Author Topic: Olajšaj se malo. Četrti del  (Read 100857 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
Re: Olajšaj se malo. Četrti del
« Reply #330 on: June 23, 2014, 11:08:18 AM »
Pika ima opozicijo t saturna na n venero (3-9 hisa) saturn ji prinasa ucenje na podrocju odnosov, sluzenja denarja, ljubezni, njenih lastnih vrednot) preko drugih ljudi...venera hoce uzivati, se hoce imeti samo lepo, hoce harmonijo, saturn pa ji tega ne da, postavlja ji prepreke, ovire, hoce, da trdo dela na tem podrocju, uci jo potrpezljivosti, skromnosti, sprejemanja omejitev... V njej se bijeta dva pola, eden hoce uzivati in cepeta, ker ji drugi del tega ne dovoli, ji postavlja omejitve, prepreke, ji govori, da to ni prav...in sedaj se odloci....saturn ne popusca, ampak preverja trdnost njene venere, njenih vrednot, njene ljubezni, njenega sluzenja denarja... Ce je trdno bo obstalo, ce ni bo slo in prav je tako... Je pa to pot pocasnih korakov...

Jaz v življenju ne znam uživati (v smislu sproščenosti, zabav, družabnosti...). To mi je bilo privzgojeno, to sem pobrala doma.
Uživati življenje je v naši družini pomenilo nekaj, kar je bilo povezano z zapravljanjem časa in omejeno glavo. Z ljudmi, ki so uživali, je bilo nekaj narobe. Ali so bili zblojeni kot kure, ali so bili nerazgledani, ali so imeli nizek iq, skratka... bili so tretje razredni.
Jaz od staršev, sploh od mame, niti enkrat v življenju, kadar sem šla bodisi žurat bodisi nekam na počitnice, nisem slišala - lepo se imej. Pač pa videla zgolj zavijanje z očmi. In kakšno popotnico v stilu - spet te bo bolela glava tri dni. Ali pa - a nimaš pametnejšega dela.

Res ne vem, kaj mi ata  :Sa  sploh še lahko omeji, kar se tiče tega. Moja  :Ve  bolj že ne bi mogla biti podhranjena.
Saturn vladar tvoje 5.hise (otrostvo, igra) pade na MC (lahko je to tudi mama) in je ocitno zelo mocno zapisan v tebi.... Dobesedno ne pusti uzivati (5.hisa)...oz si lahko kreativna samo z namenom, da ima ta igra, ta otrok, ta kreativnost, ta ljubezenska avantura tudi na koncu nek statusni simbol (MC), drugace saturn NE pusti uzivati, tak je tvoj zapis....

Bolj resnično ne bi moglo bit.
Noben hobi mi ne more biti zgojl hobi, ker se nobene stvari nisem sposobna (oz. nočem) lotiti diletantsko.
Razlog?
Vse, kar sem že v otroštvu počela, čeprav takrat nisem štartala z namenom "uspeti", temveč čisto neobremenjeno... v vsem sem blestela. Vse mi je uspelo narediti "top". Solistka tukaj, zmagovalka tam. Z levo roko.
Zadeva je postala samo po sebi umevna, na to sem se navadila, to sem ponotranjila. Pika = hud talent, ampak lena ko fuks  :D, to so mi vcepili v glavo tudi drugi učitelji... do te mere, da zdaj že štartam s tem namenom... me je v nekem obdobju (šele pri 24-ih) zagrabila slaba vest, da ne izkoristim, kar imam.

No tiste skrajno največje talente mi je uspelo zaradi lenobe in pubertetniških brezglavosti "zapravit", vzorec je pa ostal.

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #331 on: June 23, 2014, 11:17:31 AM »
Punce, sploh se vam ne sanja, kako sem vam hvaležna za vso podporo in pomoč!  :-*

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #332 on: June 23, 2014, 11:40:38 AM »
Super, sem vesela, samo da je kaj bolje... Sem bila  pri uranski opoziciji  v takem zosu kot si ti sedaj... No, jaz sem se t akrat tudi locila, enostavno je bil notranji poriv, da tako ne morem vec ziveti, premocan...zaceti sem morala vse na novo, iz ciste nule... Uran je zrusil vse, bil je na dsc in potem sel svojo pot cez 7. Hiso-rusil 7 hiso in seveda posledicno tudi  1 hiso   ....obdobje, ko sem imela obcutek, da me vodi nekaj kar je mocnejse od mene in se temu enostavno nisem znala ali mogla upreti...
Poznam ta nori, divji vlak, na katerem si sedaj in te od silne hitrosti notranjih sprememb, navznoter trga oo vseh sponah....
Posiljam ti ogromen balon podpore in ljubezni... :-*
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #333 on: June 23, 2014, 12:27:35 PM »
Sanjalka, najlepša ti hvala!  :-* :-* Velik objem nazaj.

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #334 on: June 23, 2014, 12:44:07 PM »
Pika, moja pikica, vse bo dobro!  :-*
9ZK 656

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #335 on: June 23, 2014, 12:59:09 PM »
Jaz imam trenutno Urana čez 4. hišo, pred tem na IC... Prav po Uranovsko sem šla od doma z danes na jutri.
9ZK 674

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #336 on: June 23, 2014, 01:13:03 PM »
Jaz imam trenutno Urana čez 4. hišo, pred tem na IC... Prav po Uranovsko sem šla od doma z danes na jutri.

;D
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #337 on: June 23, 2014, 02:49:22 PM »
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Job, finance, dediščina, finance, šit, madagaskar pingvin,... !!!!!!!!
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #338 on: June 23, 2014, 03:15:05 PM »
Tejka,

pošiljam objem.

:-*
9ZK 674

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
« Reply #339 on: June 23, 2014, 04:37:06 PM »
Tejka...sočustvujem...in čeprav težko zaupati, vseeno: vse se nekako uredi.  :-*

Offline cvetka

• Sp.simbol
« Reply #340 on: June 23, 2014, 07:08:11 PM »
Tejka, pošiljam podporo tudi jaz  :-*; ali vidiš, da se ti na astro nebu k MC približuje  :U, sem prepričana, da bo poskrbel za preobrat  :-* :-*

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #341 on: June 24, 2014, 09:20:30 AM »
Cvetka najprej bo še pohodil  :So in  :Lu, pa je tudi to še daleč... 2015/16, če imam prav v spominu. Trenutno stanje je obupno.  Delam 14 ur dnevno, in 5-7 ur oba  dneva med vikendom. Konec meseca izračun pokaže cca 500-700€  :-X

Izčrpana sem , vsak virus me sesuje, trenutno bi samo še spala... :(
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Jernej

• Mojster
« Reply #342 on: June 24, 2014, 10:30:00 AM »
Cvetka najprej bo še pohodil  :So in  :Lu, pa je tudi to še daleč... 2015/16, če imam prav v spominu. Trenutno stanje je obupno.  Delam 14 ur dnevno, in 5-7 ur oba  dneva med vikendom. Konec meseca izračun pokaže cca 500-700€  :-X

Če zbiraš mnenja in predloge, je tu še moje: Ker se v danem referenčnem okviru stvari ne bodo izboljšale, moraš zamenjat okvir. Beri: išči službo prek severne meje.

Offline cvetka

• Sp.simbol
« Reply #343 on: June 24, 2014, 10:37:51 AM »

Če zbiraš mnenja in predloge, je tu še moje: Ker se v danem referenčnem okviru stvari ne bodo izboljšale, moraš zamenjat okvir. Beri: išči službo prek severne meje.
Prav to po moje tudi astro Tejki kaže: vse zapisano se bo odvijalo v 9H, najprej dotik T  :U s  :So, ta je pa v  :kon z MC. Uran je sicer vladar 7H, tega ne znam povezati. Tejka, drži se,

dodajam: pa s tem tranzitom se ti bo malo pregnetel T kvadrat ( :So, :Lu, :PL, :J) in morebiti pretrgal to bi-nebi navezo med  :So in  :Lu.
« Last Edit: June 24, 2014, 11:55:09 AM by cvetka »

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #344 on: June 24, 2014, 01:10:06 PM »
Skoraj me je kap.
Kako me ne bi?
Študenti so za festival v Idriji naredili tako skropucalo, da se bo še cesta do tja stegnila.  :-X