZI POSTAVIL PRAVILA IGRE... V BISTVU. KONTAKTIRAL ME JE VSAK DAN, SKORAJ VEDNO ON PRVI, REDKOKDAJ JAZ.
SEM SE PA VEČKRAT SPRAŠEVALA, KOLIKO JE NJEGOVA NAVIDEZNA SAMOZAVEST DEJANSKA IN KOLIKO SAMO NAVZVEN.

Ja, navalil ja, do sem kjer sta zdaj, kaj pa naprej, kje je zdaj ta njegov mars, ki je retrograden...Ne vem kako deluje kaj njegova moška samozavest?
POROČEN. TRADICIONALNA ŽENA, TRADICIONALNE VREDNOTE. NI VARIANTE, DA BI TO SPUSTIL. Z ŽENO SKUPAJ 27 LET, POROČENA 12 LET. STALNO PA NEKE SKRITE ZVEZE.
Vajina sinastrična opozicija med tvojo venero in njegovim neptunom bi ti znala stalno zamegljevati situacijo,
JE RES, NIKOLI NISEM VEDELA, KAJ JE RES IN KAJ NE. ŠTORIJE MED SABO NISO KLAPALE.
po drugi strani bi ti on lahko pomagal pri razvoju umetnosti, duhovnosti, spreminjanja same sebe na neke druge nivoje.. Ne vem ali si pripravljena na vse te spremembe na sebi ali ne, vsekakor bi bil ta vlak, če bi se vsedla nanj, zate verjetno popolnoma drugačen kot si ga navajena sedaj.
ME SICER ČISTO ZANIMA ODKRIVANJE NOVEGA, AMPAK POGOJ JE BREZ (TAKO VELIKIH) BOLEČIN. DA BOM 3X NA TEDEN NOVO ODKRIVALA IN 4X NA TEDEN BRUHALA, SE NE GREM.
Uf, kako zelo dobro to poznam, toliko kot sem prebruhala v tej zvezi, nisem nikoli prej v življenju, sploh bruhala nikoli nisem, enkrat kot otrok. V tej zvezi pa bruhanja kar nekaj, sem si razlagala kot intenzivno čiščenje, bilo je res težko, točno tako kot opisuješ zgoraj...V samem štartu si tudi v snu nisem predstavljala na kakšno pot sem se podala...Življenje sem si dobesedno postavila na glavo, vse predstave o življenju so bile pod vprašanjem, vse sem začenjala na novo, kot kakšen nebogljen dojenček, kot vse kar se že doživela in preživela do tedaj ni štelo nič, kot da ne bi imela nobenih izkušenj, o pa sem jih imela in to precej, tako da ja, spremebe v meni so se dogajale intenzivno, sem šla prav do skrajnosti in se spoznavala na novo....Sedaj ne bruham več :laugh:Ne vem kaj je prav za koga in kaj ni, tako da odločitev je vsekakor tvoja in kakršnakoli že je, je pravilna...Nič ni dokončnega, vse je vedno mogoče, tako da največ kar lahko narediš je to, da spustiš vse skupaj in se ne držiš krčevito, ampak aktivno živiš...Te zelo dobro razumem :-*
ZVEZA JE TRAJALA DOBRI DVE LETI.

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #179 on: June 02, 2014, 01:01:15 PM »
2 moja pisna izpita sta čudežno izginila v referatu :-X aaaaaaaaaaaaaaa pismorosno no WTF!!!?!!!

Jaz tako zelo ne bi še enkrat pisala  :-X

To se je meni enkrat zgodilo. Na listu z rezultati ni bilo mojega, čerpav sem izpiti pisala. Sem šla v referat pa do profesorice ... Ni našla. Potem je rekla, da me pokliče, ko bo našla. Popoldne mi je sporočila, da ga je našla in da je ocena 6. Še danes sem prepričana, da ga ni nikoli našla in da je kar tako rekla, da je 6. Nisem se hotela zapletat, zato sme si rekla, pa naj bo 6. Če bi težila, da ga hočem videti in ga ne bi bilo in bo mogla itak it še enkrat pisat, takrat bi me pa vrgla ... Je bila en poseben karakter ...
9ZK 656